kacperdd 4 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Dawno nie było mnie w codzie - zombie mode jest też na podzielonym ekranie? I jak z wersją językową - jest w końcu klasycznie(ang + napisy pl) czy tylko dubbing pl? Tak, zombie mode na podzielonym ekranie. Tylko dubbing plA jak ten dubbing wypada? Bardzo drętwo? Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Ech nie rozumiem kogo wydawca w Polsce chce uszczęśliwić tym dubingiem..? Żeby chociaż można było wybrać język. A w multi okrzyki też są w PL? Jeśli tak to musi to brzmieć i wyglądać przezabawnie - czarna kobieta w niemieckim mundurze krzycząca po polsku z niemieckim akcentem. Świat CODa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) Mam prośbę odnośnie tego udźwiękowienia - jak to wygląda w trybie multiplayer w wersji psn. W opisie gry w sklepie jasno napisane jest, że mamy do wyboru język angielski lub polski a napisy polskie. Kusi zakup gry ale nie zniosę bsp w miejscu uav jak w bo3. Premiera jak zakładam o północy, proszę zatem, jeśli ktoś już zagra w cyfrówkę o potwierdzenie. Dzięki. Gra kusi a gdybym wiedział, że jest po angielsku to już bym sobie ją pobierał. E: chodzi mi też o język angielski w napisach, nazwach perków, klas itd. W poprzedniej grze jak ustawiłem język konsoli na uk to w grze zmieniał się ... na rosyjski. Nie żebym nie znał ale kompletnie zabrało to przyjemność z gry. Edytowane 2 Listopada 2017 przez Ali G Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Mnie ten polski dubbing w CoD-ie nie przeszkadza. Nawet ja - wiadomo - miłośnik serii już rzygałem po milionowym "Lets du dys" :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Oglądam streamy ludzi co grają i nie widzę różnicy od bety. To samo mówią grający jak się ich pytam o porównanie z betą. Dawać mnie to!! Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Wiadomo jak tam single w tej gierce, na ile h może wystarczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Wiadomo jak tam single w tej gierce, na ile h może wystarczyć? Według Gamespotu przy standardowym poziomie trudności singiel pęka w 6h i 20min 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Jakim cudem ludzie streamują już dziś? I pękłem, pierwszy CoD kupiony od 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 W Australii mają już 3 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Gram właśnie w pierwszą misję i singiel zapowiada się na NAJLEPSZEGO od czasów Black Ops 1. Co to jest za SZTOS :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Odnośnie lokalizacji - niestety wszystkie menusy są w języku polskim, jedyny plus to że można zmienić język "mówiony" na angielski. Ja kampanii nie dotykam nawet, wskoczyłem od razu do multiplayer i jest pięknie. Jeśli miałeś dość jetpacków to nie ma co się zastanawiać, grać. W dwie godziny niewiele wypróbowałem, mapy są spoko oprócz tej jednej z bety - Gibraltar. Używałem jedynie gotowych klas ale stykło. Fajny jest ten hub dla graczy. Mecze w lobby ładują się błyskawicznie jeden po drugim, nie ma czasu iść się odlać. Youtuberzy ochrzcili już ten tytuł jako zdominowany przez smgs - nieprawda. Grając assault rifle szło mi całkiem nieźle. ogólnie nie czułem się tak dobrze w świecie call of duty od czasów najlepszej odsłony czyli Black Ops II Edytowane 3 Listopada 2017 przez Ali G 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 No proszę...już dwie osoby ani myślą sprzedawać grę po pierwszym dniu ;P Ali, łapaj plusa za nazwanie BO2 najlepszą dotychczasową odsłoną CoD-a. Mam dokładnie to samo zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Na 17 recenzji na Gamerankings średnia ocen to jedynie 88.03% preorder złożony Edytowane 3 Listopada 2017 przez Cottage Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Dla porównania na metacritic 27 recenzji i średnia 86% :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Bardzo fajnie gierka sie zaczyna, brakowalo mi takiego WW2 klimatu na nowym gen. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Działa tryb hardcore w TDM? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Oglądam streamy a tam kolimator w broni. W czasach Drugiej Wojny był już kolimator? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Nie, ale w czasach activision juz tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Oglądam streamy a tam kolimator w broni. W czasach Drugiej Wojny był już kolimator? W kwesti kolimatorów fajnie opisane jest :https://gameplay.pl/news.asp?ID=104429 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 No dziwnie to wygląda, trzeba przyznać. Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Wiecie może czy jest wsparcie HDR na pro? Cytuj Odnośnik do komentarza
piotrekoka 21 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Wiecie może czy jest wsparcie HDR na pro?Tak. Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Działa tryb hardcore w TDM?Ponawiam. Do tych, co grają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Zaraz zaraz ja tu czegoś nie rozumiem, to acti dało singla na 6h i zmieniło aż tak technicznie grę że dostaje takie oceny? To faktycznie zjada BF1? Pytanie do tych co grają oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Jak wrazenia z multi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi