Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

a w tym zombie guwnie na bonie jak tam? 2 zombiaki na ekranie i elo xd 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 594,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Z tym, że w stejta będzie sie gralo tygodniami, gays done weekend i fśśśśt na PT :kaz: 

Opublikowano

Akurat Gays Done ma być na 40 godzin, więc pewnie PT zapełni się bliżej środka tygodnia :kaz:

Opublikowano
9 minut temu, Cedric napisał:

Akurat Gays Done ma być na 40 godzin, więc pewnie PT zapełni się bliżej środka tygodnia :kaz:

Gow też miał być na 40h, a wysyp na PT zaczął się od poniedziałku. Cały weekend bez życia spędzony przed TV, byle jak najszybciej opchnąć :obama:

Opublikowano

No trochę szkoda jak gra traci na wartości i się kurzy na półce, zwłaszcza taki potężny ex :lapka:

Opublikowano

Na fpe powinni mieć zakaz wstępu pucharkowcy, ubifani, i sprzedawczyki weekendowi.

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

Na fpe powinni mieć zakaz wstępu pucharkowcy, ubifani, i sprzedawczyki weekendowi.

i jeszcze ci co smiali się z tych, którzy pisali w cw aż sami zaczeli być chodzącym cw :obama: 

Opublikowano

Podobno jak się szybko przejdzie to na pudełku i płytce nie widać śladów użytkowania. Szkoda, że nie da się wyciągać płytki bez naruszania folii - wtedy to dopiero by było. 

Opublikowano
4 minuty temu, _Be_ napisał:

i jeszcze ci co smiali się z tych, którzy pisali w cw aż sami zaczeli być chodzącym cw :obama: 

Troche wsiąkłem fakt, musze uciekać.

Opublikowano
4 minuty temu, Cedric napisał:

Podobno jak się szybko przejdzie to na pudełku i płytce nie widać śladów użytkowania. Szkoda, że nie da się wyciągać płytki bez naruszania folii - wtedy to dopiero by było. 

awyobraź sobie co by było gdyby mogli mieć gierkę na miesiąc za 29zł. Bez potrzeby przygotowywania szablonu na forum, wizyty na poczcie, zapakowania koperty i kupowania znaczka. Co za wygoda :obama: 

Edytowane przez oni

Opublikowano

@oni A da się jeszcze odsprzedać te 29 zł?

Edytowane przez Cedric

Opublikowano
6 minut temu, Cedric napisał:

ja rozumiem sprzedawanie sam sprzedaje gry do których nie wracam już. Podziwiam natomiast tych co zakładają temat w piątek że wysyłka w poniedziałek bo muszą przejść :D A i tacy na forum bywają. Nie lubię presji czasu i zakładam temat dopiero jak płyta będzie wyjeta z konsoli a gra skasowana z dysku.

Opublikowano

Swoją drogą akolita sony yeti został nieźle uhonorowany za to wiecznie wklejanie listy gier w które nie gra. Pojawil się jako boss w grze nex machina 

maxresdefault.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, easye napisał:

Tak do tego lataja jak poparzeni za kazdym razem do sklepu by 4 raz kupic PS4 dla tych gierek 8/10. Szkoda, ze exy MS zamiast wzbudzać podobne emocje zazwyczaj wywołują jedynie uśmiech politowania.

Jak oni się oszukują, całe ich życie, to jedna wielka pomyłka. 

:yao:

Opublikowano

Z innej beczki - Konami właśnie zanotowało najlepszy finansowo rok ever.

A wystarczyło tylko pozbyć Hideo i ograniczyć robienie gier na konsole :reggie: 

Dc0hq_jU0AA3R_Z?format=jpg

Opublikowano

W co gra niebieski plebs, same sztosy na tym szrocie4 bez gier :kaz:

Opublikowano

Konami to dla mnie najwiekszy i najsmutniejszy upadek w gamingowym swiecie. Gorszy niz zeszmacenie bungie i (w troche mniejszym stopniu) blizzarda

Opublikowano
19 minut temu, Daddy napisał:

W co gra niebieski plebs, same sztosy na tym szrocie4 bez gier :kaz:

Od gory Rozi, Pawcio, Easye, Yakubu

Opublikowano

napisal _Be_, ktory na swoim ukochanym Xboxie głownie gra w Netflixa xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Żebym ja jeszcze xboxa odpalał :kaz: 

no ale prawda jest taka, że ludzie grają w te gówna multiplayerowe bo te gry są bardziej angażujące ich niż single, mieliśmy na przykładzie waldusiathecyca, który mając 40 lat na karku już nie miał czasu i ochoty uczyć się nowych mechanik w grach więc klepał te battlefieldy

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jeszcze kogoś dziwi, że klapy w te swoje turbo eksy grają tylko w CW? W realu PlejKu.rwę4 przemianować można na FortnaitStation lub PlayFIFA.

Profil PlayStation Polska pokazuje, że na PlayStation grają głównie janusze w FIFĘ, CoDa i NFSa. Większa beka niż HaloForzaGearsy.

Z resztą, na chooy ja się produkuję. Spójrzcie na Yakubu, jego gust i preferowaną platformę do grania. :reggie: 

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeszcze kogoś dziwi, że klapy w te swoje turbo eksy grają tylko w CW? W realu PlejKu.rwę4 przemianować można na FortnaitStation lub PlayFIFA.

Profil PlayStation Polska pokazuje, że na PlayStation grają głównie janusze w FIFĘ, CoDa i NFSa. Większa beka niż HaloForzaGearsy.

Z resztą, na chooy ja się produkuję. Spójrzcie na Yakubu, jego gust i preferowaną platformę do grania. :reggie: 

A tam pierdo.lisz farmazony jakby to na xboxie większość posiadaczy to hardkorowi gracze. Na konsoli mictosoftu żaden ex nie dla casuali nie jest wstanie zanotować przyzwoitej sprzedaży albo jest kasowany. I jeszcze kinect który był przez pewien czas głównym powodem do zakupu x360 w Polsce. Na xboxie tez większość ludzi gra w call of duty, fife i fortnite.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.