Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wipeout Omega Collection

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie wiem, czy mam jakąś piekielna wersję w 2048? Kilka razy próbowałem tych wyścigów i odbijam się. Nawet pierwszej kampanii nie mogę ukończyć. Te bolidy tak zasuwają że nie mogę ich dogonić. Sprawa jest o tyle dziwna, że w hd i fury nie mam problemów. Bez jazdy po skrótach nie wygram wyścigu w 2048? Wtf

• Odpowiedzi 396
  • Wyświetleń 72,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niektórzy już widzieli na PSN, ale pochwalę się też tutaj. Pierwsza próba w tym evencie w kampanii i ku mojemu zdziwieniu wpadło #1 global :D  

• Ktoś tak zawsze pisze. Zdzieram Omegę i zrobiłem zapas worków foliowych     Ok, edit.   Po 2,5 godzinach nieprzerwanego latania stwierdzam, że jest system seller. Uczucie pędu

• <3

Opublikowano

Ja kampanię 2048 po prostu zaliczałem na zielony i z czasem dopiero jak już w miarę ogarnialem mapy próbowałem na złoto. Przydaje się prototypowy feisar. A i w zawodach a+ ag system speed ma jakiegoś boosta i jest zdecydowanie nim łatwiej. Jakbyś chciał powybijać trofea online to zapraszaj psn: bazyliszek

Edytowane przez fan ppe
Literówka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem ślepy czy nie ma nutek z whd? :(

Opublikowano

Nie pamiętam jaki OST był w WHD, bo szybko się przełączyłem na forumkowe nuty, ale w Omega chyba jest całkiem nowy. Nic nie stoi na przeszkodzie aby go sobie zapuścić z tego co pamiętam.

Opublikowano

Ale zico łatwy w 2048, teraz zrobię sobie w hd tylko pytanie- jaka to piranha ma być? mam dwie, a że nie ma tu nazw to nie wiem czy ta z lepszymi osiągami mogę wziąć?

Opublikowano

Obojętnie którą, ta słabsza jest z WHD, lepsza z Fury. Wbicie klasyczną daje większą satysfakcje :)

Opublikowano

I tak jest w miarę prosto - wczoraj odpalilem pierwszy raz po 12 latach i od razu 70 strefa w anulpha i 78 w jakiejś innej rundzie z 2048, skill nie spadl. przynajmniej w zone hehe bo czasowki to xD w zyciu nie wbilbym teraz zlota w elitkach. 

Opublikowano

Ja robiłem od razu wszystko na Elite na złoto w WHD, chyba z 95% eventów wypadało za pierwszym podejściem.

• 2 lata później...
Opublikowano

Również mogę pomóc. :touche: Zestaw posiadam od premiery. Kapitalna rzecz. Aż włączę sobie na kilka wyścigów.

• 2 lata później...
Opublikowano

zrobiłem wszytskie trzy kampanię na najtrudniejszym, został beat zico, wbicie 50 lvl w kampanii co jest kurewksim grindem pkt i jakieś puchary online jak wygrane wyścigi, rozegrane i chyba 50 zniszczeń statków. Można to we dwóch zrobić online na ustawce? Ogólnie wyjebane w puchary, ale tak sobie grałem dla funu i w sumie prócz beat zico 1 (2 zrobiłem) nie zostało nic trudnego prócz grindu i online i do kolekcji platyny z HD bym dorobił.

Opublikowano
2 minuty temu, XM. napisał(a):

Można to we dwóch zrobić online na ustawce?

Można.

Opublikowano
W dniu 14.06.2025 o 10:57, Square napisał(a):

Można.

Chciałbyś porobić że mna? Jak skończę wszytskie inne puchary to odezwałbym się.

Opublikowano

Mogę pomóc. Jak będzie więcej osób to w teorii pójdzie szybciej.

Opublikowano

Jest tu ktoś jeszcze kto pomógłby porobić żeby było szybciej?