Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Ficuś napisał:

co 7 bot kupil halo, co 25 klap kupil gowa - piekne samozaoranie

Nawet bardziej bo jak wychodziło Halo 5 to nie było 35 mln konsol na rynku tylko max 20 mln, czyli co 4 bot. 

Milan, kiedy korepetycje z matmy dla kolegów urządzasz?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Własnie sucham głupiej pani  z polsat news, gada z jakims profesorkiem o maturach, on mówi że szkody spowodowane brakiem matury  z matmy w latach 80 są teraz widoczne, bo debile nie potrafią łatwej matury zdać,  a ta zaciesza w co  drugim  zdaniu że ona się na to złapała hihihi, i  że pewnie profesor matematyk ze lubi matme, hihihi.

Więc niech zdychaja.

Jak oni chcą średnią na metacritics pozniej sprawdzic?

Opublikowano
10 minut temu, MaZZeo napisał:

Proponuje już rozpisać konkurs na nazwę następnej edycji

PogrzE3 Xboxa [*] ...

Opublikowano
49 minut temu, MaZZeo napisał:

Proponuje już rozpisać konkurs na nazwę następnej edycji

Spencer was w końcu klapy zayebie.

Opublikowano
8 godzin temu, YETI napisał:

Mesjasze z najwyzsza średnią tylko na Nadkosnoli 4.

f76.jpg

Opublikowano

a więc 3,1 miliona sprzedanych kopii w trzy dni to słaby wynik, grażyna cho zobaczyć jakimi śmiesznymi daunami wyjebało w cw

Opublikowano

Jak tak walicie na lewo i prawo tymi wynikami sprzedaży to mi się zaraz przypomina DonSterydo. Pamiętacie?

Opublikowano

Jak mnie w(pipi)iają edycje deluxe, złote etc nowych gier. Gra jeszcze nie wyszła a masz do wyboru nawet w cyfrze kilka wresji tej samej gry.

Właśnie sobie pillarsy 2 chciałem kupić na steam i widzę kilka wersji gry w tym wersja deluxe z UWAGA :

Kosmiczny prosiaczek Cosmo: Bez niego nie ma Pillars of Eternity! Cosmo towarzyszy Ci, unosząc się na niebieskawej pajęczynce. Inspiruje drużynę swoją odwagą oraz niesamowitym wdziękiem.

Opublikowano
11 minut temu, Nemesis napisał:

Jak tak walicie na lewo i prawo tymi wynikami sprzedaży to mi się zaraz przypomina DonSterydo. Pamiętacie?

No przecież jest cały czas na forum i pisze.

Opublikowano
10 minut temu, MYSZa7 napisał:

co gdzie jak kiedy

ja prdl kolejny xd

Opublikowano
14 godzin temu, ragus napisał:

spokojnie, potem troll zmieni kolor i będzie epicko akurat na 95 metacritic

Golem też zmienił kolor :obama:

96/100 zdecydowanie

Opublikowano

po 3 meksyku się rozkręca i juz do końca solidne 8+/10

Opublikowano

@_Be_ wybacz że nie siedzę na forumku 24/7 :reggie: ale obstawiam asaxa albo @Pacquiao ?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

wybacz że nie siedzę na forumku 24/7

go hard or go home :xboss:

temat był poruszany już jakieś 3 razy, ten drugi strzał jest strzałem w 10 

Opublikowano

z Pakjało jest taki problem że:

-pisze jak Don

-zachowuje się jak Don 

-ma wiedzę jak Don 

ale data rejestracji się nie zgadza. No chyba że w 2012 roku, wyczuwając przyszłą porażkę założył taktycznego altera 

Opublikowano

No i wrzucał fotki gier, które wygladaly jak kolekcja gier Dona PRZYPADEK? Może koleś zabił Dona i zabrał mu gry i teraz się pod niego podszywa. 

5 godzin temu, Andżej napisał:

Wczoraj przeglądając YT obejrzałem 3 minuty tego filmiku, chory na głowe typ. Jeszcze pier.doli, że nie może wrócić do performance mode po zobaczeniu grafiki w trybie "4K" czyli typowy klap dla którego powyżej 30 fpsów to już nienaturalne i źle się gra xd

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

Jeszcze pier.doli, że nie może wrócić do performance mode po zobaczeniu grafiki w trybie "4K" czyli typowy klap dla którego powyżej 30 fpsów to już nienaturalne i źle się gra xd

O grach takiego pier.dolenia też nie rozumiem, ale o filmach już tak. Któregoś hobbita oglądałem w kinie w 48 klatkach i przez całą długość filmu się męczyłem, bo tak nienaturalnie to wyglądało.

Opublikowano

No filmy też wole w 24 fps, ale no film to nie gra. 

Opublikowano

Devi Sony by polemizowali :yakubu:

Opublikowano

Niby ten x śmieć taki elo konsola i w ogóle, a częściej się piedoli, gdzie ludzie muszą wysyłać na serwisy, beka. Na PS4 jedynie wiatraki napiedalają ale konsola dalej się trzyma XD 

Opublikowano

to kara za granie w pubga 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.