Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Czyli Sucker Punch sie nie pojawilo.

Może gamescome lub impreza Sony pod koniec roku.

Na bank zobaczymy to IP w tym roku aby jakoś napędzić sprzedaż i hype.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

lol i po co ja wstawalem [*] bieda, naprawde bieda. lepiej niz ms ale gorzej niz ubisoft, nie sadzilem ze to powiem 

Bo Mario ci pokazali i już lepiej, co? XDDD

Opublikowano

Jednak srednia konferencja

Opublikowano

ubisoft uratował e3

nie wierze ze to pisze, ale beyond 2 to jedyna megatona tych targów

Opublikowano

no to czekamy na nintendo bo nie moze byc tak ze ubi najlepsze targi ugrał xddddddddddddddddd

Opublikowano

Biedna konfa. Zero line up na 2017 rok. Spiderman super. Bungie k.rwy

Jest Crash jeszcze, Uncharted i DLC do horizon (?)?

Opublikowano

Byle do jesieni.

Opublikowano

E3 wygrane, ale liczyłem, że będzie fajniej.

Btw, Ni No Kuni wychodzi w listopadzie, a oni na głównej konfie nie pokażą nawet krótkiej zajawki? Co, oni nie chcą żeby to się sprzedało czy wtf?

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

no to czekamy na nintendo bo nie moze byc tak ze ubi najlepsze targi ugrał xddddddddddddddddd

25 minut pokazu piękny kawalerze xD No i tylko gry na 2017 rok, raczej bez niespodzianek.

No ale Odyssey pewnie będzie miało jakiś śliczny trailer

Opublikowano

Jestem pewien że skrócili tą konferencję po zobaczeniu co od(pipi)ał MS - np. prawie pewne było ogłoszenie obniżenie ceny prosiaka, ale po 499 za scorpio po co by mieli to robić.

Opublikowano

Przynajmniej wiekszosc gier, ktore pokazali to true exclusives, a nie jak u MS, ze tych eksow trzeba bylo ze swieca szukac, a reszta to odpadki z Early Access. Ale

zabraklo Residenta, The Last of Us i From Software. Jest tak czy siak bardzo dobrze, Prosiaka mozna kupowac.

Opublikowano

Matterfall

Opublikowano

Oprócz SoTC nie czułem uderzenia, ale i tak najwięcej dobrych gier pokazali. 

Opublikowano

Gry o niebo lepsze niż na tej błazenadzie majkrosoftu ale ogólnie słabo =/ Pierwsza kilka miesięcy tego roku wyśmienite, a potem posucha do początku 2018. 

Nadzieja w Nintendo :) 

Opublikowano

Sony nie uratowalo tych smutnych targow, w przyszlym roku 0 hajpu, to chyba rok najbardziej generycznych konf ever.

Opublikowano

Chyba najniższy wymiar kary dla MS-u ze strony Sony, bardzo zachowawcza konferencja. Może FS czeka na TGS, ale braku Sucker Puncha nie rozumiem, oni już dawno powinno coś ogłosić. Tak czy owak wrażenie pozytywne. Najbardziej wyruchane może czuć się Nintendo, z którego ucieka pełnoprawny MH. Obiektywnie Ubi miało najlepszą konferencję, ale Sony tuż za nimi. Vity znowu zabrakło, ale przynajmniej dali VR jeszcze ;)

Opublikowano

W tym tygodniu Rockstar wjeżdża z nowym trailerem RDR2, mark my words.

Opublikowano

Dostałem świetnego GOW'a i cudownego SpiderMana, dla tych dwóch gier warto mieć PROsiaka w domu, obie wczesne 2018 nice.

Zabrakło bomby i jakiegoś nowego IP i IMO godzinka to za mało, PS4 do świetnych singli XBOX ONE X do reszty.

Bezpieczna konferencja wykonaniu SONY myślałem, że bardziej dowalą...

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Yakuza :banderas:

Na pre-show zapowiedzieli jeszcze na 2017 knacka 2 [xd] i ni mo kunia 2

Najwiekszy szoker to monster hunter i remake sotc, targi wygrane, ale zdecydowanie jest to najslabsze e3 od lat.

Opublikowano

Miałem właśnie pisać, że teraz czekać na trailer RDR2 po E3

Opublikowano

Vity znowu zabrakło

No brawo geniuszu, jakby ci to powiedzieć, Sony od kilku lat oficjalnie nie wspiera Vity xD

ajbardziej wyruchane może czuć się Nintendo, z którego ucieka pełnoprawny MH

A co, zapowiedzieli gdzieś piątą część?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

bardziej do walą...

Jebaniutki :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.