Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

nie wiem ale ruskie wiec dobre

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Wygląda ciekawiej niż gow

Opublikowano

co to jest gow? coś mi świta ale jak przez mgłę..

Opublikowano
2 minuty temu, kermit napisał:

pewnie gears of war

Opublikowano
3 minuty temu, kermit napisał:

taka gerka na 94% czyli dla xbotów coś nieosiągalnego, lepiej nie graj po Ci się móżg spierdzi od tego sztosa!

Opublikowano

Połowa maja a niebieskie przegrywy dalej płaczą że drwal sprzedał się tylko o 1mln więcej niż SOT na 40mln konsol vs 80mln  xDDDD

Dobrze wiedzieć że na największego exa szrota4 wystarczyli Piraci z wiaderkiem ^^

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał:

taka gerka na 94%

94% to musiało byc na butelce z ktorej pili dziennikarze podczas pisania recenzji hehe

Opublikowano

Ten HUD xdddddddddddd

Opublikowano

open world, levele, exp, loot, misje glowne, misje poboczne, skille.. ubi robisz to dobrze

Opublikowano

Ubisoft ostatnio robi całkiem zjadliwe raczki, to też wygląda całkiem ciekawie. The Division dostało jakiś tryb hordy czy co to jest?

Opublikowano

Gry na PS4 wychodzą przynajmniej, a co na tym xboxie? XD

Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał:

Gry na PS4 wychodzą przynajmniej, a co na tym xboxie? XD

kiedy wychodzi Days Gone? 

Opublikowano

Jest minimapka zamiast lokalizatora celu na środku ekranu. :banderas:

Cyferki z DMG wyłączy się w options, wzorem GOW i Nioha. Blantowi wmówi się że to gra Ubi i zapowiada się z solidne 8/10 w fajnym settingu. A jak tam u wasza przygoda z exami triple A najpotężniejszej konsoli w historii gejmingu? :usmiech:

Opublikowano

Haha, a głuptaski zaraz będą grac w Sea of Decay  :)

Opublikowano
6 godzin temu, JuanMag napisał:

"Quantum Break i Scalebound, ja wierzę tylko w te dwie gry" - ale ten filmik się pięknie zestarzał xd Jakby wtedy botom ktoś powiedział że ta cała ich nadzieja to gra 7/10 i druga skasowana, bo potem już nic wartego uwagi nie wyjdzie to by wierzgali w zaprzeczeniu :D Nawet najbardziej zajadłe klapy by wtedy nie mogły przewidzieć gorszej przyszłości dla Xboxa niż to co przygotował im spencer.

Opublikowano
30 minut temu, milan napisał:

Haha, a głuptaski zaraz będą grac w Sea of Decay  :)

Nie moge się doczekać tego momentu gdy wszyscy zdrowo podjarani będa kupowac, a gwardia smutasów kupi po  3 dniach, i będą się gonić kto pierwszy wystawi na pchli :) i to przymuszone granie 10h  z rzędu.

Opublikowano

Teraz już wiem dlaczego maus był najpoważniejszym uczestnikiem wypadów i sie denerwował na blantmana, jako jedyny zapłacił za wiaderko 250 zł xD

Opublikowano
2 godziny temu, nobody napisał:

Jest minimapka zamiast lokalizatora celu na środku ekranu. :banderas:

Cyferki z DMG wyłączy się w options, wzorem GOW i Nioha. Blantowi wmówi się że to gra Ubi i zapowiada się z solidne 8/10 w fajnym settingu. A jak tam u wasza przygoda z exami triple A najpotężniejszej konsoli w historii gejmingu? :usmiech:

:pechowiec::pechowiec::pechowiec: 

Jezu, czy te gry AAA wychodzą teraz wszystkie od jednego developera? Developera Zjebany Debil Interactive Studios? Znaczniki, punkty doświadczenia, drzewko z umiejętnościami, wizja wiedźmińska, kompasik, odległość do celu, ja pierdolę, pls kill me now. I te gry będą zbierać bardzo wysokie oceny, a są tak (pipi) puste, bo gameplay kuleje i jest oparty na tym samym. Dzięki wam, niezależni, ambitni twórcy, którzy robicie coś innego. Bez was nie byłbym graczem. Rzygać mi się na to chce. 

Jebać cię God of War. Wolałem starą formułę i się tego nie boję przyznać.

Opublikowano

stara formuła xD

jak ją teraz oglądam to się wstydzę

Opublikowano

Polecam czasem coś poza sony ograć bo na świecie nadal są wspaniałe gry i wspaniałe przygody. 

Opublikowano

No ładnie, Rozi tez ma juz dosc cinematic experience serwowanego do porzygu przez Sony. Cale szczescie ze sa inni wydawcy

Edytowane przez oni

Opublikowano
5 minut temu, milan napisał:

stara formuła xD

jak ją teraz oglądam to się wstydzę

Robert, nie wiem ile ogrywasz gier rocznie, ale stawiam kwintę piwa, że to jest pierwsza Twoja gra w tym roku i jedna z niewielu na tej generacji, więc dla Ciebie pewnie to jest coś nowego, świeżość i przełom serii. Otóż nie. 

@oni, chyba wolałbym to cinematic experience, niż kolejną kalkę exp/skill/marker/kompas. 

Edytowane przez Rozi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.