Opublikowano 5 listopada5 lis Wszędzie ten gupi hajp....See you Topside!(mam nadzieję, że nie w lunecie snajperki czy coś :D )
Opublikowano 14 listopada14 lis Co miesiąc muszę zrobić kilka transakcji kartą kredytową więc biorę gierki na GOG.Wziąłem jeszcze SiN Gold dzisiaj, miałem ją kiedyś na płycie z gazetki i był to całkiem przyjemny shooter z sexy bohaterką.
Opublikowano wtorek o 19:455 dni 45 minutes ago, Szermac said:Elegancko. Jakiś czas temu sprzedałem kilka gier na PC w big boxach i kilka w normalnych pudełkach w tym Painkiller właśnie i kupiłem sobie je na GOG.
Opublikowano wtorek o 20:185 dni Teraz promka za 8,50 to żal nie wziąć, czasem się odpali co by postrzelać do potworasów, szczególnie, ze ten 'reboot' to taka kupa.
Opublikowano wtorek o 21:135 dni Wpady DLC do NW + Skyrim na fajnej promce.Plus podobno całkiem dobra rajdówka.
Opublikowano środa o 15:024 dni Doomy (akurat nie w tej wersji) i Quake ograne z Gamepassa i przez lata na różnych platformach, ale dobrze mieć na własność na GOG. Czytam właśnie Masters of Doom i znowu mam wkręte, kocham ich gry i mam ochotę zagrać ponownie. Serię Quake posiadam też na konsolach - 1 i 2 na N64 oraz zafoliowaną sztukę QIIIA na Dreamcasta.
Opublikowano sobota o 14:051 dzień Nie wiem, czy to jakaś pomyłka, ale najdroższa edycja z wszystkimi dodatkami kosztuje 100 na Playstation Sprawdzajcie w appce, bo na konsoli mi pokazuje 264 złote. Coś niesamowitego!
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Skorzystałem z promki black weekowej, bo jak skończę jedynkę, chciałbym wjechać w dwójkę od razu, póki sezon ogórkowy.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Utkwił mi mocno w głowie ten Tainted Grail, lubię takie gierki chociaż obecnie z czasem będzie ciężko. Skusiłem się w końcu i może coś uda się poskubać gierkę do końca grudnia.