Skocz do zawartości

PSX Extreme 233 + Kalendarz Gracza 2017

Oceń okładki PSX Extreme 233 42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 233 (The Last Guardian)

2. 2. Oceń okładkę PSX Extreme 233 (Final Fantasy Noctis i Lunafreya)

3. 3. Oceń okładkę PSX Extreme 233 (Final Fantasy Noctis i Nyx)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Kolejny znakomity numer pełen japońszczyzny, za Butchera by to nie przeszło :) Co do wspomnień Kalego, jeden z redaktorów ŚGK w książeczce 100 Hitów wspominał, ze grał 3 dni bez przerwy, po wyjściu ludzie wyglądali mu jak ufoki z UFO: Enemy Unknown, od tego czasu więcej tego nie robił :)

• Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 18,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tokugawa1982
    Tokugawa1982

Kudosy dla Komoda za tekst recenzji i nakreślenie mitologii Team Ico. Co do gier na 2017 rok: Xbox wystrzelał się z exów. Sony da czadu m.in Horizon i remaster Crasha. Nintendo Zeldą stoi.

• Grzybiarz- już wolę teksty z redakcyjnego chlania niż jakby mieli się nad soba ubóstwiać.

• A po co komu grające damy? I tak w większości przypadków działało to zapewne na zasadzie: "Ewa, weź to do ręki, siadaj przed telewizorem i udawaj, że grasz."

Opublikowano

Spoko numer jak na razie. Oczywiście wszystkie felietony na start przeczytane i zabrałem się za artykuły. Niestety w top oczekiwaniach na 2017 znowu rozmijam się kompletnie z redakcją (Horizon  :dynia:  ) .  No i następny artykuł z imprezy. Dla mnie niepotrzebne. Nie ważne jaki magazyn czytam czy cda czy psx extreme to materiały z kulis redakcji mnie nudzą. No ale zakładam że większości się podoba bo jest coraz częściej. Nie znam też lore misia bo czytam psx extreme od 2006 roku i premiery gears of war (pierwszy numer jaki kupiłem) . 

Opublikowano

No właśnie, nie ma imprez źle, są redakcyjne biby - też źle. Ok, ale wszystko z umiarem, a ostatnio jest dużo tych tekstów o chlaniu. Też nie może to tak wyglądać, że nagle pod nowymi sterami, magazyn zrobił się taki luźny, gdzie zgredzi się spotykają i piją, a u poprzedniego szefa, było to zakazane.

Na razie zróbcie przerwę z tymi zakrapianymi imprezami, albo nie spisujcie tych relacji :)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano
  • Autor

Sezon targowo-andrzejkowo-świąteczny skończony, teraz czas na regenerację. Trzeba formę szlifować na 20-lecie :)

Opublikowano

Grzybiarz- już wolę teksty z redakcyjnego chlania niż jakby mieli się nad soba ubóstwiać.

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Znając życie przyjdzie druga albo trzecia :/

Wiedziałem, #3 się trafił :/

Kalendarz spoko, ale w przyszłym roku musi być wersja na biurko.

Opublikowano

Z tymi relacjami z imprez rzeczywiście trochę przesadzają. Ile można czytać o tym, że wszyscy się nawalili, a Hiv się spierdział?

Opublikowano

A ja tam lubię poczytać o chlaniu i trzodzie. Uśmiałem się z fragmentu o podmiance Jacka Danielsa na Teraz Rocki :)

Opublikowano

Z tymi relacjami z imprez rzeczywiście trochę przesadzają. Ile można czytać o tym, że wszyscy się nawalili, a Hiv się spierdział?

Przecież nikt nie każe tego czytać. Mi się nowy numer podoba. No i propsy za kalendarz z motywem RE7 na styczeń.

Opublikowano

Też propsuję kalendarz, to już trzeci z rzędu, który mi wisi nad biurkiem. Numer napakowany ciekawymi tekstami, były i jest co poczytać w wolne dni.

Opublikowano

supcio ten artykuł komodo o mitologii uniwersum team ico

Opublikowano

Oby więcej takich numerów w przyszłości.

Czy w przyszłym numerze jest jakaś realna szansa na recenzję RE7?

Opublikowano

Okładki 1 i 2 spoko, ale trzecia to porażka. No i literówki, czemu ich ciągle przybywa? Szkoda też, że materiał o piractwie pomimo obszerności mało opowiada :(

Opublikowano

Przecież to tylko gazeta, może się zniszczyć :dunno: ja miałem okładkę z TLG, ale wymieniłem się ze znajomym, bo miał tą lepszą wersję FFa, mi to tam lata :lapka: cieszy mnie bardzo większa obecność japońszczyzny i Nintendo pod wodzą Rogera, oby tak dalej 

Opublikowano
  • Autor

Będzie obszerny materiał o Switchu w nowym numerze?

Szykuje się. 

A ponadto informacja, że numer będzie o tydzień przesunięty, czyli wyjdzie 1 lutego. Uznaliśmy, że warto, bo szykuje się kilka fajnych materiałów. 

Opublikowano
  • Autor

W nastepnym kalendarzu damy naklejki, zeby sobie wklejac, kiedy numer ;). A tak powaznie - dopiero w styczniu wyszlo kilka tematow, ktore byly z cyklu "albo przesuwamy i mamy je na czas, albo bede z miesiecznym poslizgiem". Tez nie lubimy mieszac, ale uznalismy, ze wyjatkowo warto.

Opublikowano

Dzięki felietonowi Miela odkryłem nową perełkę -Oxenfree. W PE oczywiście nie było recenzji. Roger> Butcher pod względem ilości recnzji nieomijających niszowych tytułów.

Opublikowano

No i literówki, czemu ich ciągle przybywa?

Ototo. Widac, ze korekte robi glownie word.