Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Last of Us Part II

Featured Replies

Opublikowano

Niech ktoś kto ogrywa walnie mi na priv czy jest tak jak podejrzewałem, czyli parada równości i biały to śmieć. Bo nie mogę wytrzymać i chyba kupię, w końcu jedyneczka jedna z gier która przywrocila mi chęć napierdalania w gierki.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 758,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja bym dodał że fabuła w trakcie gry jest gorsza niż jakby obejrzeć ją na YT, bo jako film by się lepiej broniła. Tutaj natomiast gra traktuje gracza jak dziecko i zmusza cie do robienia czegoś złego

• Mazzeo, gdybyś był wielkim fanem jedynki to byś po prostu zagrał w drugą część i tyle.

• Ale niektórzy się tu odpalają z wyzwiskami i groźbami, jakby ta rozmowa była prowadzona na żywo niejeden krewki sebix by wypłacił ciosa każdemu kto nie daje 10/10. Panowie, spokojnie, to tylko gra.

Opublikowano
17 minut temu, GSPdibbler napisał:

Niech ktoś kto ogrywa walnie mi na priv czy jest tak jak podejrzewałem, czyli parada równości i biały to śmieć. Bo nie mogę wytrzymać i chyba kupię, w końcu jedyneczka jedna z gier która przywrocila mi chęć napierdalania w gierki.

Mózg osoby wierzącej w teorie spiskowe właśnie tak działa - na pewno jest tak, jak podejrzewałeś. A nawet lepiej - główna bohaterka jest biała i, tak jakby, uczestniczy w paradzie równości. 

Opublikowano
3 minuty temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał:

Mózg osoby wierzącej w teorie spiskowe właśnie tak działa - na pewno jest tak, jak podejrzewałeś. A nawet lepiej - główna bohaterka jest biała i, tak jakby, uczestniczy w paradzie równości. 

Nie wiem po (pipi) te docinki. Lubię spójny świat i fabule. Ellie jako Rambo eksterminujaca biały plebs może nie każdemu się podobać. 

I nie jestem antyszczepionkowcem , anty 5G i plaskoziemcem, myślę racjonalnie, dlatego mój mózg może nie przyswoic wypocin reżysera i jego tęczowej pomocnicy.

Edytowane przez GSPdibbler

Opublikowano

Btw. Gierka właśnie przyszła, a trzeba jeszcze 8h kodzić. 

Co za koszmar!

A z figurką w reklamie Media Expert to była ściema. Przywieźli bez figurki. Ale i tak będzie super.

Opublikowano

Gra ktoś na najwyższym poziomie trudności? Można kilka zdań, czy jest ciężko, każda kula i butelka na wagę złota, czy może aż tak hardcorowo nie jest? 

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano
1 minutę temu, gtfan napisał:

Ale to nie jest takie proste, wszystko zależy od interpretacji i od swojego wyczulenia. Jedna osoba w nowych Star Warsach będzie widziała miltikulti propagandę bo głównymi bohaterami jest dziewczyna i murzyn i przez to będzie hejtowała film, inna osoba nawet nie zwróci na to uwagi i będzie hejtowała te SW bo to po prostu słaby film. Wszystko zależy od wrażliwości i swojego wyczulenia na tą całą poprawność polityczną.

To że laski będą się lizać było wiadomo po trailerach, to że będzie napakowany "babo-terminator" też. Ale czy grę można spłycać do tak prostackich elementów? Nie, to wszystko jest bardziej złożone, postacie są dużo bardziej złożone. 

Ja jestem na początku gry i na razie jestem zadowolony, są elementy obyczajowe ale wszystko jest podane w normalny sposób, jako normalne problemy młodych ludzi odkrywających swoją tożsamość. Czy te wszystkie elementy było potrzebne - nie wiem, pewnie nie, pewnie bez wprowadzania problemu czyjejś orientacji seksualnej spokojnie dałoby radę tą fabułę pociągnąć, ale widać tak chcieli to zrobić twórcy, pewnie jakiś swój cel w tym mieli, teraz sprawą otwartą zostaje czy dadzą radę to utrzymać na dobrym poziomie nie przechodząc w propagandę i prostackie wtłaczanie głupiemu ludowi swojej agendy, zobaczymy jak będzie. Ale na pewno nie spodziewaj od początku się parady feministek wykrzykujących swoje hasła z odległości 10cm od Twojej twarzy. Czy to potem nie zamieni się w bardziej nachalną propagandę - nie wiem. Na razie dla mnie wszystko jest ok. A jestem raczej z tych konserwatywnych.

No i takie odpowiedzi szanuje. Chyba zdecyduje się na zakup bo kuźwa nie wytrzymam :)

Opublikowano
3 minuty temu, gtfan napisał:

to że będzie napakowany "babo-terminator" też.

No wlasnie problem w tym ze nie. Gdyby nie wycieki to nikt by o tym nie wiedzial. Ogolnie te trailery to idealny przyklad falszywego marketingu, jest tam np. scena ktora w grze wyglada inaczej. Ogolnie jak dla mnie to jest spory dysonans pomiedzy trailerami a tym co naprawde dzieje sie w grze.

Opublikowano

User score: 3.3

A jakie komentarze XD Niezły meldtown i shitstorm, normalnie mam wrażenie, że to specjalnie tak robią.

Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał:

A jakie komentarze XD Niezły meldtown i shitstorm, normalnie mam wrażenie, że to specjalnie tak robią.

Ale to jest norma przy każdej większej produkcji.

Opublikowano
4 minuty temu, Figuś napisał:

Ale to jest norma przy każdej większej produkcji.

Nope:

https://imgur.com/a/ECSDCS9

Taka roznica miedzy dziennikarzami a userami zdarza sie wlasnie dosc rzadko i zazwyczaj pokazuje ze cos nie do konca zagralo jednak

Opublikowano
Teraz, teddy napisał:

Nope:

Taka roznica miedzy dziennikarzami a userami zdarza sie wlasnie dosc rzadko i zazwyczaj pokazuje ze cos nie do konca zagralo jednak

Fakt, zapomniałem dopisać że chodzi o tytuły przy których wychodzą jakieś kontrowersje

Opublikowano
2 minuty temu, teddy napisał:

Nope:

Tak nie zagrala dzieciarnia z 4chana. 

Opublikowano

Gra się z czasem raczej obroni i user score wskoczy na 85-90, wszystko zależy od tego, czy jest naprawdę dobra, i czy te zera będą tylko od nieposiadających PS4.

Opublikowano
11 minut temu, Figuś napisał:

Fakt, zapomniałem dopisać że chodzi o tytuły przy których wychodzą jakieś kontrowersje

Mało postępowi ci gracze.

Opublikowano

Najpierw skończcie grę a później się wypowiadajcie, bo cukierkowanie jej i bronienie po 3h grania, to gorsze niż wyrabianie sobie pozytywnych opini po przeczytaniu recenzji od ludzi co dostali kopie od Sony.

Opublikowano
Teraz, BrandonLee_z_TheCrow napisał:

Dokładnie. Poza tym nie zapominajmy o armii trolli od różnych agentur, która na pewno będzie chciała zasrać tę produkcję. 

Czyżbym zwęszył teorię spiskową, ale strzał w stopę.

Opublikowano
8 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał:

@GSPdibbler istnienie internetowych trolli na usługach polityków, korporacji itd. to nie są żadne teorie spiskowe. Fakty wielokrotnie udowodnione, patrz: Wikipedia/Zbigniew Ziobro. 

I trolle omijają inne tytuły? Czemu Uncharted 4, horizon, god of war nie został zbombardowany przez trole mające zachwiać Sony w posadach.