Opublikowano 23 września 20195 l 2 minuty temu, messer88 napisał: czekam na tego class moda ale nie chce wypaść Jakiego konkretnie?
Opublikowano 23 września 20195 l W opisie ma +25% do Hunt skills nie pamiętam teraz nazwy, ewentualnie drugi deadeye się nazywa
Opublikowano 23 września 20195 l Witam. Panowie powiedzcie mi, bo jestem wielkim fanem Borderlands, ale czytałem przypadkową recke, że w trybie na dzielonym ekranie strasznie tnie? Generalnie nastawiam się na grę we dwie osoby local. Może ktoś mi powiedzieć czy rzeczywiście jest tak złe?
Opublikowano 23 września 20195 l 9 minut temu, messer88 napisał: W opisie ma +25% do Hunt skills nie pamiętam teraz nazwy, ewentualnie drugi deadeye się nazywa Ok jak znajdę to dam znać.
Opublikowano 23 września 20195 l O właśnie, na reddit widziałem że komuś wypadł taki jeszcze z bonusem do dmg Jakobs i krytyków to się nazywa fart.
Opublikowano 23 września 20195 l Niekiedy RNG dopisze. Ja akurat miałem pecha i bonus 50% melee pojawiło mi się na Klasie, która nie ma nic wspólnego z melee. Znowy na tej której używam pod melee jest chyba fire rate
Opublikowano 23 września 20195 l A Wy na normalu gracie czy już na TVHM? Ja jeszcze build dopracowuje. Trzeba assasiny zrobić i hunt. Jak byście grali coś na Proving grounds czy arenie to dawajcie znać. Chociaż od razu mówię, że lamie
Opublikowano 23 września 20195 l Włączyłem teraz online i wypadł mi za drugim razem z chupa XD co prawda hujowe perki 25 reload speed Hyperion no ale jest. Tokeny -65, podesłałem CC zwykłe. Normal na mayhem 3 też wszystko tak pokończę, później to raczej nowa postać zamiast TVHM.
Opublikowano 23 września 20195 l Ja kończę poboczne misje na Normal Mayhem 1, zostało mi ostatnie Circle of Slaughter. TVHM podobno łatwiejszy niż Mayhem 1 to będzie trzeba zrobić speedrun przez Story i sprawdzić co tam się pozmieniało.
Opublikowano 23 września 20195 l 9 minut temu, mugen napisał: Grunt to dobrze się zareklamować. Haha A co ja będe farmazonił. W sensie tragicznie nie jest, ale mayam 1 to maks to co mogę. Nie mam absolutnie żadnych itemów. Dopiero farmę zaczynam tak na prawdę. Niestety czasu nie starcza na wszystko. A na TVHM nie ma Mayhem? Grześ Ty grasz syreną. Orientujesz się co lepiej się sprawuje Fast Hands czy Alacrity oraz jak działa Infusion. Doradzisz w co inwestować w zielone drzewko by żywotność zwiększyć, bo tutaj chyba leży mój problem. Edytowane 23 września 20195 l przez SetoPL
Opublikowano 23 września 20195 l 58 minut temu, kamson11 napisał: Witam. Panowie powiedzcie mi, bo jestem wielkim fanem Borderlands, ale czytałem przypadkową recke, że w trybie na dzielonym ekranie strasznie tnie? Generalnie nastawiam się na grę we dwie osoby local. Może ktoś mi powiedzieć czy rzeczywiście jest tak złe? Pomoze ktoś, bo chce jechac kupić i się waham?
Opublikowano 23 września 20195 l 10 minut temu, kamson11 napisał: Pomoze ktoś, bo chce jechac kupić i się waham? Nikt chyba tutaj nie ciśnie na splitscreen
Opublikowano 23 września 20195 l 2 godziny temu, kamson11 napisał: Pomoze ktoś, bo chce jechac kupić i się waham? Kolega ja chciałem grać, bo z moim szwagrem graliśmy w poprzednie cześci, ale teraz ma dziewczyne i ma wy(pipi)ane w gierki haha wieczorem odpalę, bo mam dwa pady i sprawdzę. Tylko ja mam PS4 zwykłe jak coś. 2 godziny temu, KOMARZYSKO napisał: Seto odezwij się wieczoren to podrzucę Ci zestaw startowy No i to mi się podoba Ja właśnie skończyłem spotkania. Jadę coś zjeść i gramy!
Opublikowano 23 września 20195 l Moj Build na Zane pod Mayhem 3 jest skonczony daje sobie Solo Rade teraz bez problemu od kiedy Komarzysko podzielil sie Sploaderem \o/ Eat Dick YOU GUNKY CUNTS!!!
Opublikowano 23 września 20195 l 3 godziny temu, wet_willy napisał: Moj Build na Zane pod Mayhem 3 jest skonczony daje sobie Solo Rade teraz bez problemu od kiedy Komarzysko podzielil sie Sploaderem \o/ Eat Dick YOU GUNKY CUNTS!!! jaki build, no wez pokaz, nie badz taki
Opublikowano 23 września 20195 l 6 minut temu, KOMARZYSKO napisał: Ten build jest pewnie ściśle tajny scisle wziety z neta, ale ciekaw jestem jaki xD
Opublikowano 23 września 20195 l Jeszcze jeden, ważny jakieś 2 godziny. W9CJB-5RJZT-SWJWK-BBJ3T-K9CRW
Opublikowano 23 września 20195 l 44 minuty temu, wodny1988 napisał: Dzięki za klucz. O co chodzi z misjami Zer0 i Hammerlocka w TVHM? No te co zaliczyles na Normalu sa zaliczone na TVHM