Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

pająk goty, konfa średniak

Opublikowano

SPIDERMAN to jednak SZTOS. 

KRWA jak to sie rusza, jak to wygląda, jaki to ma feeling :banderas:

Opublikowano

Dobra Konfa. ZAORANE po całości a tak właściwie to prócz remake sotc nie pokazali nic nadwyczajnego. Słabe e3 ale sony i bethesda dało rade obronić je choć w pewnym stopniu.

Opublikowano

Solidne 7/10. Po konfie MS łykniemy wszystko, nie ma co przeceniać Sony. Większość 2018 rok, na plus Spiderman, MH (ale mam obawy) i Days Gone.

No nie był to poziom 2016, ale było ok.

Słabiutkie te e3 w tym roku.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Brak nowych ip. To znaczy, ze za rok jesli cos zapowiedza to wyjdzie faktycznie w 2021. Wiec to co widac to lineup na kolejne 4 lata xDDD

Opublikowano

Średnia konfa, mało niespodzianek, mało gier ale konkretne sztosy i ten gameplay ze Spidermana :banderas:

Opublikowano

Biedna konfa. Zero line up na 2017 rok. Spiderman super. Bungie k.rwy

xdddddd

(pipi)ac pierwsza polowe roku i wylew sztosow, (pipi)ac reszte gierek ktore wyjda wkrotce i pod koniec, wazne ze na xboxie bylo grubo w 2017 xddddddddd

xdddddddddddddddd

Opublikowano

Zadnej premiery w tym roku...

Mario roz(pipi)ie końcówkę roku.

Opublikowano

Podobało mi się, że same gry i zero przynudzających krawaciarzy. Days gone spoko. 

Opublikowano

Krótko w tym roku, ale przynajmniej bez pyerdolenia, gra za grą.

Opublikowano

Undertale >>>>> Spiderman >>>>>> 

Opublikowano

No nie było uderzenia w szczeke

Opublikowano

lol i po co ja wstawalem [*] bieda, naprawde bieda. lepiej niz ms ale gorzej niz ubisoft, nie sadzilem ze to powiem 

Opublikowano

Lata 2017 i 2018 latami nadrabiania zaleglosci. Mozna kupowac pro. Tylko niech wyjdzie slim i biale. Moze na tgs zapowiedza.

Opublikowano

Pewnie reszta gier będzie na konferencji Sony pod koniec roku, co nie zmienia faktu, że ta konferencja pokazała gry jak się powinno reklamować, nie to co te yebane ms.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.