Skocz do zawartości

eShop - małe gry, VC, ciekawe promocje itd.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 403,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jak masz kody na kasę i po zakupach zostanie Ci siano, będzie problem żeby wrócić na swój region. Lepiej założyć dodatkowego konto USA. W gry będziesz mógł grać na każdym koncie ma konsoli. 

Opublikowano
15 godzin temu, Kosmos napisał:

Polecicie coś dla zupełnie nowych graczy? Tak żeby pograć w lokalnym multi z ziomkami, którzy nie ogarniają zaawansowanego sterowania.

Znalazłem jakąś koszykówkę za grosze i bilarda. Coś jeszcze wartego uwagi?

Crayola Scoot teraz za śmieszne pieniądze jest w eshopie 12 zl i Fast RMX

Edytowane przez Rezoo7

Opublikowano
20 godzin temu, _Forum_ napisał:

Z drugiej strony mozesz wydac drobne plus troche monet na np wozy w Rocket League albo paczki w Fifie i nie mieszac :cool2:

Wystarczy że zostanie 1 cent I nie zmienisz. Nie wiem czy jest coś za 1 cent. 

Opublikowano

Przecież chodzi o to żeby zmienić konto, a to że jakiś hajs zostaje to uniemożliwia. Jak zostanie Ci za mało, żeby kupić cokolwiek to jesteś w dupie i musisz doładowywać.

Opublikowano

Jedyne sensowne rozwiązanie dla zakupów z USA to założenie PayPal na Stany i płacenie odliczonej kwoty , sam tak korzystam i polecam .

Opublikowano

Tak, tylko jest taki minus że zgodnie z umową którą klikasz możesz oficjalnie mieć jedno konto paypal i za posiadanie kilku grozi blokada wszystkich. Wiem, że to nie jest jakiś mocny argument ale jednak :-) Natomiast to jest najwygodniejsza opcja zdecydowanie.

Opublikowano

Demo NBA 2k20 wleciało do sklepu napewno w USA.

Opublikowano

Warto się zainteresować Civem w promce za 140 czy niebardzo? 

Opublikowano

Jeśli nie przeszkadza Ci brak języka polskiego to zdecydowanie 

Opublikowano

IPad ma juz dodatek. Oba maja byc na Switchu do konca roku. Mam wersje na iPada i na Switcha i chetnie gralbym tylko na iPadzie ale na Switchu wygodniej sie gra. Tylko loadingi dluzsze.

Opublikowano

Jak wyjdą dodatki to koniecznie dokupcie. Mam na PC i rewelacyjnie się gra w kompletną wersję. Chociaż podstawka na Switcha to również świetny tytuł i jedna z mocniejszych pozycji na tej konsoli 

Opublikowano

Ja jako przerywnik między Fire Emblemem a Astral Chainem pograłem wczoraj i przedwczoraj i pierwszy raz od dawna zdarzyło mi się że okazało się że zamiast grać godzinkę skończyło się na 3. Szkoda że nie ma języka polskiego i nadal zdarzy się że gra wyrzuci nas do menu. Ale fajnie że można grać Polską.

Opublikowano

Wiem że wszyscy żyją Directem , ale Namco wrzuciło do eshopa ok 40 % obniżkę swoich tytułów min. Katamari 50zl i Tales od Vesperia 115 zl

Opublikowano

Już dziś darmowe DLC do Celeste i jest już pierwsze 9 min na youtube i muszę powiedzieć, że wygląda to i brzmi fantastycznie, a nowe mechaniki są cool. Niestety nie dostałem jeszcze pada 8bitdo, to inna paczka przyszła, o której całkiem zapomniałem xD.