Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek drugi, powrót Mikołaja

Featured Replies

Opublikowano

15747350_1399002993472904_78800276588546

Dziękuję. Myslałem dzisiaj nad zakupem last guardiana czy yesterday origins ale nastepne prezenty wybiły mi to z głowy. Żal kupować gierki jak tyle dobra do ogrania dzięki forumowiczom mam :) 

• Odpowiedzi 823
  • Wyświetleń 47,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Misiaczki moje.   Słowem wstępu i podsumowania, chciałbym Wam powiedzieć, że okres między 22 grudnia a 2 stycznia był jednym z piękniejszych okresów w moim marnym życiu. Gdy postanowiłem napisać tem

• Przestaniecie robic mętlik z super imprezy?   Porzadki na wishliscie? Pisanie wiadomosci? Termin dania prezentu? Moze jeszcze dowód nadania i polecony priorytet.   Nie ingerujmy w wishlist bo nie

• Piję sobie rano kawę, spóźniając się do pracy jak zwykle, gdy wtem, niespodziewanie, Blantman rozpie*dala system:     :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas:

Opublikowano
  • Autor

Misio Nieralny dostarcza, człowiek sobie siedzi w smutnym korpo i myśli o tym czy by się nie powiesić na kablu od myszki, a tu nagle dostaje maila

m11BghZ.png

Ale będzie granie, ale będzie planowanie metra, jezusie słodki, po hexcellsu jeszcze mi mało logicznego myślenia w minimalistycznej oprawie, drżę na samą myśl o zagraniu w ten tytuł :fsg: 

Dziękuję! <3 <3 <3 

Opublikowano

Jakie bomby :obama:

Dobrze ze mam co czytac jak siedze z guwniakiem :kaz:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Dziękuję :fsg:

Ta akcja przywraca wiarę w ludzi ;)

uPEStum.png

Opublikowano

Adi ma wlasnie killing spree :obama:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Niczego sie juz raczej nie spodziewalem bo dostalem tyle prezentów od tylu osob az tu nagle...

QNoVh9L.png

:obama: :obama:

Dziekuje pieknie, bardzo mi milo, coz za niespdzianka. Chetnie ogram te depresyjne klimaty :banderas:

Akurat moj dzieciak sie wywrocil, krew zaczela sikac i skonczylem go opatrywac a tu taki milly prezencik :fsg:

Opublikowano
  • Autor

Teraz ireniqs ma killing spree :obama:

HHxhEwN.png

Nope, niet, nie, nada, koniec, wychodzę z pracy, odbieram moje 2 kontrolery od X1 z serwisu, ide do domu i gram w gierki na stemie :banderas: Jestescie wspaniali :fsg: nienormalni, ale wspaniali :rayos: Dziękuję wielkie ireq, ależ będzie granie w tego rogalika, faktycznie przyda mi się odpoczynek od myślenia i uprawiania roli <3 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Do Killing spree brakuje jeszcze dwóch osób. Hmmmm. :D

Opublikowano
  • Autor

Akurat moj dzieciak sie wywrocil, krew zaczela sikac i skonczylem go opatrywac a tu taki milly prezencik :fsg:

najpierw mówisz, że czytasz z dzieciakeim forumka, a nastepnie ze sie wywrocil i krew mu zaczela sikac. HALO, MILICJA! podejrzane rzeczy sie tu dziejo 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Kolejny piękny dzień na forumku  :exact:

Opublikowano

Ok kolejne dwie ofiary upolowane. :D niech tylko włącza kompy. :> Sorki ale nie jestem w stanie obdarować wszystkich. :rayos: W każdym razie chyba udało się zrobić niespodziankę. :sir:

Opublikowano

Gram w giereczki od mikołaja,a obok takie przysmaki  :sir:

IW0h8jO.jpg 

Opublikowano

Ok kolejne dwie ofiary upolowane. :D niech tylko włącza kompy. :> Sorki ale nie jestem w stanie obdarować wszystkich. :rayos: W każdym razie chyba udało się zrobić niespodziankę. :sir:

Udało, oj udało. Dziękuję. :)

IdkV7Es.jpg

Opublikowano

Udało, oj udało. Dziękuję. :)

Ale następnym razem miej coś tańszego w wishliście. Taknieco?? :oh_you:

:Coolface:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Szybkie pytanie z innej beczki - bo pewnie wiecie najlepiej - do kiedy trwaja promocje na Steam ?

Opublikowano

Do 2 grudnia, a dokładniej do godziny 19

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

Siedzę sobie grzecznie i gram w Divinity a tu B O M B A! :obama: :obama: :obama: :obama:

CV02WR0.jpg

ALE BĘDZIE GRANE!!!! :banderas: :banderas: :banderas:

Po ukończeniu Divinity zabieram się za uprawianie ziemi.

Szok i niedowierzanie... Forumek taki dobry. Ludzie na forumku tacy dobrzy. :ohboy::beksa:

Dzięki śliczne Pawelgr5. :rose:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

19 listopada 2015 roku o godzinie 1:41 pewien jegomość wpadl na pomysl ze moze na swieta zrobimy sobie MALUTKI evencik, kazdy wylosuje osobe i daje jej gierke w prezencie niespodzianke w kwocie 2-5 euro :Coolface:

28 grudnia 2016 roku o godzinie 19:00 szczena na podłodze. Nie dosc ze event sie przyjal cieplo i ludzie zadowoleni to hamulce dobroci calkowicie puscily, bomby i prezenty lataja na lewo i prawo, nikt sie nie miga i nie idzie na latwizne. Takie rzeczy byly mozliw tylko tutaj i tylko z wami :banderas:

Play-WOSP2016-655.png

Edytowane przez Velius

Opublikowano
  • Autor

Dobra dobra, juz sobie nie przypisuj tylu zaslug bo w samozachwyt popadniesz ;) Gdyby nie ja, to by tegorocznego eventu nie bylo, tyle dobroci i milosci dzieki mojej interwencji, wszystko dzieki mnie, moc gabena na mnie splynela, mowcie na mnie mesjasz i Rejzus :banderas:

A tak serio to strasznie mi sie micha cieszy jak widze tyle radosci i milosci na forumku, dobroc i ofiarodajnosc uczestnikow (i nie tylko, co jest w tym najpiekniejsze!) przekroczyla juz dawno wszelkie normy i pojecie dobrego smaku, co jest N I E S A M O W I T E :fsg: nie wiem ile w tym milosci i dobroci a ile bycia typowym polakiem co chce byc najlepszym we wszystkim, ale liczy sie EFEKT a ten jest P O R A Z A J A C Y! Postaram sie jutro podliczyc ile do tej pory wydalismy w sumie na wszystkie gierki ale cos czuje, ze dostane zawalu, spadne z krzesla i wypadne przez okno w pracy jak zaczne to w excellu wszystko liczyc :D jestescie wariaci, w hui pozytywnie zakreceni i jak widac - wystarczy drobny impuls by sie od tej strny pokazac, a nie od tej od ktorej sie znamy "na co dzien" na forumku ^_^ kocham was ludzie <333