Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mindhunter - Netflix

Featured Replies

Opublikowano

Ja po prostu byłem jeszcze "głodny" tych przesłuchań i analiz nowych psycholów, a tutaj to ograniczyli. Ciekawe jak Ci podejdzie ostatni odcinek i "rozwiązanie" sprawy z Atlanty. 

• Odpowiedzi 168
  • Wyświetleń 15 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wszystkie epy już na Netflixie.

• Ostatnio się sparzyłem trochę, oglądając uber gó,wno jakim było Ozark (aż szok, że to od Netflixa). Więc trochę się cykałem Mindhuntera mimo, że Fincher - na szczęście tym razem to strzał w 10. Ależ s

Opublikowano

Chyba wiem jak mi podejdzie, bo znałem tę sprawę :P 

Opublikowano

Skończyłem, ostatni odcinek w sumie taki bezpieczny. Ciekawe jak chcą pociągnąć wątek BTK, bo przecież

złapano go dopiero w 2005 roku. Czyżby zrobili jakiś przeskok w czasie? I kogo będą przesłuchiwać w następnym sezonie - Hansen, Bell? Oni występują w książce, więc jest to bardzo prawdopodobne.

A z Briana to będzie jakiś seryjniak, nie ma opcji, że nie.

Opublikowano

Ooo właśnie - książkę trzeba nadrobić. Teraz czytam o Mansonie, a potem wleci Mindhunter. Oglądam teraz Alienistę, którego jacyś ludzie ochrzcili Mindhunterem w XIX wieku, ale ... no nie xd 

Opublikowano

Sezon 2 nadal trzyma klimat, głównie dzięki zdjęciom i niepokojącej muzyce. Bo już przesłuchań jest tu mniej i to spory minus. Zrobienie z jednej sprawy w Atlancie motywu na cały sezon wyszło ok, ale pod koniec coś brakuje pary w całym śledztwie, choć jak później doczytałem to odwzorowali to niemal ze 100% skutecznością.

Jeśli chodzi o aktorów to kreacji Kempera nikt nie pobije, ale Manson wyszedł bardzo dobrze, mimo bycia w sumie najmniej ciekawym obiektem. Kompletnie za to nie rozumiem motywu z lesbą, który jest zwyczajną zapchajdziurą i nie popycha żadnego aspektu akcji do przodu. Wypisz wymaluj fanserwis dla lgbtqowców i nic więcej. Za to ciekawi mnie czy i jak pociągną wątek syna Billa i co z niego wyrośnie. 

Opublikowano
12 godzin temu, Rudiok napisał:

Kompletnie za to nie rozumiem motywu z lesbą, który jest zwyczajną zapchajdziurą i nie popycha żadnego aspektu akcji do przodu. Wypisz wymaluj fanserwis dla lgbtqowców i nic więcej

A relacja z laską Forda coś popychała do przodu? Czy też wypisz wymaluj fanserwis dla heterowców i nic więcej?

Opublikowano
18 minut temu, _Be_ napisał:

A relacja z laską Forda coś popychała do przodu? Czy też wypisz wymaluj fanserwis dla heterowców i nic więcej?

Przynajmniej pokazywała go jako dziwnego gościa, który inaczej kontaktuje jeśli chodzi o stosunki międzyludzkie, no i jest jednym z dwójki głównych bohaterów. Pani doktor #nikogo i w drugiej połowie sezonu i tak została posadzona na ławkę rezerwowych, więc sorry, mam rację. 

Opublikowano

Dla mnie oba wątki były niepotrzebne, bez znaczenia na orientacje seksualną ale widzę, że zawsze trzeba wbić szpileczkę w lgbt i netflixa, sciana wschodnia mocno. 

Opublikowano

No ten wątek lesbijski to bekusz kepuczy, no hej zakochałam się, ojojo, okłamała mnie, to już koniec, żegnaj.

I tyle. Zero głębi w tym, ale blubery klaskają uszami, bo jest tak progresywnie i nowocześnie!

Opublikowano
8 minut temu, Rozi napisał:

I tyle. Zero głębi w tym, ale blubery klaskają uszami, bo jest tak progresywnie i nowocześnie!

Oczywiscie, zwłaszcza, ze napisałem coś takiego:

9 minut temu, _Be_ napisał:

Dla mnie oba wątki były niepotrzebne, bez znaczenia na orientacje seksualną

a potem knur się odpalił, ehh dzień jak co dzień dzień po dniu dzieje się zycia cud

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja pierdolę...

Opublikowano

Brawo Netflix, tak trzymać. Dajcie jeszcze z milion gowien dla nastolatków i komiksoz(pipi)ów. Jak HBO odpali swoją nową usługę z działająca apka i 4k to rozjedzie Netflix na pełnej kurwie.