Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xenoblade Chronicles 2

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, XM. napisał:

Rayos, zakładam ze trochę rushowales -ile h zajęło Ci przejście gry tak z ciekawości?

no robiłem głównie fabułę, ale żebym jakoś specjalnie pędził na złamanie karku to nie, chciałem się nacieszyć światem przedstawionym i docenić jego piękno. 55-60h fabuła + trochę pobocznego stuffu i latania po mapie 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 266,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gra ma trafiać do mainstreamu, więc ocenia się ją przez pryzmat przeciętnego gracza. Ocena 8/10 to i tak megadobra ocena dla tak specyficznego produktu. Oczywiście wolałbym stwierdzenie na początku re

• Nie zwalaj tego na starość mi idzie 35 lat, i nadal bawię się dobrze z takimi grami, a jeśli wstydzisz się swojego hobby przed dziewczyną to może czas zmienić zainteresowania, bo gierki nie są dla Cie

• Panowie wy tu się ze mnie śmiejecie, ale ja tu grę w końcu po tych 500h na liczniku ukończyłem. Choć śpieszę uspokoić, że to tylko w pierwszym przejściu więc jeszcze został mi new game+. I nie powiem

Opublikowano
  • Autor

Czyli samo przejście jak w dwóch poprzednikach. Jest git , 200h siądzię na robienie 100%.

Opublikowano

Tak i też myślę, że żeby zrobić 100% to spokojnie pęknie 150-200 godzin. A przecież jeszcze Expansion Pass z dodatkowymi questami i wątkiem fabularnym 

Opublikowano

Mam nadzieje ze XM byl dzis juz na siłce i sie wyżył zanim przeczyta tego maila.

Opublikowano

Podejrzewam, że dźwięk pękającej doopy dotrze do Zetty a nawet dalej :frog: 

Opublikowano
7 minut temu, Velius napisał:

Mam nadzieje ze XM byl dzis juz na siłce i sie wyżył zanim przeczyta tego maila.

XM zmienil na pewnego, lokalnego dostawce, takze dupka mu nie peknie :lapka:

Opublikowano

I tak grałbym dopiero w sobotę po robocie, więc mnie ten mail zbytnio nie poruszył.

Spoiler

:beksa:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

No my mamy z 3 zrodel ogarniete, wiec szansa na to, ze wszystkie dostawy sie spyerdola byla minimalna :lapka:

A jak tam xkom? xd

Zaraz jade grac :banana:

Opublikowano

Dropi jak Skyrim?

Opublikowano
1 minutę temu, Orzeszek napisał:

Dropi jak Skyrim?

nie wiem jak dropi skyrim. w docked praktycznie rock solid 30fps (chyba ze na ekranie mnostwo przeciwnikow walacych atakami obszarowymi), w handhledzie potrafi dropnac przy bardziej intensywnych walkach, ale nie przeszkadza to w zaden sposob. 

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Rayos napisał:

Podejrzewam, że dźwięk pękającej doopy dotrze do Zetty a nawet dalej :frog: 

Godzinę temu, Velius napisał:

Godzinę temu, Rayos napisał:

xDDDDDD a mogli brać u Dejwa  :yao:

@XM. Sprawdź maila swojego :mevek: 

Całe szczęście mnie to nie dotyczy. :) przyjaciel yaczes nie zawodzi.

Opublikowano

No to git. Ja wole zaoszczedzic sporo hajsu i pograc juz nawet w sobote. Chyba ze x-kom zrealizuje, ale jakos mam co do tego wątpliwosci :reggie:

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Velius napisał:

Jutro nie pogram, powerplay nie dowiezie gierki.

Mam w ultimie zamówienie, można już odbierać kolekcjonerke. Jak chcesz to leć.

2 minuty temu, Velius napisał:

No to git. Ja wole zaoszczedzic sporo hajsu i pograc juz nawet w sobote. Chyba ze x-kom zrealizuje, ale jakos mam co do tego wątpliwosci :reggie:

A no chyba ze tak :)

Opublikowano

Podobno KiG wysłał mi limitkę dzisiaj, zobaczymy czy będę jutro tak bardzo fapował do pudełka, że pojadę do pobliskiego większego miasta i wrócę ze Switchem zanim moja kobieta do mnie przyjedzie :Coolface:

Opublikowano

Jakim sztosem jest ten system walki, o ku r va

Opublikowano
3 godziny temu, Velius napisał:

Jutro nie pogram, powerplay nie dowiezie gierki.

Ja w sumie też, ale bardziej z powodu że nie mam jeszcze Switch'a, ale już niedługo...

Opublikowano

x-kom twierdzi ze zamowienie w transporcie do sklepu, moze zrealizuja :obama:

Opublikowano

3,5h dzisiaj wleciały. Pierwsza godzina to taki typowy, nudny, jrpgowy wstęp/tutorial, ale po tej godzinie jak już pozwalają walczyć jest dobrze, a po 2h zayebiście. Angielskie głosy trochę jednak wkurzają, jutro sprawdzę japońskie. Muzyka, walka, worldbuilding i wstęp do mitologii świata - świetne. Jest opcja, że będzie kocur.