Opublikowano 30 listopada 20177 l Autor A co to rajos niby napisał żeby przekonać do gry? to już więcej filmik ragusa z kolekcjonerka pewnie by osób przekonał.
Opublikowano 30 listopada 20177 l Godzinę temu, Velius napisał: p.s. Zamówienie jest kompletowane Kurier dziś rano wręczył mi paczuszkę z grą. Już rozpocząłem moją podróż do Elysium
Opublikowano 30 listopada 20177 l 30 minut temu, XM. napisał: A co to rajos niby napisał żeby przekonać do gry? to już więcej filmik ragusa z kolekcjonerka pewnie by osób przekonał. pewnie mnie pomylił z Ragusem właśnie, ale nie odbieraj mi tej chwili radości taknieok?
Opublikowano 30 listopada 20177 l W dniu 27.11.2017 o 08:54, Rayos napisał: Ja Wam dobrze radzę, jak ktoś jeszcze nie zamówił gierki - zamówić. zayebiste To napisał Rayos
Opublikowano 30 listopada 20177 l Prośba do tych, co już grają. Możecie opisać, jak gra prezentuje się w trybie przenośnym.
Opublikowano 30 listopada 20177 l Jakby ktoś wrzucił mi w spoiler czym są te Blades to byłbym bardzo wdzięczny
Opublikowano 30 listopada 20177 l takie trochę persony, taki summon co nie Edytowane 30 listopada 20177 l przez ragus
Opublikowano 30 listopada 20177 l Jak z jrpgów podszedł mi tylko FFX, a próbowałem najlepszych z Persona 4 Golden na czele to w ogóle brać pod uwagę te Xeno? Czy nawet sobie głowy nie zawracać?
Opublikowano 30 listopada 20177 l Cytat The game is complex as fuck lol It's not a negative point to me as I like hardcore JRPGs with lots of stats and stuff, but there are so many systems in place in combat and so many items and menus and stats to manage that I can understand it being a negative point for some people Edytowane 30 listopada 20177 l przez ragus
Opublikowano 30 listopada 20177 l 8 minut temu, Ficuś napisał: 49 min i mija embargo, poznamy rowniez recke creepspina recka paciuloka, który nawet nie ograł jedynki? takie rzeczy tylko na ppe
Opublikowano 30 listopada 20177 l za cene switcha + pare gier można mieć koxa! a poważnie, to ci co mają kilka konsol, gracie najwięcej na switchu? Edytowane 30 listopada 20177 l przez Alpha Trion
Opublikowano 30 listopada 20177 l 1 minutę temu, Alpha Trion napisał: a poważnie, to ci co mają kilka konsol, gracie najwięcej na switchu? zależy, ostatnio najwięcej switch. Xeno 83 na MC
Opublikowano 30 listopada 20177 l 1 minutę temu, Alpha Trion napisał: za cene switcha + pare gier można mieć koxa! a poważnie, to ci co mają kilka konsol, gracie najwięcej na switchu? tylko w exy bo traktuje jako stacjonarke i są mocniejsze sprzety w domu. No ale te exy biją na głowę exy konkurencji (może poza divinity 2) w tym roku
Opublikowano 30 listopada 20177 l rayos ale nie było nikogo na ppe kto choćby xeno x skończył na wii u ?:(
Opublikowano 30 listopada 20177 l Odkąd kupiłem Switcha dwa miesiące temu nawet nie włączyłem telewizora