Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

chyba bym sie zabil jakby ms tez dostarczal te pseudo klony tlou singleplayer rozwleczone zyebanymi gamizmami na 40h z 2 bossami na krzyż

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Tego tylko brakuje żeby dwie z 3 firm jechały na tych pseudo poważnie emocjonalnych gierkach. Jedna w zupełności wystarczy. Tylko pariasi gejmingu za tym płaczą.

Opublikowano
5 minut temu, Observer napisał:

Od 6 czerwca do E3 Sony będzie zapowiadać jednego exa dziennie.

http://www.pushsquare.com/news/2018/06/sony_to_announce_new_ps4_games_daily_prior_to_e3_2018

Xbox jeszcze z dwóch generacji by potrzebował żeby tyle exów zebrać.

No ja bym najpierw nauczył się czytać ze zrozumieniem XD

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

widze nie tylko czarek ma problemy z angielskim

Opublikowano

XD 

Opublikowano

32 minuty temu, oni napisał:

Ubzdurałeś sobie że Microsoft rezygnuje z singla.

Nie. Napisalem ze rezygnuje z klasycznych gier single-player. Czyli takich, w ktorych gra tylko i wylacznie jedna osoba.

37 minut temu, oni napisał:

Zupełnie ignorując że kilka tygodni temu wydali typowo singlową gierkę, jedyną grą always online jaką wydali to Piraci, a nawet słowa samego wywiadu.

State of Decay2 ma komponent co op online, notabene najwieksza zaleta gry wzgledem prekursora.  Slowa wywiadu przytoczylem i kazdy widzi, co jest napisane.

Always online to zupelnie co innego i nie widze sensu w tej dygresji.

40 minut temu, oni napisał:

Żyj sobie we własnym świecie, twoja ocena rzeczywistości jest równie trafna co komentarze polityczne w Wiadomościach. 

Primo, to sa Wiesci, secundo, nie pamietam juz co dokladnie tam pisalem, napewno przytoczylem fakty nt. przemyslu futrzarskiego w Polsce. Ale niech bedzie, siade noca do tego i przejrze. 

Odnosnie tej rzeczywistosci.... z Twoja opinia zapoznalem sie i przyjalem do wiadomosci.

43 minuty temu, oni napisał:

ale jeżeli serio tak myślisz, to proszę załóż się ze mną o konto, o to że MS na E3 nie zapowie gry z singlem. Świat będzie lepszy 

Oczywiscie, ze zapowie gre z elementem single player. Zupelnie bez polotu Asax.

58 minut temu, oni napisał:

Spencer powiedział

To juz bylo po tym jak zebral baty za pierwsza wypowiedz, ze Wsteczna ma rekompensowac brak gier single player od Microsoftu. Przy okazji stwierdzil, ze obawia sie o przyszlosc gier single-player, no bo jak nieboraki sobie poradza kiedy Fortnite na Twitchu trenduje. Gry SP-only czy tam klasyczne sobie swietnie radza, a State of Decay 2 ma mniej widzow obecnie od Detroit czy chociazby...Heroes 5. Wybitnie wybiorczo cytujesz wiadomosci prasowe Asax.

Godzinę temu, oni napisał:

nie chce mi się z tobą pisać.

Uznajmy, ze wielkie umysly mysla podobnie. Na koniec zapytam - jak sie czujesz teraz z narracja, jaka dlugotrwale suflowales w temacie Sea of Thieves przed premiera ? Gdzie sie podziala piracka przepaska z avatara ? 

Opublikowano

To jak gra ma komponent coop to juz nie jest typowy singiel?

I wymienisz te strzelanki na ps4?

Opublikowano

Pieknie aphorno masakruje ameby z xdauna

Opublikowano

To ja te prawie 40h w SoD2 jednak nie grałem w singla? Dobrze wiedzieć, że Uncharted, TLoU czy Bloodborne nie są grami typowo singlowymi bo mają komponent online albo o zgrozo całe tryby sieciowe XD

Opublikowano

boty nie jest wam wstyd? nigdy nie bylo tak zle w jakiejkolwiek edycji cw, bronic gierek na 6, jarac sie pugb, wytykiwac konkurencji, ze sztosy to nie sztosy, robic podjazdy na rodzicow klapow i skrobanki,  powinniscie siedziec cicho pod kamieniem i modlic sie, ze spencer cos wypali na e3, a nie kuwva przed targami udowadniac, ze goovno to perfumeria

Opublikowano

Pewnie już układają taktyke na e3 grając w wiaderko i zbugowane zombi guwno na 68 lmao

Opublikowano

29 minut temu, Ficuś napisał:

boty nie jest wam wstyd? nigdy nie bylo tak zle w jakiejkolwiek edycji cw, bronic gierek na 6, jarac sie pugb, wytykiwac konkurencji, ze sztosy to nie sztosy, robic podjazdy na rodzicow klapow i skrobanki,  powinniscie siedziec cicho pod kamieniem i modlic sie, ze spencer cos wypali na e3, a nie kuwva przed targami udowadniac, ze goovno to perfumeria

Bilety na Teneryfe już zabukowane. 

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

jarac sie pugbem to trzeba byc :yakubu:

Opublikowano
55 minut temu, Ficuś napisał:

robic podjazdy na rodzicow klapow

wypraszam sobie, ja tylko na stare.

Opublikowano
1 godzinę temu, Observer napisał:

Od 6 czerwca do E3 Sony będzie zapowiadać jednego exa dziennie.

Cytat

• 6th June: New PS4 Game With PSVR Support
  • 9th June: New PSVR Game
  • 10th June: An Eagerly Anti(pipi)ted Game Comes to PSVR

mjl.gif

Opublikowano
2 godziny temu, kermit napisał:

chyba bym sie zabil jakby ms tez dostarczal te pseudo klony tlou singleplayer rozwleczone zyebanymi gamizmami na 40h z 2 bossami na krzyż

2 godziny temu, raven_raven napisał:

Bez kitu, jest już jedna konsola pełna tej samej gry, naprawdę więcej nie trzeba.

2 godziny temu, Pacquiao napisał:

Tego tylko brakuje żeby dwie z 3 firm jechały na tych pseudo poważnie emocjonalnych gierkach. Jedna w zupełności wystarczy. Tylko pariasi gejmingu za tym płaczą.

Xd. Niskie macie oczekiwania co do ewentualnych dużych, singlowych ip Microsoftu, skoro jedyne czego moglibyście się po nich spodziewać, to kopie kopii tlou. :obama:

Opublikowano

Pisalem, ze pojda w VR? XD

Opublikowano

Nadal lepiej, że nowe gierki robią, a że psvr, no cóż są gry z większą średnią niż na xśmieciu. Tam to dopiero gry ąę w tym ms mają xd

Opublikowano

1bx88y.jpg

MaSSło czekamy.

Opublikowano

Jest bardzo proste wytłumacznie kermitów tego tematu.

Odniosę się może do kultury łotewskiej i jej bardzo specyficznej sposobu konstrukcji żartów. Kwestii podstawienia pod babę gier 68, a zimnioka - exów i dobrych gier nie muszę objaśniać.

Siedzą razem baba i chłop żeby uchronić się przed mroźnym łotewskim zimnem.

Kobita pyta: „Kochasz bardziej mnie, czy zimnioka?” „Ciebie.” Kobita nie wierzy i pyta dlaczemu.

„Bo zimniok to tylko marzenie, a ty jesteś tutaj naprawdę”.

Ale chłopa nie ma. Jest tylko halucynacja z niedożywienia i śmierć. Takie jest życie.

Podkreślenie to odpowiedź, osoba nieświadoma pluje na wszystko, nie odbiera bodzców racjonalnie, spędzi 40h  z sod2 a wielkość gowa zdepta z ziemią.

Nie rozmawiać, nie dotykać, zwolnić miejsca w tramwaju.

:I

Edytowane przez milan

Opublikowano

:|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.