Opublikowano 30 października 20186 l Mam nadzieje, że Maksiu niedługo wejdzie do wstecznej Kupione na ostatniej wyprzedaży, trzeba wrócić do tej gierki. EDIT: Pożyczyłem najpierw by sprawdzić czy mi podejdzie. No i podeszło Edytowane 1 listopada 20186 l przez Ins
Opublikowano 12 listopada 20186 l Już jutro będę mógł przerwać pewną długą, meczącą grę i wskoczyć raz jeszcze do świata Mario 64 killera
Opublikowano 14 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. + Game Pass na rok Edytowane 15 listopada 20186 l przez Ins
Opublikowano 15 listopada 20186 l Promocja ms tym razem skromnie bo oszczędzam. Game pass na 6 miesięcy i elex bo jestem growym masochistą jeżeli chodzi o rpg :)
Opublikowano 15 listopada 20186 l Godzinę temu, suteq napisał: Elex, gra typowo pecetowa, na konsoli? Dziwny ruch blanti. typowo pc'towe to są gry na myszke i klawiature jak crpg w stylu pillarsow czy divinity i je ogrywam na pc. A elexa i tak na padzie bym ogrywał tak jak wieśka. Więc jeden (pipi) gdzie a cena spoko :) Dodatkowo jest ulepszone na xbox one x a mój pc już nie należy do młodych...
Opublikowano 15 listopada 20186 l 16 godzin temu, Ins napisał: + Game Pass na rok kurła, jak ja bym chciał kupować gierki z PS3 na PS4
Opublikowano 15 listopada 20186 l 35 minut temu, grzybiarz napisał: kurła, jak ja bym chciał kupować gierki z PS3 na PS4 Odpal sobie sklep na www i kupuj, co za problem.
Opublikowano 17 listopada 20186 l Z racji tego, że w najbliższym czasie prawdopodobnie pozbędę się swojej PS4, musiałem kupić drugi raz grę od, której jestem trochę uzależniony. Akurat wjechała promocja i wersja GOLD za mniej niż stówkę. Niestety update na Koxa nie ma 4K, ale i tak graficznie wygląda lepiej niż wersja na PS4.
Opublikowano 17 listopada 20186 l 18 minut temu, chris85 napisał: Z racji tego, że w najbliższym czasie prawdopodobnie pozbędę się swojej PS4, musiałem kupić drugi raz grę od, której jestem trochę uzależniony. Akurat wjechała promocja i wersja GOLD za mniej niż stówkę. Niestety update na Koxa nie ma 4K, ale i tak graficznie wygląda lepiej niż wersja na PS4. Myślałem aby to kupić ale zawsze jak prawie nacisnęłam przycisk kup uświadamiam sobie że trzeba mieć 4 kolegów do tej gry. A nawet jakbym miał to zebrać ich razem w tygodniu aby każdemu pasowało... Tylko chyba gry z golda czy gamepass mają szansę przyciągnąć odpowiednią ilość aby zawsze było z kim grać.
Opublikowano 17 listopada 20186 l Ten rok zdecydowanie upłynie pod znakiem insomniac. Wcześniej Spider, teraz Sunset, a przede mną jeszcze Spyro.
Opublikowano 18 listopada 20186 l Pack dwóch niepowtarzalnych gier taktycznych. Jak tylko zobaczyłem, że są u Gabena, nostalgia przejęła stery i kursor mimowolnie poleciał na przycisk kupowania. I wiecie co? Gameplayowo nic a nic się to nie zestarzało, a i grafika nie wali po oczach jakoś bardzo, mimo że to już 14-15 lat od premiery.
Opublikowano 20 listopada 20186 l czemu te wyprzedaże takie długie. Obiecałem sobie że nic już nie kupie a dzisiaj pod wpływem impulsu znowu zakup do ogrania może kiedyś.
Opublikowano 20 listopada 20186 l W dniu 17.11.2018 o 14:19, blantman napisał: Myślałem aby to kupić ale zawsze jak prawie nacisnęłam przycisk kup uświadamiam sobie że trzeba mieć 4 kolegów do tej gry. A nawet jakbym miał to zebrać ich razem w tygodniu aby każdemu pasowało... Tylko chyba gry z golda czy gamepass mają szansę przyciągnąć odpowiednią ilość aby zawsze było z kim grać. Blancik ja mam tę grę i też nie mam z kim grać xD możemy sie zgadać, kruk też ma moze ktoś z irca wezmie i by się popykało bo multi jest doskonałe.
Opublikowano 20 listopada 20186 l Poyebawszy na stare lata chyba. Nigdy nie grałem w żadną grę z serii, nie miałem styczności z gatunkiem i uznałem, że dzisiaj jest dzień pod tytułem "zaskocz sam siebie", no to hej - zaskoczyłem.
Opublikowano 20 listopada 20186 l Autor Nie lepiej prawilnie trójeczkę w łóżeczku pod kołderką na Switchuniu? powodzenia z ogrywaniem, mi dwójka (ogrywana z 10 lat temu ponad) zupełnie nie podeszła
Opublikowano 20 listopada 20186 l Czy ja wiem, raczej tak średnio bym powiedział. Jedynka ma oczywiście najlepszy.
Opublikowano 20 listopada 20186 l 12 minut temu, Rayos napisał: Nie lepiej prawilnie trójeczkę w łóżeczku pod kołderką na Switchuniu? powodzenia z ogrywaniem, mi dwójka (ogrywana z 10 lat temu ponad) zupełnie nie podeszła Eternal Collection mam na koksiku - sorry Switch, najlepszy deal na black friday był, zamiast płacić 250 za wersję mobilną wolałem dać nieco ponad 8 dyszek za stacjonarną Dwójkę wziąłem jako uzupełnienie i poznanie marki - podobno jest trudniejsza i bardziej zaawansowana od trójki. Edytowane 20 listopada 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 20 listopada 20186 l no dwojka jest trudniejsza i imo tez klimat duzo bardziej pasuje do mrocznych demonów a nie latwego kolorowego wesolego hns jak w trójce
Opublikowano 20 listopada 20186 l Diablo 2 z dodatkiem >> Diablo 1 z dodatkiem >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Diablo 3 Dobry wybór będziesz zadowolony. Ja tylko żałuję że nie mozna kupić diablo 1 w sklepie blizzarda bo bym sobie przypomniał moją pierwszą przygodę z diabełkiem.