Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

sIHnFUO.jpg

Mam nadzieje, że Maksiu niedługo wejdzie do wstecznej :)

NoyaILI.jpg

Kupione na ostatniej wyprzedaży, trzeba wrócić do tej gierki.

EDIT:

Pożyczyłem najpierw by sprawdzić czy mi podejdzie. No i podeszło :)

Kt3bjGc.jpg

Edytowane przez Ins

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 419 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

25fmzx4.jpg

Już jutro będę mógł przerwać pewną długą, meczącą grę i wskoczyć raz jeszcze do świata Mario 64 killera ;)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mfeu4Ri.jpg

xQColI6.jpg

7Zn9ZN5.jpg

rgLwCCM.jpg

cSqVkRL.jpg

+ Game Pass na rok :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Promocja ms tym razem skromnie bo oszczędzam. Game pass na 6 miesięcy i elex bo jestem growym masochistą jeżeli chodzi o rpg :)

6hk6X7L.jpg

Opublikowano

Elex, gra typowo pecetowa, na konsoli? Dziwny ruch blanti. 

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał:

Elex, gra typowo pecetowa, na konsoli? Dziwny ruch blanti. 

typowo pc'towe to są gry na myszke i klawiature jak crpg w stylu pillarsow czy divinity i je ogrywam na pc. A elexa i tak na padzie bym ogrywał tak jak wieśka. Więc jeden (pipi) gdzie a cena spoko :) Dodatkowo jest ulepszone na xbox one x a mój pc już nie należy do młodych...

Opublikowano
16 godzin temu, Ins napisał:

Mfeu4Ri.jpg

xQColI6.jpg

7Zn9ZN5.jpg

rgLwCCM.jpg

cSqVkRL.jpg

+ Game Pass na rok :)

kurła, jak ja bym chciał kupować gierki z PS3 na PS4 :/

Opublikowano
35 minut temu, grzybiarz napisał:

kurła, jak ja bym chciał kupować gierki z PS3 na PS4

Odpal sobie sklep na www i kupuj, co za problem.

Opublikowano

53PJCe7.png

:ohboy:

Opublikowano

Z racji tego, że w najbliższym czasie prawdopodobnie pozbędę się swojej PS4, musiałem kupić drugi raz grę od, której jestem trochę uzależniony. Akurat wjechała promocja i wersja GOLD za mniej niż stówkę. Niestety update na Koxa nie ma 4K, ale i tak graficznie wygląda lepiej niż wersja na PS4. 

Ju7HH5u.jpg

Opublikowano
18 minut temu, chris85 napisał:

Z racji tego, że w najbliższym czasie prawdopodobnie pozbędę się swojej PS4, musiałem kupić drugi raz grę od, której jestem trochę uzależniony. Akurat wjechała promocja i wersja GOLD za mniej niż stówkę. Niestety update na Koxa nie ma 4K, ale i tak graficznie wygląda lepiej niż wersja na PS4. 

Ju7HH5u.jpg

Myślałem aby to kupić ale zawsze jak prawie nacisnęłam przycisk kup uświadamiam sobie że trzeba mieć 4 kolegów do tej gry. :( A nawet jakbym miał to zebrać ich razem w tygodniu aby każdemu pasowało... Tylko chyba gry z golda czy gamepass mają szansę przyciągnąć odpowiednią ilość aby zawsze było z kim grać. 

Opublikowano

Ten rok zdecydowanie upłynie pod znakiem insomniac. Wcześniej Spider, teraz Sunset, a przede mną jeszcze Spyro.

P3GWRHj.png

Opublikowano

a6O95p8.png

Pack dwóch niepowtarzalnych gier taktycznych. Jak tylko zobaczyłem, że są u Gabena, nostalgia przejęła stery i kursor mimowolnie poleciał na przycisk kupowania.

I wiecie co? Gameplayowo nic a nic się to nie zestarzało, a i grafika nie wali po oczach jakoś bardzo, mimo że to już 14-15 lat od premiery. :obama:

Opublikowano

t8pmN07.jpg

:sapek:czemu te wyprzedaże takie długie. Obiecałem sobie że nic już nie kupie a dzisiaj pod wpływem impulsu znowu zakup do ogrania może kiedyś.

Opublikowano
W dniu 17.11.2018 o 14:19, blantman napisał:

Myślałem aby to kupić ale zawsze jak prawie nacisnęłam przycisk kup uświadamiam sobie że trzeba mieć 4 kolegów do tej gry. :( A nawet jakbym miał to zebrać ich razem w tygodniu aby każdemu pasowało... Tylko chyba gry z golda czy gamepass mają szansę przyciągnąć odpowiednią ilość aby zawsze było z kim grać. 

Blancik ja mam tę grę i też nie mam z kim grać xD możemy sie zgadać, kruk też ma moze ktoś z irca wezmie i by się popykało bo multi jest doskonałe.

Opublikowano

Poyebawszy na stare lata chyba. Nigdy nie grałem w żadną grę z serii, nie miałem styczności z gatunkiem i uznałem, że dzisiaj jest dzień pod tytułem "zaskocz sam siebie", no to hej - zaskoczyłem.

cyOzlUk.png

Ubb3zCC.png

Opublikowano
  • Autor

Nie lepiej prawilnie trójeczkę w łóżeczku pod kołderką na Switchuniu? powodzenia z ogrywaniem, mi dwójka (ogrywana z 10 lat temu ponad)  zupełnie nie podeszła 

Opublikowano

Dwojka ma dużo lepszy klimat 

Opublikowano

Czy ja wiem, raczej tak średnio bym powiedział.

Jedynka ma oczywiście najlepszy. :xboss:

Opublikowano
12 minut temu, Rayos napisał:

Nie lepiej prawilnie trójeczkę w łóżeczku pod kołderką na Switchuniu? powodzenia z ogrywaniem, mi dwójka (ogrywana z 10 lat temu ponad)  zupełnie nie podeszła 

Eternal Collection mam na koksiku - sorry Switch, najlepszy deal na black friday był, zamiast płacić 250 za wersję mobilną wolałem dać nieco ponad 8 dyszek za stacjonarną :reggie: Dwójkę wziąłem jako uzupełnienie i poznanie marki - podobno jest trudniejsza i bardziej zaawansowana od trójki.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

no dwojka jest trudniejsza i imo tez klimat duzo bardziej pasuje do mrocznych demonów a nie latwego kolorowego wesolego hns jak w trójce

Opublikowano

Diablo 2 z dodatkiem >> Diablo 1 z dodatkiem  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Diablo 3

Dobry wybór będziesz zadowolony. Ja tylko żałuję że nie mozna kupić diablo 1 w sklepie blizzarda bo bym sobie przypomniał moją pierwszą przygodę z diabełkiem.