Opublikowano 19 czerwca 20195 l Oszukali mnie, banda złodziei polskich decydentów i dzisiaj Crasha w pudełeczku nie było. A więc: Będzie się działo! Tutaj zdjęcie Pudełkowca czekającego w kolejce po grę w sklepie elektronicznym: Edytowane 19 czerwca 20195 l przez Rozi
Opublikowano 19 czerwca 20195 l Hej, hej, hej! Już kiedyś brałem w cyfrze indorki na premierę, więc spadówa, mam robotę.
Opublikowano 19 czerwca 20195 l KÓRWA ALE BĘDZIE SIĘ GRAŁO zamiast z siorą, to z forumowiczami online
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Musiałem wykorzystać monetki, bo termin ważności już się kończył. Padło na SV. Wyszło 30 zł. Będzie grane. Kiedyś.
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Skorzystałem z tej 70% promocji. Grzech było nie wziąć. Edytowane 21 czerwca 20195 l przez MEVEK
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Ten burnout strasznie mi nie podszedł ale driveclub motorki leci plusik
Opublikowano 21 czerwca 20195 l 8 godzin temu, oFi napisał: Ten burnout strasznie mi nie podszedł ale driveclub motorki leci plusik No co ty. Ja sie tak nim radowałem, ze wbiłem platynę i zamierzam powtórzyć ten wyczyn. Mega gra.
Opublikowano 21 czerwca 20195 l 4 minuty temu, MEVEK napisał: No co ty. Ja sie tak nim radowałem, ze wbiłem platynę i zamierzam powtórzyć ten wyczyn. Mega gra. Bardziej wolałem fomułe taką jaka była w B3 takedown po prostu. No i brakował mi tych karamboli
Opublikowano 21 czerwca 20195 l No klasycznego trybu Crash bardzo brakowało, ale za to wyzwania online to była pierwsza klasa.
Opublikowano 22 czerwca 20195 l Za czasów PS3 to świetnie mi się grało w tego Burnout-a az się milo wbijało platynę (oprócz 8 zawodników na stadionie)
Opublikowano 25 czerwca 20195 l Gathering Storm do Civ 6 I znowu kolejne dziesiatki/setki godzin pojdą wałem
Opublikowano 10 lipca 20195 l Zapomniałem wrzucić zdjęcia z bodajże marcowej promocji w PS Store. W ten sposób nadrobiłem kolejne braki na PS3 Edytowane 10 lipca 20195 l przez lukas_k96
Opublikowano 24 lipca 20195 l Ostatnim Asasynem w którego grałem był Black Flag, który mnie ujął klimatem piratów i bitwami morskimi. W kolejne części już nie grałem. Skusiłem się więc na tę "rewolucję" w serii, jak to wszyscy trąbili. Tutaj ponownie mnie ten setting ciągnie do siebie. Ludzie mówią, że będzie fajnie, hipopotamy i w ogóle. Zobaczymy:
Opublikowano 24 lipca 20195 l Sam się czaję na ten tytuł, to patrzę co to za promocja na PSS, a tu 79 zł. Gdzie pudełko na PS4 chodzi za 50 zł
Opublikowano 24 lipca 20195 l 3 minuty temu, Figaro napisał: Sam się czaję na ten tytuł, to patrzę co to za promocja na PSS, a tu 79 zł. Gdzie pudełko na PS4 chodzi za 50 zł Wow, 30 złotych różnicy i niepotrzebny grat w pokoju. A tak cyk, pyk, pół godzinki i gra na dysku. Mniej plastiku i ratujesz planetę
Opublikowano 24 lipca 20195 l 9 minut temu, Rozi napisał: Mniej plastiku i ratujesz planetę Nie ratujesz wcale planety serwery z grami i danymi grzeją ostro atmosferę. Widziałem program na discowery o tym.