Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

zamknąć w (pipi)ec ten temat i poczekać jak ms i nintendo spróbują podjąć rękawicę, bo na razie jest top kek i co drugi idzie full retard

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Myślę, że jak nawet na ppe, stolicy klaperstwa, ankieta podsumowująca targi wygląda tak: 

0NbHb1F.png

To kolejna edycja CW powinna się nazywać Console Wars: Powrót Króla

Opublikowano
56 minut temu, MaZZeo napisał:

Każde CW trwało od E3 do E3, zrobić konkurs na nazwę!

Słyszałem, ze czekają z tym na Twój filmik. :lapka:

Opublikowano

Redaktorzy z PPE jednogłośnie okrzyknęli MS najlepszą konferencją targów (nawet Gruszczyk, matko bosko). Nie dziwne, najwięcej nowych gierek pokazano. Multiplatformy czy nie to było prawie samo mięcho, rozegrali to bezbłędnie - chyba nie było tam gierek totalnie słabych bądź nudnych jak u EA i festyniarstwa rodem z Ubisoftu. Sony pokazało mało gier, ale dużo mięcha dla posiadaczy PS4 i nudziło okropnie na scenie, jakieś cyrki ze zmianą lokalizacji konferencji... Przekombinowali, gdyby pokazali te same gry z krótkim komentarzem i bez koncertu fletowego to byloby krótko, ale z powerem. No i szacun dla niebieskich, że pokazali długie gameplaye z najbardziej wyczekiwanych produkcji, a nie renderki czy game engine footage. Nintendo z grzeczności pominę, bo odyebali lipę okrutną - analizę STAGES to sobie mogli na majówkę robić, a nie podczas E3.

Ogółem było grubo, nie ma co sobie skakać do gardeł, bo czekają nas solidnie tłuste dwa lata w gejmingu. Oczywiście jak dla mnie zwyciężył Capcom, a oglądając teraz gameplaye z REmake 2 chcę wyć z radości. Piękne czasy by być GRACZEM, nieważne w jakim obozie.

Opublikowano

powrót knura co najwyżej  :lapka: 

Opublikowano
Godzinę temu, MaZZeo napisał:

Lepiej gadaj gdzie nowy Upadek?

Opublikowano

No konfa N wybitnie zasluguje na filmik od Mazze...

Opublikowano

Console Launch Wars Exclusive

Opublikowano

trzeba zaczac zbierac cast wsrod nintendofagow.

Kto na hitlera? Chyba rayos

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
1 godzinę temu, MaZZeo napisał:

bedzie filmik bedzie nowa edycja

Opublikowano
4 godziny temu, kermit napisał:

nie przekonujcie go niech zostanie na tym śmieciu bo nam popsuje xboxa

co (pipi)a zrobi? xDDDDDDDDD

40 minut temu, Copper napisał:

Niby Sony skąd wraca?

8 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Xbox nie jest konsolą dla dzieci, nie przejdzie.

Tylko dla downów.

Opublikowano

Naprawdę, nie wiem co boty wąchają, ale już kory mózgowe to mają tak zniszczone, że jedynie nalać tam wody i zasadzić jakąś paproć. Ten gruby knur spencer pokazał girsy z gameplayem jak 15 lat temu, nowy hełm zakutej pały i czarną planszę z napisem battletoads i oni niby wygrali E3. Hahahah, trolling trollingiem, ale to już jest grube przegięcie. Niech ten knur pokaże przynajmniej jedną tak zapowiadającą się gre jak GoT czy Spider Man, to będą w 1/4 tak dobrzy jak Sony, a jak pokażą jeszcze 3 gry, na takim poziomie, to bedzie remis. Teraz możecie wracać do tej chvjowizny na 6 i śnić o gierkach na miarę BB czy Horizon na x-smieciu.

Opublikowano

Opublikowano
8 minut temu, YETI napisał:

oni niby wygrali E3. 

Jesli chodzi o konferencje to tak. 

Opublikowano
59 minut temu, Copper napisał:

Myślę, że jak nawet na ppe, stolicy klaperstwa, ankieta podsumowująca targi wygląda tak: 

0NbHb1F.png

Prawda taka, ze Micro miało najlepsza konfe. Dobre gry, świetnie informacje o nowych studiach i nadzieja na przyszłość. 

Zreszta koksa można kupić za 200zl więcej niż pro, wiec jak ktoś kupuje konsole do grania w jak najlepszej jakości to sprawa jest jasna.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

CW: 

Powrót Króla

Dominacja jak za X360

Może będzie u Sony

Było słychać oklaski

Klątwa Ficusia

From Japan to Poland

Mendrek i Yeti - Ostatni Taniec

giphy.gif

Opublikowano

Nie w tym temacie Daddy.

Opublikowano

Mendrek i jego ostatni taniec o jak kwikiem :dynia:

Opublikowano

Całe szczęscie jestem ellei, anie nosem :obama:

3 minuty temu, Starh napisał:

Prawda taka, ze Micro miało najlepsza konfe. Dobre gry, świetnie informacje o nowych studiach i nadzieja na przyszłość. 

Zreszta koksa można kupić za 200zl więcej niż pro, wiec jak ktoś kupuje konsole do grania w jak najlepszej jakości to sprawa jest jasna.

Pokazali same multiplatformy, jedynie forza dała rade, przy grach na ps4, to jest bieda niczym w cygańskim obozie.

No ale za 2 lata nowy xbox, to może na nim uda się wydać coś wartego uwagi.

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Całe szczęscie jestem ellei, anie nosem :obama:

Pokazali same multiplatformy, jedynie forza dała rade, przy grach na ps4, to jest bieda niczym w cygańskim obozie.

No ale za 2 lata nowy xbox, to może na nim uda się wydać coś wartego uwagi.

Nie przesadzaj trochę tych gier maja. Jako druga konsola bardzo fajny sprzęt, ale wtedy ps4 zostaje jedynie do exow. Koks to bestia samo porwanie jak tam chodzi wiedźmin, fc5, aco i inne multi dają do myślenia. O wyciu nie wspomnę, moj prosiak czasami startuje w nadprzestrzen.

Opublikowano

Yeti: The Last Guardian - Remake 

Opublikowano

A wiadomo kiedy ten koks dostanie tak wyglądające gry jak Horizon czy U4, bo o GoT czy TLoU2 z grzeczności nie wspomnę. Trochę lipa, że najmocniejsza konsola na rynku nie ma najładniejszych gier. Z drugiej strony, nie wymagajmy za wiele, małymi kroczkami do przody, najpierw niech wydadzą coś ze średnią myszy w VR, a później niech walczą o grafikę. Może w nowej generacji się uda, spencer trzymam kciuki, tylko już tak się nie obżeraj.

Opublikowano

Daddy rzucił kilka dobrych propozycji :notbad:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.