Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, MaZZeo napisał:

Taka sama megatona jak Horizon? x

Nadal poziom nieosiagalny dla Xboksa w duecie ze Spencerem, a co dopiero mowic o innych grach. xDDD

Edytowane przez Lukas_AT

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Dajcie spokój tym yebanym botom do e3. Zostaną zmasakrowane, uciekną na teneryfe a później zaczynamy nowy sezon i znów jazda z sukami do parteru

Opublikowano
1 godzinę temu, YETI napisał:

Przecież już kręcą, nie robimy tam gdzie wszyscy tylko idziemy do swojego budynku.

Samo to, ze maja najmniejsza powierzchnie z największych wystawców (mniejsza nawet od ubi) powinno świadczyć o tych bombach Spencera na E3 :yao:

Opublikowano

Cytując klasyka

"nawet mi ich nie żal"

Choć FH w 4K w Japonii zapowiada się znakomicie.

Opublikowano
25 minut temu, Mani napisał:

Gdzie tu jest zawarte pytanie bo brak "?"

#gobacktoschool

Generalnie chciałem spytać czym tu się jarać, bo szczerze mówiąc większe ciśnienie wywołuje Crapdown niż kolejna fanaberia Kojimy.

Opublikowano

Hallo Hallo 6 tez będzie wspanialy

Opublikowano
3 minuty temu, Starh napisał:

Samo to, ze maja najmniejsza powierzchnie z największych wystawców (mniejsza nawet od ubi) powinno świadczyć o tych bombach Spencera na E3 :yao:

no chyba nie

Opublikowano

Wiesz Mazz pewnie jaranko i tasowanko bo kolejny ex. Pewnie szykuje się kolejne "X to Jason" experience.  Fanboy'e już tak mają (pamiętamy jaranko do CGI trailera Killzone2 - ja pamietam).

Opublikowano
Teraz, MaZZeo napisał:

no chyba nie

No chyba tak. 

e3-floor-space.png

e3-floor-space-.png

1 minutę temu, Mani napisał:

Wiesz Mazz pewnie jaranko i tasowanko bo kolejny ex. Pewnie szykuje się kolejne "X to Jason" experience.  Fanboy'e już tak mają (pamiętamy jaranko do CGI trailera Killzone2 - ja pamietam).

Obok Prosiaka stoi skorpion, wiec z mojej strony bez żadnego fanboystwa. Zreszta nowego Kratosa oceniłem ostatnio w temacie na 8+.

Opublikowano

Po ośmieszeniu się w dużym namiocie nikt nie będzie chciał rozdawac długopisów na tym małym straganiku. Pewnie dadzą stare krówki żeby  nikt nie przyłaził.

Opublikowano
4 godziny temu, Starh napisał:

No chyba tak. 

e3-floor-space.png

e3-floor-space-.png

Obok Prosiaka stoi skorpion, wiec z mojej strony bez żadnego fanboystwa. Zreszta nowego Kratosa oceniłem ostatnio w temacie na 8+.

S41qyhk.jpg

:banderas:

Opublikowano

Ech, Kubuś, a tak ładnie Ci szło jak mi mówiłeś, że RDR w 4k robi na Tobie większe wrażenie niż GoW i w sumie ta druga to takie 8, maks 9 momentami, ale bez jaranka. Niestety, ale na wejście do zakonu botów i zieloną szatę jeszcze poczekasz.

Wiecie kto jeszcze woził się na zielono? CJ z Groove Street, (pipi)a

Opublikowano
51 minut temu, Bzduras napisał:

Wiecie kto jeszcze woził się na zielono? Ten kutasiarz sprzedawczyk Big Smoke z Groove Street, (pipi)a

Opublikowano

Dlatego trzeba było zrobić z nim to, co trzeba było, prawdziwa zielen for the mutherfuckin win

Opublikowano

tyś go killym? 

Opublikowano

Jo, rączkami sidżeja

Opublikowano

Ja tam jestem spokojny o tegoroczne E3, bo cokolwiek pokaże Sony to będzie jaranko, a potem wyjdzie źe 9 i 10 to chyba po przelewie, bo giereczki będą na max 8.5. Czytaj poziom Xśmiecia z którego klapy mają bekę.

Jeśli powstanie kiedyś gra o klapach to na bank będzie to symulator hipokryty i podwójnych standardów. :)

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Czyli gry PlayStation na 9+ są zaniżane do 8+

A gry na Xboxa 6+ równane w górę do 8+, ale ogólnie konsola Xbox lepsza bo jest Game Pass, czyli świetna usługa w której gry nigdy nie są Twoje - tak tak przypomnijmy sobie bekę botów z PS+.

brzmi logicznie.

Opublikowano

Nikt nigdy nie mówił, że te gry są Twoje, bo to abonament. Nie kupujesz ich, a wypożyczasz, tak jak kupując Netflixa wykupujesz czasowy dostęp do filmów, a nie kupujesz ich na własność.

Rozumiem, że cyfrowa dystrybucja to też dziwimy wymysł, bo giereczki są Twoje do póki wydawca Ci na to pozwoli?

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

8.5... poziom xboxa... aż się z beki poszczałem xddddd

Opublikowano

Coś chyba za mało tabletek biorą z tym 8.5 poziom xboxa XD

Koń by się uśmiał.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

ZAZYWASZ PRZEGRYWASZ!!! 

Jak sądzicie, Sony rozdepcza microsoftu już na początku konferencji wraz z pokazem TLoU2, czy będzie się powoli znecac nad niepełnosprawnym zaczynając od Spider-Mana, Death Strending itd. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

tak serio ja bardzo lubie uncharted 4, horizon zd, driveclub czy until dawn ale te 95/100 dla nowego gowa to jest kur.wa wałek jak oceny shadow of mordor, ze klapy zyebane na chlodno tego nie widzą

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.