Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Borderlands 3

Featured Replies

Opublikowano

mnie właśnie te spin offy średnio interesują. Numerowana część + dlc w zupełności wystarczą na kilka lat, żeby się nie przejadło. Jestem tylko ciekaw czy w nowej części będzie duży recykling broni i postaci, bo niedługo już im się chyba pomysły skończą :D  w trójce sporo giwer już było odjechanych, ale niekoniecznie wiązało się to z przyjemnością ze strzelania 

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 218,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tylko bez wyzwisk prosze. Troszke sie jaram trojka. Pre-order na Super zlozony 

• Koorva, nawet skarpetki Tiny Tiny dali  Żonka juz przymierza.

• Za(pipi)ioza Yap! Ja dostałem swoją De Luxe ze steelbookiem rzecz jasna, dodatkowo kaczkę Lilith do kąpieli i obraz do codziennych modlitw     

Opublikowano

Dwójeczka jak na razie dla mnie the best co nie znaczy, że trójka była zła. Ale też bym chętnie zobaczył co oni tam w czwórce smażą :)

Opublikowano

Byleby gejplejowo i strukturalnie budowali na fundamentach Wonderlandsów.

Opublikowano

O łał, tak poproszę. B3 udalo im sie bardzo dobrze, choc po wszystkich patchach i DLCkach dopiero gra stala sie kompletna, ale przyjemnosc z grania byla ogromna. Wystarczy trzymac sie tego co zaprezentowali w B3 i bedzie ok. 

Opublikowano
16 godzin temu, mugen napisał(a):

Byleby gejplejowo i strukturalnie budowali na fundamentach Wonderlandsów.

W Wonderlandsach świetna była ta eksploracja na mapie, taki RPGowy sznyt, oby mapka wróciła, ale raczej szanse niewielkie, że wrzucą to w głównej części serii. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nowa kosmetyka. Może na piątą rocznicę zapowiedzą BL4.

Opublikowano

Czekam też na zapowiedź co tak ciekawego wymyślą w czwartej części :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wleciała nowa łatka, a z nią kilka ciekawych rzeczy

Cytat

Borderlands 3 Update: August 8, 2024

Today we will release an update for Borderlands 3, which will be live on all platforms by 12:00 PM PT.

The update contains these quality-of-life features: 

• Players are now able to create a Max Level Character from the main menu once they have beaten the game and have at least one max level character!
  • Added an option to auto-sell gear based on rarity from the main menu:
  • This auto-sell feature automatically sells gear below your set rarity when picked up. Cosmetics will not auto-sell.
  • A note for Mission Gear: Once a mission has ended, any mission reward items offered as a pickup could be automatically sold if auto-sell is enabled. Before completing a mission, the auto-sell option can be set to "None" to avoid possibly losing a mission reward.
  • On Steam Deck: Increased font size of text in the Options Menu.

https://borderlands.2k.com/borderlands-3/update-notes/

Opublikowano

Najbardziej mi brakuje opcji, by mieć kilka questów na raz włączonych. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ma crossplay? PC z XSX?

Edytowane przez Sedrak

Opublikowano

Ma crossplay PS/XB/PC, nie wiem jak Switch.

Opublikowano

taa,jest crossplay. wogóle jest onlajn tylko jak cie z shiftem połączy i nie wywali. 

niecierpię szifta:[

Opublikowano

Co prawda nie sprawdzałem crossplaya, ale w trakcie tych wszystkich godzin z serią nie kojarzę, aby wywalało mnie z Shifta czy inne problemy z łączeniem. Z którymi platformami grałeś?

Opublikowano

ps4 z ps4. ile razy mi wywalilo gre jak zapis wczytywalem to glowa mala. hostowac to wogle nie moglem :D jak nie rozlaczalo z shiftem to wywalalo blad w grze i do xmbi tak w kolko. ale jak sie juz polaczylo to dalo sie grac.

techniczny babol. na premiere to pewnie jakos dzialalo teraz to lipa. w wonderlandsach tez byl problem raz na ruski rok

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

50 kluczy w każdej grze + 10 diamentowych w BL3

SXFBT-39953-J33TT-3T333-KSHW6

Opublikowano

Jedynie jak chcesz przerzucić na inną postać.

Opublikowano

W grze jest tak, że jak ktoś ma niższy poziom, a dołączy się do Ciebie z wyższym to poziom przeciwników się skaluje? I jak wygląda przechodzenie misji. Jeśli ktoś np. w mojej grze zaliczy quest to w jego grze też to zalicza? Czy on na swoim koncie ma oddzielną fabułę, misje etc.? Ja jestem dalej i mam np. odblokowane sloty na broń, a znajomi nie mają to jak to zgrać? 

Edytowane przez Sedrak

Opublikowano

W zależności od ustawień, Cooperation skaluje do poziomu gracza, każdy też ma swój loot. Coopetition to tak jak było w starych grach, poziom na podstawie hosta i wspólny loot.

Misje zalicza dla wszystkich tak jak w każdej grze, ale jak ktoś pominął odblokowanie np slotu broni to nie będzie miał tego u ciebie jak jesteś dalej.

Opublikowano

Dzięki wielkie za pomoc mi. Mi brakuje tylko artefaktu do odblokowania (btw przy jakim lvl to będzie?), ale każdy z moich trzech kumpli jest praktycznie na samym początku i praktycznie ciągle inny squad, więc pewnie czeka mnie przechodzenie z każdym praktycznie wszystko od nowa, aż dobiją do mnie.

Opublikowano

Czy itemy poniżej epickich mają sens? Chyba tylko te z czerwonym tekstem w opisie broni? 

Ja mogę wedle uznania zmieniać motyw halloween, walentynki i tutaj rozumiem, że po prostu w grze pojawiają się np. serduszka czy czaszki są utrudnia nowi bossowie i tak dalej? A o co chodzi z tym ostatnim Cartel?

Edytowane przez Sedrak

Opublikowano

Zagadaj do Maurice'a na statku, eventy Halloween i Cartele mają osobne misje.