Opublikowano 10 marca 20196 l Cena: 25 zydli. Za tyle żal było by tego nie siorbnąć... Jakby kto pytał to promocja tylko do jutra.
Opublikowano 14 marca 20196 l Też coś kupiłem w cyfrze. Premiera dzisiaj i musiałem bo gierka była na radarze długi czas.
Opublikowano 15 marca 20196 l Podobno świetny szpil w singlu więc za taką cenę trzeba sprawdzić osobiście.
Opublikowano 15 marca 20196 l Titanfall świetna gierka, nawet w singlu ja jednak się złamałem i postanowiłem sprawdzić tego Battlefielda no i kupiłem moją pierwszą Forza Motorsport od lat, ale po kilku godzinach stwierdzam że niewiele się zmieniło
Opublikowano 17 marca 20196 l na zdjęciu widzimy rzadki zakup na platformie Origin. Ale 3 dyszki, za te 3 gierki - opyla się. Na Steam Crysis za 7 dyszek. A i na Steam kupiłem Bayonettę za 2 dyszki.
Opublikowano 22 marca 20196 l Dość rzadko spotykane zdjęcie zakupu na GOG (koloryzowane) Dawka klasyków, których jakoś nigdy nie dane było mi ukończyć Edytowane 22 marca 20196 l przez Frantik
Opublikowano 27 marca 20196 l Dwie pierwsze na cyfrową półkę, bo w pudłach już są. Kolejne pozycje do ogrania/zobaczenia z ciekawości. Groszowe sprawy w sumie. AC Odyssey gotowe do ogrywania. Jeszcze nie wyszły wszystkie dlc z SP, ale za te pieniądze + ACIII remaster, no to może być. Zwłaszcza że mam w pamięci bardzo dobre dlc do Originsa.
Opublikowano 28 marca 20196 l Nie jestem fanem soulsopodobnych no ale może tym razem zaskoczy. W każdym razie będzie umierane
Opublikowano 6 kwietnia 20196 l Butcher po raz pierwszy, Enter The Gungeon po raz drugi, na Xbox gra się świetnie, a w trybie przenośnym jeszcze lepiej
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Uwielbiam takie klimaty i art style, więc wystarczył trailer, krótka recenzja i fśśśśt, gierka kupiona.
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Małe zakupy. DLC do najlepszego cRPG ostatnich lat (nowy kompan i nowy romans nie mogłem się powstrzymać) W aktualnej promocji na xbox live jedyna interesująca dla mnie gra w którą jeszcze nie grałem. Słyszałem że dobra
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l Zdecydowałem się na Dreams, bo już w zamkniętej becie gracze robili tam cuda. Czas przyjrzeć się temu bliżej.
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l 19 godzin temu, ragus napisał: 44 zł, zobaczymy czy faktycznie taki kosior Dam plusa jutro bo się wyprztykałem ale tak kosior. Będzie pan zadowolony