Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

a w tym zombie guwnie na bonie jak tam? 2 zombiaki na ekranie i elo xd 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Z tym, że w stejta będzie sie gralo tygodniami, gays done weekend i fśśśśt na PT :kaz: 

Opublikowano

Akurat Gays Done ma być na 40 godzin, więc pewnie PT zapełni się bliżej środka tygodnia :kaz:

Opublikowano
9 minut temu, Cedric napisał:

Akurat Gays Done ma być na 40 godzin, więc pewnie PT zapełni się bliżej środka tygodnia :kaz:

Gow też miał być na 40h, a wysyp na PT zaczął się od poniedziałku. Cały weekend bez życia spędzony przed TV, byle jak najszybciej opchnąć :obama:

Opublikowano

No trochę szkoda jak gra traci na wartości i się kurzy na półce, zwłaszcza taki potężny ex :lapka:

Opublikowano

Na fpe powinni mieć zakaz wstępu pucharkowcy, ubifani, i sprzedawczyki weekendowi.

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

Na fpe powinni mieć zakaz wstępu pucharkowcy, ubifani, i sprzedawczyki weekendowi.

i jeszcze ci co smiali się z tych, którzy pisali w cw aż sami zaczeli być chodzącym cw :obama: 

Opublikowano

Podobno jak się szybko przejdzie to na pudełku i płytce nie widać śladów użytkowania. Szkoda, że nie da się wyciągać płytki bez naruszania folii - wtedy to dopiero by było. 

Opublikowano
4 minuty temu, _Be_ napisał:

i jeszcze ci co smiali się z tych, którzy pisali w cw aż sami zaczeli być chodzącym cw :obama: 

Troche wsiąkłem fakt, musze uciekać.

Opublikowano
4 minuty temu, Cedric napisał:

Podobno jak się szybko przejdzie to na pudełku i płytce nie widać śladów użytkowania. Szkoda, że nie da się wyciągać płytki bez naruszania folii - wtedy to dopiero by było. 

awyobraź sobie co by było gdyby mogli mieć gierkę na miesiąc za 29zł. Bez potrzeby przygotowywania szablonu na forum, wizyty na poczcie, zapakowania koperty i kupowania znaczka. Co za wygoda :obama: 

Edytowane przez oni

Opublikowano

@oni A da się jeszcze odsprzedać te 29 zł?

Edytowane przez Cedric

Opublikowano
6 minut temu, Cedric napisał:

ja rozumiem sprzedawanie sam sprzedaje gry do których nie wracam już. Podziwiam natomiast tych co zakładają temat w piątek że wysyłka w poniedziałek bo muszą przejść :D A i tacy na forum bywają. Nie lubię presji czasu i zakładam temat dopiero jak płyta będzie wyjeta z konsoli a gra skasowana z dysku.

Opublikowano

Swoją drogą akolita sony yeti został nieźle uhonorowany za to wiecznie wklejanie listy gier w które nie gra. Pojawil się jako boss w grze nex machina 

maxresdefault.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, easye napisał:

Tak do tego lataja jak poparzeni za kazdym razem do sklepu by 4 raz kupic PS4 dla tych gierek 8/10. Szkoda, ze exy MS zamiast wzbudzać podobne emocje zazwyczaj wywołują jedynie uśmiech politowania.

Jak oni się oszukują, całe ich życie, to jedna wielka pomyłka. 

:yao:

Opublikowano

Z innej beczki - Konami właśnie zanotowało najlepszy finansowo rok ever.

A wystarczyło tylko pozbyć Hideo i ograniczyć robienie gier na konsole :reggie: 

Dc0hq_jU0AA3R_Z?format=jpg

Opublikowano

W co gra niebieski plebs, same sztosy na tym szrocie4 bez gier :kaz:

Opublikowano

Konami to dla mnie najwiekszy i najsmutniejszy upadek w gamingowym swiecie. Gorszy niz zeszmacenie bungie i (w troche mniejszym stopniu) blizzarda

Opublikowano
19 minut temu, Daddy napisał:

W co gra niebieski plebs, same sztosy na tym szrocie4 bez gier :kaz:

Od gory Rozi, Pawcio, Easye, Yakubu

Opublikowano

napisal _Be_, ktory na swoim ukochanym Xboxie głownie gra w Netflixa xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Żebym ja jeszcze xboxa odpalał :kaz: 

no ale prawda jest taka, że ludzie grają w te gówna multiplayerowe bo te gry są bardziej angażujące ich niż single, mieliśmy na przykładzie waldusiathecyca, który mając 40 lat na karku już nie miał czasu i ochoty uczyć się nowych mechanik w grach więc klepał te battlefieldy

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jeszcze kogoś dziwi, że klapy w te swoje turbo eksy grają tylko w CW? W realu PlejKu.rwę4 przemianować można na FortnaitStation lub PlayFIFA.

Profil PlayStation Polska pokazuje, że na PlayStation grają głównie janusze w FIFĘ, CoDa i NFSa. Większa beka niż HaloForzaGearsy.

Z resztą, na chooy ja się produkuję. Spójrzcie na Yakubu, jego gust i preferowaną platformę do grania. :reggie: 

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeszcze kogoś dziwi, że klapy w te swoje turbo eksy grają tylko w CW? W realu PlejKu.rwę4 przemianować można na FortnaitStation lub PlayFIFA.

Profil PlayStation Polska pokazuje, że na PlayStation grają głównie janusze w FIFĘ, CoDa i NFSa. Większa beka niż HaloForzaGearsy.

Z resztą, na chooy ja się produkuję. Spójrzcie na Yakubu, jego gust i preferowaną platformę do grania. :reggie: 

A tam pierdo.lisz farmazony jakby to na xboxie większość posiadaczy to hardkorowi gracze. Na konsoli mictosoftu żaden ex nie dla casuali nie jest wstanie zanotować przyzwoitej sprzedaży albo jest kasowany. I jeszcze kinect który był przez pewien czas głównym powodem do zakupu x360 w Polsce. Na xboxie tez większość ludzi gra w call of duty, fife i fortnite.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.