Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Last of Us Part II

Featured Replies

Opublikowano

No faktycznie, nigdy bym na to nie wpadł. No to będzie eleganckie unikanie wrogów w krzaki. Doskonały gameplay właśnie jeszcze więcej zyskał.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 756,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja bym dodał że fabuła w trakcie gry jest gorsza niż jakby obejrzeć ją na YT, bo jako film by się lepiej broniła. Tutaj natomiast gra traktuje gracza jak dziecko i zmusza cie do robienia czegoś złego

• Mazzeo, gdybyś był wielkim fanem jedynki to byś po prostu zagrał w drugą część i tyle.

• Ale niektórzy się tu odpalają z wyzwiskami i groźbami, jakby ta rozmowa była prowadzona na żywo niejeden krewki sebix by wypłacił ciosa każdemu kto nie daje 10/10. Panowie, spokojnie, to tylko gra.

Opublikowano
52 minuty temu, Figuś napisał:

Montaż od kolesia co pewną królową w GoWie robił w 50sek na najwyższym poziomie trudności

Bez jaj tak się nie da grać bez HUDa. Niektórzy mają zbyt dużego skila :/

Opublikowano
Godzinę temu, - V - napisał:

Bez jaj tak się nie da grać bez HUDa. Niektórzy mają zbyt dużego skila :/

Masz więcej, ale wrzucam w spoiler bo z miejsca które nie było pokazywane w żadnym trailerze

Spoiler

Opublikowano
4 minuty temu, Figuś napisał:

Masz więcej, ale wrzucam w spoiler bo z miejsca które nie było pokazywane w żadnym trailerze

Ukryj zawartość

Miejscówka z trailera z pierwszym gameplay sprzed roku - dwóch.

Opublikowano

Zdecydowanie najlepszy fragment/potyczka z pierwszej czesci gry, bardzo mi sie podobal motyw sekty, tak samo zreszta jak motyw Ripperow w DG.

Opublikowano
17 minut temu, Figuś napisał:

Pokaż ukrytą zawartość

Fajne te filmiki, ale ten tutaj to jest masakra:

2:08 :obama: Nie wiedziałem, że tak można. 

Jak ktoś nie skończył, to niech nie wchodzi. 

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano
40 minut temu, Ludwes napisał:

Fajne te filmiki, ale ten tutaj to jest masakra:

Ukryj zawartość

2:08 :obama: Nie wiedziałem, że tak można. 

Jak ktoś nie skończył, to niech nie wchodzi. 

No pan Żanklod van Damme sie chowa :obama:

2:08 zaje,bista zagrywka nie wpadlbym na to.

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

Ukryj zawartość

Mega klimatyczna miejscówka, wisielce i te blizny z pochodniami pogwizdujące. Sam gameplay miazga. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Kurła, nie wiedziałem, że jest obrót o 180 stopni, chryste XD Tyle czasu grać i nie odkryć tego patentu :shieeet:

Opublikowano

Podstawa tank controls, jeszcze z czasow chyba Resident Evil 4 :shieeet:

A to rzucanie pochwyconym wrogiem to co bylo, L1?

Opublikowano

Skończyłem!

Jestem bardzo zadowolony. Giera mi podeszła, jak w mordę strzelił. Świetny scenariusz juz od pierwszych chwil. Jest kontrowersyjny, ale jaki miałby byc, po fenomenalnej jedynce? Musieli czymś zaskoczyć, co moim zdanie wyszło świetnie. Wiele emocji sięgających zenitu - mocne sceny przemocy na ktore ciężko sie przygotować. Tak samo jak na Abby. Ale koniec końców i ją polubiłem, kiedy jej historia nabrała rozpędu. 

Także scenariusze imo na duży plus. Milo bylo poznać wydarzenia z innej strony barykady. Dzięki czemu łatwiej jest sie zżyć z bohaterami i zrozumieć, co czuja protagoniści. Dla mnie solidnie wydaje pieniążki :obama:

Pozdrawiam niezadowolonych :lapka: 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Pierwsze przejscie robiłem ile się dalo w stealth. Teraz lece drugi na najnizszym poziomie trudnosci i rambo style. Te wybuchowe strzały vs ludzie :banderas:

Opublikowano
46 minut temu, Faka napisał:

Kurła, nie wiedziałem, że jest obrót o 180 stopni, chryste XD Tyle czasu grać i nie odkryć tego patentu :shieeet:

Pewnie jest w podpowiedziach, ale kto by czytał jak loading po śmierci jest prawie że błyskawiczny, swoją drogą jak oni to zrobili? :obama:

Kolo ma jeszcze jeden filmik z tlou

Spoilery

Spoiler

Opublikowano
33 minuty temu, Shen napisał:

Pierwsze przejscie robiłem ile się dalo w stealth. Teraz lece drugi na najnizszym poziomie trudnosci i rambo style. Te wybuchowe strzały vs ludzie :banderas:

Za chwilę będę kupował ten upgrade :fsg:

Piękna gra.

Opublikowano

Zaczynam drugą część gry jako karczycho. Czy wyjaśni się niebawem 

Spoiler

w jaki sposób mnie tak szybko znalazła w kinie po powrocie z akwarium? Przecież nie zostawiłem żadnych świadków (Owen, Mel).

Opublikowano

Czemu Ty znowu chcesz z wyprzedzeniem wiedzieć co się wydarzy? :D

No ale jak tak chcesz wiedzieć

Tak, będzie to wyjaśnione

Edytowane przez - V -

Opublikowano

Bo potem zapomnę o tym, a od razu chcę wiedzieć, czy jest dziura w fabule, czy się wyjaśni. Inaczej będzie mnie to męczyć xd

Ogólnie fajnie, że od razu w wątku Abby splatają się wydarzenia z końcówki jedynki, układając w całość. Chcę dalej grac, wcale mnie nie odrzuciło granie inną postacia.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano
21 minut temu, _Red_ napisał:

Zaczynam drugą część gry jako karczycho. Czy wyjaśni się niebawem 

Ukryj zawartość

w jaki sposób mnie tak szybko znalazła w kinie po powrocie z akwarium? Przecież nie zostawiłem żadnych świadków (Owen, Mel).

W sumie to było dość mocno zasugerowane co i jak na koniec tej sceny

Opublikowano

Je.ba.niutki :obama:

Walka w tej grze jest niczym taniec na lodzie, takie to płynne piękne :wub:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
9 godzin temu, Shen napisał:

Ja dzis zaczynam ng+, i wlasnie biore poziom trudnosci dla retardow , zero myslenia o oszczedzaniu amunicji i wjezdzam w nich jak w maslo :banderas:

Opublikowano
2 godziny temu, kanabis napisał:

Ja dzis zaczynam ng+, i wlasnie biore poziom trudnosci dla retardow , zero myslenia o oszczedzaniu amunicji i wjezdzam w nich jak w maslo :banderas:

Wcześniej to były tylko podchody. Teraz dopiero zabawa rzeź sie zaczyna :Coolface:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano
34 minuty temu, MEVEK napisał:

Wcześniej to były tylko podchowy. Teraz dopiero zabawa rzeź sie zaczyna :Coolface:

Co?