Opublikowano 5 listopada5 lis Wszędzie ten gupi hajp....See you Topside!(mam nadzieję, że nie w lunecie snajperki czy coś :D )
Opublikowano 14 listopada14 lis Co miesiąc muszę zrobić kilka transakcji kartą kredytową więc biorę gierki na GOG.Wziąłem jeszcze SiN Gold dzisiaj, miałem ją kiedyś na płycie z gazetki i był to całkiem przyjemny shooter z sexy bohaterką.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 45 minutes ago, Szermac said:Elegancko. Jakiś czas temu sprzedałem kilka gier na PC w big boxach i kilka w normalnych pudełkach w tym Painkiller właśnie i kupiłem sobie je na GOG.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Teraz promka za 8,50 to żal nie wziąć, czasem się odpali co by postrzelać do potworasów, szczególnie, ze ten 'reboot' to taka kupa.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Wpady DLC do NW + Skyrim na fajnej promce.Plus podobno całkiem dobra rajdówka.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Doomy (akurat nie w tej wersji) i Quake ograne z Gamepassa i przez lata na różnych platformach, ale dobrze mieć na własność na GOG. Czytam właśnie Masters of Doom i znowu mam wkręte, kocham ich gry i mam ochotę zagrać ponownie. Serię Quake posiadam też na konsolach - 1 i 2 na N64 oraz zafoliowaną sztukę QIIIA na Dreamcasta.