Strife 228 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 (edytowane) 6 minut temu, AvengerGT napisał: Dodatek ma mieć premierę 14 czy 21 września? Co prawda na oficjalnej stronie N jest ta druga data, ale wiele miejsc podaje tą pierwszą. Cyfra ponoć 14, a wersja fizyczna 21, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Edytowane 2 Września 2018 przez Strife 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Jest jak piszesz, w season pass laduje 14, standalone w pudle 21 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Chętnie ogarnę dodatek jak będę miał czas. Po mimo mojej nie chęci do podstawki rozpocząłem drugie podejście w NG+. Tylko obecnie gra jest 100 km dalej u brata a ja pogram w okolicach grudnia świąt pewnie. Chcę poznać inne blade i nie co fabuły do ciagnąć z zadań, podbić poziomy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 15 godzin temu, Xord napisał: Chętnie ogarnę dodatek jak będę miał czas. Po mimo mojej nie chęci do podstawki rozpocząłem drugie podejście w NG+. Tylko obecnie gra jest 100 km dalej u brata a ja pogram w okolicach grudnia świąt pewnie. Chcę poznać inne blade i nie co fabuły do ciagnąć z zadań, podbić poziomy itd. Ta gra jest wybitna, mimo ze komus sie nie podoba i tak chce grac dalej i dalej, a to o czyms swiadczy. Staram sie naklonic dziewczyne do zagrania, ale chyba przesadzalem z hajpowaniem Xenobladeow i ma juz dosc sluchania o nich a co dopiero o zagraniu... meh Sam zakochalem sie w XC2 do tego stopnia ze kupilem pierwsza część na 3DSa, i wlasnie leze na plazy i ją ogrywam. Nie zachwycila mnie jak na razie az tak bardzo jak dwojeczka, mimo ze wiekszosc opini ktore widzialem wskazywaly ze to pierwsza czesc jest tą lepszą. Zobaczymy co bedzie dalej, na razie 30h za mna i nie moge odmowoc grze klimatu i uroku. Boli troche grafika w tej wersji, ale cos za cos, wii na plaze bym nie wziął. Czekam tez oczywiscie na dodatek, ale martwi mnie troche ze mogli przekombinowac z systemem walki teraz. Walka w XC2 wydaje sie idealna, osobiscie nic bym w niej nie zmienial, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. (btw jak dlugo moderator musi zatwierdzac moje posty? W sensie po ilus tam postach staje sie juz zaufanym uzytkownikiem ktoremu nie trzeba sprawdzac pisowni czy jednak cenzor bedzie zawsze jak za komuny?) Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Gram kasa wydana trzeba choc spożytkować i ni @@@ grać 15 minut by stwierdzić krap. Grałem 150 godzin i zobaczę co zaoferuje dodatek oby nie korytarzyk jak w podstawce niektóre etapy co mnie irytowało nie co. Może po FF9 inaczej spojrzę nań. Zobaczymy lv 75 czgeka na podbicie heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 53 minuty temu, voi tekku napisał: Sam zakochalem sie w XC2 do tego stopnia ze kupilem pierwsza część na 3DSa, i wlasnie leze na plazy i ją ogrywam. Nie zachwycila mnie jak na razie az tak bardzo jak dwojeczka, mimo ze wiekszosc opini ktore widzialem wskazywaly ze to pierwsza czesc jest tą lepszą. Zobaczymy co bedzie dalej, na razie 30h za mna i nie moge odmowoc grze klimatu i uroku. Boli troche grafika w tej wersji, ale cos za cos, wii na plaze bym nie wziął. Szkoda, że nie pokusili się o jedynkę i X na Switcha. Gra jest przepiękna cały czas, na emulatorze w 1080p wygląda naprawdę imponująca. Wersja na 3DS też, jak na tą platformę. Ciekaw jestem wrażeń po przejściu i porównania do drugiej części, bo też zamierzam takie zrobić, tylko przechodzę od pierwszej części . Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Oj tez fhoi czekam na remaster xcx - totalnie nic nie jest w stanie przebić latania skellem z reszta xcx ma również świetna fabułę tylko trochę inaczej podana, zdecydowanie czekam bardziej na sequel xcx niż xc2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Godzinę temu, Xord napisał: Gram kasa wydana trzeba choc spożytkować i ni @@@ grać 15 minut by stwierdzić krap. Grałem 150 godzin i zobaczę co zaoferuje dodatek oby nie korytarzyk jak w podstawce niektóre etapy co mnie irytowało nie co. Może po FF9 inaczej spojrzę nań. Zobaczymy lv 75 czgeka na podbicie heh. tak. 21 minut temu, XM. napisał: Oj tez fhoi czekam na remaster xcx czekasz w sensie chciałbyś żeby był, czy czekasz bo jest jakieś info, że będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Tez licze na xcx na switchu, a plotki na ten temat widze juz od jakiegos czasu wiec raczej cos jest na rzeczy. Lubie openworldy, a ten z xcx jest ponoc jednym z wiekszych a do tego patrzac po gameplayach bardzo urokliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) Chciałbym żeby był i raczej to jest pewne ze będzie w orzyszlym roku. 2017 xc2 2018 dlc xc2 2019 xcx remaster 2020 nowe xeno albo IP monolith Edytowane 4 Września 2018 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Daj boże. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Nie wiem gdzie napisać dla zainteresowanych ale w komputroniku z kodem VIP Torna jest do wyrwania za 109 zł. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 6 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Goty 2018 za 109 zł? Ależ piękna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
bld 4 Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 2 godziny temu, Rezoo7 napisał: Nie wiem gdzie napisać dla zainteresowanych ale w komputroniku z kodem VIP Torna jest do wyrwania za 109 zł. dzięki za info, zakupione Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Dobra panowie my tu gadu gadu o direct cie a Złota Torna już dostała pierwszą 8 od destructoida. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Sama fabula ok 15h, na 100% ok 40h Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 14 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Jeszcze tydzień do goty Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Tydzień? Ja już gram Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 3 minuty temu, MichAelis napisał: Tydzień? Ja już gram Ty diable większość pewnie kupiła pudło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 35 minut temu, MichAelis napisał: Tydzień? Ja już gram Grasz, ale nie możesz przytulic, ani polizać, by poczuć jakie gorzkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Dostaniecie kod w pudełku i tez nie poczujecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Teraz, Rayos napisał: Dostaniecie kod w pudełku i tez nie poczujecie Będę molestował wtedy pudełko Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Bedzie cart, jesli torna w pudle by miala kod na gierke to by musialo byc info na pudelku ze bez neta nie zagrasz jak w przypadku np nba, la noire czy wolfa Kod w pudle bedzie ale na reszte rzeczy z season pass, tak przynajmniej wierze ale to nintendo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) 26 minut temu, Ficuś napisał: Bedzie cart, jesli torna w pudle by miala kod na gierke to by musialo byc info na pudelku ze bez neta nie zagrasz jak w przypadku np nba, la noire czy wolfa Kod w pudle bedzie ale na reszte rzeczy z season pass, tak przynajmniej wierze ale to nintendo Dokładnie kart z fabułą, a na kartce kod do reszty dlc Edytowane 14 Września 2018 przez Rezoo7 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Wyobraźcie sobie, że w 1998 roku dostajecie prequel do ff7, to jest właśnie Torna. no dawno tak się nie czułem. Fajne są te modyfikacje systemu walki (tak!!), niby coś nowego, a fabularnie pokazuje, że to co jest w oryginalnym x2 to ewolucja. Może mam zwidy, ale grafa jakby lepsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi