Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 442,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

JChbE26r.jpg

Trochę się tego uzbierało w ciągu 2 miesięcy:

- Tachyon Project

- Violett

- Plantera DX

- Earth Wars

- SteamWorld Heist

- Transcripted

- Oxenfree

- Aces of the Luftwaffe

- Cat Quest

- Ironcast

- The Next Penelope

- Hammerwatch

- Has Been Heroes

- Rive

- Mantis Burn Racing

- Phantom Breaker: BGOD

Łącznie uzbierało się już 42 gry na Switcha :hi:

Opublikowano

ai7iI1D.jpg

Po zmianie regionu konsoli czasem języki się mieszają na Marketplace ;P Po kilku logowaniach wszystko wraca do normy.

Opublikowano

spoko deal jak na 25 zl :banderas: i do tego nie gralem jeszcze w la noire, bully i manhunta : ]

BT1KvFM.jpg

Opublikowano

Gdzie jest do dorwana L.A Noir w takiej cenie ? 

Opublikowano

Manhunt waży 1,5 Gb

Nie wiem, ale mnie to mierzi.

Opublikowano
  • Autor

niby mam na PS4, ale licze ze zagram ze wspanialym discordowym community :obama:

P2ejeBv.png

Opublikowano

o204nr6.png

Pierwsze baty online zaliczone :lapka: Póki co skupię się może na contencie singlowym i może kiedyś nadejdzie pierwsze zwycięstwo ^^ 

Opublikowano

VicHiMc.jpg

Pierwsza FIFA, którą kupiłem za własne pieniądze. Ze dwie  wpadły dzięki EA Acess, wcześniej dostałem jakąś przy zakupie Xboxa One, kilka sezonów, później kupiłem PS4 oczywiście z FIFĄ w gratisie. No masz EA te moje 125 złote,  nażryj się. Tfu.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Cyfrowa fifa za 125zł jak za pare miesięcy będzie nowa? :notbad: 

Opublikowano

@_Be_ Wiem, że jesteś fanem PESa i pewnie masz w dvpie produkt  EA (tfu), ale ta część cieszy się rekordową popularnością.  A jak mawiał mój dziadek- "dwajściazłoty dupy ni mo". No więc  nie będę czekał, aż przecenią, tę produkcję na 99 PLNów na PSN ( tfu).

FIFA 19 będzie miała premierę w październiku, a to dopiero za 7 miesięcy. 15 września biorę ślub i chvj wie, czy żona 16 września nie sprzeda mojej konsoli :dunno: to sobie pogram chociaż w 18tkę. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
W dniu 11.02.2018 o 03:14, chris85 napisał:

15 września biorę ślub i chvj wie, czy żona 16 września nie sprzeda mojej konsoli :dunno:  

Co kurwa

Opublikowano
W dniu 2/11/2018 o 03:14, chris85 napisał:

15 września biorę ślub i chvj wie, czy żona 16 września nie sprzeda mojej konsoli :dunno:

pierwsze co, to te komiksy dla dzieci powinna wywalic na makulature. 

Opublikowano
W dniu 11.02.2018 o 03:14, chris85 napisał:

15 września biorę ślub i chvj wie, czy żona 16 września nie sprzeda mojej konsoli

084.png

Opublikowano

Może w końcu jakis symulator chodzenia w fpp, który mi się spodoba.

8ecfa41850a7818581c021fef03bcc72.jpg

Edytowane przez Hum

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeba czasem wesprzeć twórców goty gierek za full price. A twórcy FTL mają u mnie kredyt zaufania. Podobno nowa gra goty :)

28379722_1856425314397334_60439042319702

Opublikowano

Na obnizke Battle chasers czekałem od dawna, Observer mnie ujął klimatem no i wreszcie dokupiłem season pass do pierwszego epizodu Kings Quest z plusa.

ezlA4aA.jpg

Opublikowano

Bez screena bo jestem na telefonie i nie umiem ale kupiłem bridge constructor portal w fajnym bundlu z bridge constructor. Niestety jako że społeczność na xbox nie chce się dzielić musiałem sam zapłacić 40 zł:(

Opublikowano

ofWThhu.jpg

93 na metacritic, według opinii najlepsze co może być w gatunku platformówek 2d ostatnich kilku lat obok NSMBU, Super Meat Boya i Donkey Kongów. wymagające, z piekielnie precyzyjnym sterowaniem.

jako entuzjasta gatunku nie mogę przejść obojętnie obok takich haseł, więc trzeba sprawdzić tą Celeste.

Edytowane przez ragus