Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Oszukali mnie, banda złodziei polskich decydentów i dzisiaj Crasha w pudełeczku nie było. A więc:

Vvo5U1j.jpg

Będzie się działo!

Tutaj zdjęcie Pudełkowca czekającego w kolejce po grę w sklepie elektronicznym:

Chimp-and-a-box.jpg

Edytowane przez Rozi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 441,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

Rozi bierze preordera i na dodatek w cyfrze? 

tenor.gif?itemid=5274592

Opublikowano

Hej, hej, hej! Już kiedyś brałem w cyfrze indorki na premierę, więc spadówa, mam robotę.

Opublikowano

KÓRWA ALE BĘDZIE SIĘ GRAŁO

zamiast z siorą, to z forumowiczami online 

Opublikowano

FYYdyzp_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Musiałem wykorzystać monetki, bo termin ważności już się kończył. Padło na SV. Wyszło 30 zł. Będzie grane. Kiedyś. :usmiech:

Opublikowano

zakupy.png

Skorzystałem z tej 70% promocji.  Grzech było nie wziąć. 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Ten burnout strasznie mi nie podszedł :/ ale driveclub motorki leci plusik :rep_up:

Opublikowano
8 godzin temu, oFi napisał:

Ten burnout strasznie mi nie podszedł :/ ale driveclub motorki leci plusik :rep_up:

No co ty. Ja sie tak nim radowałem, ze wbiłem platynę i zamierzam powtórzyć ten wyczyn. Mega gra. 

Opublikowano
4 minuty temu, MEVEK napisał:

No co ty. Ja sie tak nim radowałem, ze wbiłem platynę i zamierzam powtórzyć ten wyczyn. Mega gra. 

Bardziej wolałem fomułe taką jaka była w B3 takedown po prostu. No i brakował mi tych karamboli :smutas: 

Opublikowano

No klasycznego trybu Crash bardzo brakowało, ale za to wyzwania online to była pierwsza klasa.

Opublikowano

Za czasów PS3 to świetnie mi się grało w tego Burnout-a az się milo wbijało platynę (oprócz 8 zawodników na stadionie)

Opublikowano

Gathering Storm  do Civ 6 :obama::banderas:

u2Ae4pf.jpg

I znowu kolejne dziesiatki/setki godzin pojdą wałem

Opublikowano

19a7beabec8e6.png

na razie summer sale uważam za zamknięte

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapomniałem wrzucić zdjęcia z bodajże marcowej promocji w PS Store. W ten sposób nadrobiłem kolejne braki na PS3 ;) 

IMG-20190710-195557.jpg

Edytowane przez lukas_k96

Opublikowano

Zawsze chciałem sprawdzić, a jest aktualnie za 20 złociszy w sklepiku:

JWUnhl2.jpg

Opublikowano

Ostatnim Asasynem w którego grałem był Black Flag, który mnie ujął klimatem piratów i bitwami morskimi. W kolejne części już nie grałem. Skusiłem się więc na tę "rewolucję" w serii, jak to wszyscy trąbili. Tutaj ponownie mnie ten setting ciągnie do siebie. Ludzie mówią, że będzie fajnie, hipopotamy i w ogóle. Zobaczymy:

N2UIjYv.png

Opublikowano

Sam się czaję na ten tytuł, to patrzę co to za promocja na PSS, a tu 79 zł. Gdzie pudełko na PS4 chodzi za 50 zł :/

Opublikowano
3 minuty temu, Figaro napisał:

Sam się czaję na ten tytuł, to patrzę co to za promocja na PSS, a tu 79 zł. Gdzie pudełko na PS4 chodzi za 50 zł :/

Wow, 30 złotych różnicy i niepotrzebny grat w pokoju. A tak cyk, pyk, pół godzinki i gra na dysku. Mniej plastiku i ratujesz planetę :):):):):)

Opublikowano
9 minut temu, Rozi napisał:

Mniej plastiku i ratujesz planetę :):):):):)

Nie ratujesz wcale planety serwery z grami i danymi grzeją ostro atmosferę. Widziałem program na discowery o tym.