Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: WWII

Featured Replies

Opublikowano

Dawno nie było mnie w codzie - zombie mode jest też na podzielonym ekranie?

I jak z wersją językową - jest w końcu klasycznie(ang + napisy pl) czy tylko dubbing pl?

Tak, zombie mode na podzielonym ekranie. Tylko dubbing pl
A jak ten dubbing wypada? Bardzo drętwo?
  • Odpowiedzi 743
  • Wyświetleń 104,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od pierwszej zapowiedzi oczekiwałem, że będzie to najlepsza cześć call of duty od 2010 roku (black ops 1). Wolniejsze tempo gry uzyskane dzięki usunięciu egzoskokow, klimat 2 wojny światowej, lepsza o

• no tak, robić z procentowej mniejszości coś jakby było to standardem w czasie 2wś czyli wje,banie murzynów i kobiet do multi w czasie walk, które to podobno ma aspirować do najbardziej oddanego histor

Opublikowano

Ech nie rozumiem kogo wydawca w Polsce chce uszczęśliwić tym dubingiem..? Żeby chociaż można było wybrać język. A w multi okrzyki też są w PL? Jeśli tak to musi to brzmieć i wyglądać przezabawnie - czarna kobieta w niemieckim mundurze krzycząca po polsku z niemieckim akcentem. Świat CODa.

Opublikowano

Mam prośbę odnośnie tego udźwiękowienia - jak to wygląda w trybie multiplayer w wersji psn. W opisie gry w sklepie jasno napisane jest, że mamy do wyboru język angielski lub polski a napisy polskie. Kusi zakup gry ale nie zniosę bsp w miejscu uav jak w bo3. Premiera jak zakładam o północy, proszę zatem, jeśli ktoś już zagra w cyfrówkę o potwierdzenie. Dzięki. Gra kusi a gdybym wiedział, że jest po angielsku to już bym sobie ją pobierał.

E: chodzi mi też o język angielski w napisach, nazwach perków, klas itd.

W poprzedniej grze jak ustawiłem język konsoli na uk to w grze zmieniał się ... na rosyjski. Nie żebym nie znał ale kompletnie zabrało to przyjemność z gry.

Edytowane przez Ali G

Opublikowano

Mnie ten polski dubbing w CoD-ie nie przeszkadza. Nawet ja - wiadomo - miłośnik serii już rzygałem po milionowym "Lets du dys" :)

Opublikowano

Oglądam streamy ludzi co grają i nie widzę różnicy od bety. To samo mówią grający jak się ich pytam o porównanie z betą.

Dawać mnie to!!

Opublikowano

Wiadomo jak tam single w tej gierce, na ile h może wystarczyć?

Według Gamespotu przy standardowym poziomie trudności singiel pęka w 6h i 20min

Opublikowano
  • Autor

Gram właśnie w pierwszą misję i singiel zapowiada się na NAJLEPSZEGO od czasów Black Ops 1. Co to jest za SZTOS :O

Opublikowano

Odnośnie lokalizacji - niestety wszystkie menusy są w języku polskim, jedyny plus to że można zmienić język "mówiony" na angielski.

Ja kampanii nie dotykam nawet, wskoczyłem od razu do multiplayer i jest pięknie. Jeśli miałeś dość jetpacków to nie ma co się zastanawiać, grać. W dwie godziny niewiele wypróbowałem, mapy są spoko oprócz tej jednej z bety - Gibraltar. Używałem jedynie gotowych klas ale stykło. Fajny jest ten hub dla graczy. Mecze w lobby ładują się błyskawicznie jeden po drugim, nie ma czasu iść się odlać. Youtuberzy ochrzcili już ten tytuł jako zdominowany przez smgs - nieprawda. Grając assault rifle szło mi całkiem nieźle. ogólnie nie czułem się tak dobrze w świecie call of duty od czasów najlepszej odsłony czyli Black Ops II

Edytowane przez Ali G

Opublikowano

No proszę...już dwie osoby ani myślą sprzedawać grę po pierwszym dniu ;P Ali, łapaj plusa za nazwanie BO2 najlepszą dotychczasową odsłoną CoD-a. Mam dokładnie to samo zdanie.

Opublikowano

Na 17 recenzji na Gamerankings średnia ocen to jedynie 88.03%  :good2: preorder złożony :ninja:

Edytowane przez Cottage

Opublikowano

Działa tryb hardcore w TDM?

Opublikowano

Oglądam streamy a tam kolimator w broni. W czasach Drugiej Wojny był już kolimator?

Opublikowano

Nie, ale w czasach activision juz tak.

Opublikowano

Wiecie może czy jest wsparcie HDR na pro?

Tak.

Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Działa tryb hardcore w TDM?

Ponawiam. Do tych, co grają.
Opublikowano

Zaraz zaraz ja tu czegoś nie rozumiem, to acti dało singla na 6h i zmieniło aż tak technicznie grę że dostaje takie oceny? To faktycznie zjada BF1? Pytanie do tych co grają oczywiście.