Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

sIHnFUO.jpg

Mam nadzieje, że Maksiu niedługo wejdzie do wstecznej :)

NoyaILI.jpg

Kupione na ostatniej wyprzedaży, trzeba wrócić do tej gierki.

EDIT:

Pożyczyłem najpierw by sprawdzić czy mi podejdzie. No i podeszło :)

Kt3bjGc.jpg

Edytowane przez Ins

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 443,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

25fmzx4.jpg

Już jutro będę mógł przerwać pewną długą, meczącą grę i wskoczyć raz jeszcze do świata Mario 64 killera ;)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mfeu4Ri.jpg

xQColI6.jpg

7Zn9ZN5.jpg

rgLwCCM.jpg

cSqVkRL.jpg

+ Game Pass na rok :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Promocja ms tym razem skromnie bo oszczędzam. Game pass na 6 miesięcy i elex bo jestem growym masochistą jeżeli chodzi o rpg :)

6hk6X7L.jpg

Opublikowano

Elex, gra typowo pecetowa, na konsoli? Dziwny ruch blanti. 

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał:

Elex, gra typowo pecetowa, na konsoli? Dziwny ruch blanti. 

typowo pc'towe to są gry na myszke i klawiature jak crpg w stylu pillarsow czy divinity i je ogrywam na pc. A elexa i tak na padzie bym ogrywał tak jak wieśka. Więc jeden (pipi) gdzie a cena spoko :) Dodatkowo jest ulepszone na xbox one x a mój pc już nie należy do młodych...

Opublikowano
16 godzin temu, Ins napisał:

Mfeu4Ri.jpg

xQColI6.jpg

7Zn9ZN5.jpg

rgLwCCM.jpg

cSqVkRL.jpg

+ Game Pass na rok :)

kurła, jak ja bym chciał kupować gierki z PS3 na PS4 :/

Opublikowano
35 minut temu, grzybiarz napisał:

kurła, jak ja bym chciał kupować gierki z PS3 na PS4

Odpal sobie sklep na www i kupuj, co za problem.

Opublikowano

53PJCe7.png

:ohboy:

Opublikowano

Z racji tego, że w najbliższym czasie prawdopodobnie pozbędę się swojej PS4, musiałem kupić drugi raz grę od, której jestem trochę uzależniony. Akurat wjechała promocja i wersja GOLD za mniej niż stówkę. Niestety update na Koxa nie ma 4K, ale i tak graficznie wygląda lepiej niż wersja na PS4. 

Ju7HH5u.jpg

Opublikowano
18 minut temu, chris85 napisał:

Z racji tego, że w najbliższym czasie prawdopodobnie pozbędę się swojej PS4, musiałem kupić drugi raz grę od, której jestem trochę uzależniony. Akurat wjechała promocja i wersja GOLD za mniej niż stówkę. Niestety update na Koxa nie ma 4K, ale i tak graficznie wygląda lepiej niż wersja na PS4. 

Ju7HH5u.jpg

Myślałem aby to kupić ale zawsze jak prawie nacisnęłam przycisk kup uświadamiam sobie że trzeba mieć 4 kolegów do tej gry. :( A nawet jakbym miał to zebrać ich razem w tygodniu aby każdemu pasowało... Tylko chyba gry z golda czy gamepass mają szansę przyciągnąć odpowiednią ilość aby zawsze było z kim grać. 

Opublikowano

Ten rok zdecydowanie upłynie pod znakiem insomniac. Wcześniej Spider, teraz Sunset, a przede mną jeszcze Spyro.

P3GWRHj.png

Opublikowano

a6O95p8.png

Pack dwóch niepowtarzalnych gier taktycznych. Jak tylko zobaczyłem, że są u Gabena, nostalgia przejęła stery i kursor mimowolnie poleciał na przycisk kupowania.

I wiecie co? Gameplayowo nic a nic się to nie zestarzało, a i grafika nie wali po oczach jakoś bardzo, mimo że to już 14-15 lat od premiery. :obama:

Opublikowano

t8pmN07.jpg

:sapek:czemu te wyprzedaże takie długie. Obiecałem sobie że nic już nie kupie a dzisiaj pod wpływem impulsu znowu zakup do ogrania może kiedyś.

Opublikowano
W dniu 17.11.2018 o 14:19, blantman napisał:

Myślałem aby to kupić ale zawsze jak prawie nacisnęłam przycisk kup uświadamiam sobie że trzeba mieć 4 kolegów do tej gry. :( A nawet jakbym miał to zebrać ich razem w tygodniu aby każdemu pasowało... Tylko chyba gry z golda czy gamepass mają szansę przyciągnąć odpowiednią ilość aby zawsze było z kim grać. 

Blancik ja mam tę grę i też nie mam z kim grać xD możemy sie zgadać, kruk też ma moze ktoś z irca wezmie i by się popykało bo multi jest doskonałe.

Opublikowano

Poyebawszy na stare lata chyba. Nigdy nie grałem w żadną grę z serii, nie miałem styczności z gatunkiem i uznałem, że dzisiaj jest dzień pod tytułem "zaskocz sam siebie", no to hej - zaskoczyłem.

cyOzlUk.png

Ubb3zCC.png

Opublikowano
  • Autor

Nie lepiej prawilnie trójeczkę w łóżeczku pod kołderką na Switchuniu? powodzenia z ogrywaniem, mi dwójka (ogrywana z 10 lat temu ponad)  zupełnie nie podeszła 

Opublikowano

Dwojka ma dużo lepszy klimat 

Opublikowano

Czy ja wiem, raczej tak średnio bym powiedział.

Jedynka ma oczywiście najlepszy. :xboss:

Opublikowano
12 minut temu, Rayos napisał:

Nie lepiej prawilnie trójeczkę w łóżeczku pod kołderką na Switchuniu? powodzenia z ogrywaniem, mi dwójka (ogrywana z 10 lat temu ponad)  zupełnie nie podeszła 

Eternal Collection mam na koksiku - sorry Switch, najlepszy deal na black friday był, zamiast płacić 250 za wersję mobilną wolałem dać nieco ponad 8 dyszek za stacjonarną :reggie: Dwójkę wziąłem jako uzupełnienie i poznanie marki - podobno jest trudniejsza i bardziej zaawansowana od trójki.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

no dwojka jest trudniejsza i imo tez klimat duzo bardziej pasuje do mrocznych demonów a nie latwego kolorowego wesolego hns jak w trójce

Opublikowano

Diablo 2 z dodatkiem >> Diablo 1 z dodatkiem  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Diablo 3

Dobry wybór będziesz zadowolony. Ja tylko żałuję że nie mozna kupić diablo 1 w sklepie blizzarda bo bym sobie przypomniał moją pierwszą przygodę z diabełkiem.