Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ile w ciagu ostatnich 10 lat wyszlo unchartedow a ile sotc?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

jak można state of decay krytykować a podniecać się days gone. Tutaj na 1000 % state of decay 2 będzie lepszą grą

Opublikowano

Czyli co padaka taka sama jak MS ?

Opublikowano

gow - ta kamera tuz przy odbycie kratosa xd co to ma byc? slasher? chyba w girsach była dalej oddalona

spiderman - qte, qte, qte no ale graficzka i efekty wiec jaranko, premiera pewnie w 2019

uncharted - looo kur.wa znowu? xd

days gone - uncharted spotyka horizon, nic nowego czyli bezpieczny miks wszystkich ostatnich exow

detroit - rok temu gameplay mial klimat, teraz gimbaza ratuje swiat, strasznie infantylne

remake sotc - biere jak poyebany

zwycięzca targow na ten moment:

https://youtu.be/AdrSpqmmyfk

Narzekanie ze znowu uncharted a jaranie sie remakami xd W dodatku sotc ktore robilo lata temu a dzis bedzie drewnem. Brawo ty

drewnem, lol

Opublikowano

Tak, klimatycznym , archaicznym drewnem. Niektorych gier sie nie odswieza. Bo potem magiczny czar pryska sprzed kilkanastu lat.

Opublikowano

u mnie z nowych zapowiedzi e3 na razie top to metro, nowy wolf, mario xcom, bitka dragon ball, last night i bg&a2

btw dzis nintendo e3 nie zbawi, radze stopowac hype, zreszta cale e3 jest mega przewidywalne, wystarczylo analizowac fakty choc niektorym to nie wychodzi

microsoft ma 5 studiow wewnetrzych z czego trzy robia trzy glowne serie microsoftu, jedna lepi minecrafta, rare robi piratow mmo - pomimo to boty wierzyly ze beda nowe exy

spencer przy okazji premiery horizon zero dawn gratuluje sony i jawnie mowi, ze polityka duzych aaa single player ich nie interesuje i koncetruja sie na grach uslugach z mikroplatnosciami  - pomimo to boty wierzyly, ze beda epickie exy aaa

sony procz niewiadomej w postaci sucker punch ma kazde studio zajete gra, o ktorej wiemy - pomimo to wierzono w nowe niezapowiedziane gierki

nintendo od miesiaca trabi ze na e3 koncentruja sie na lineupie na 2017 - pomimo to wielu wierzy ze dzis bedzie moze niezapowiedzianych nowych gierek

nintendo lineup na 2017 ma praktycznie caly odsloniety, beda nowe trailery znanych gierek, ewentualnie wpadna zajawki nowych indorow, info o VC, jakas nowa multiplatforma zmierzajaca na switcha i kolejny port gierki z wiiu

nowy fire emblem rpg, donkey kong, pikmin, metroid, dedykowane poki, octopath travelers, shin megami tensei - wszystko to sie robi, tworzy ale nic dzis z tego nie pokaza bo to lineup nie na ten rok

Opublikowano

Ten SotC jest imo niepotrzebny.

Ja tam chetnie zagram, mam tez dwoch ziomkow januszy w robocie, ktorym wcisnalem na sile Last Guardian i im sie spodobalo. Czekaja teraz na ten remake kolosow. 

Opublikowano

Dobrze ze nie wstawalem.

Bedzie grane w god of war, spider mana i days gone. No i bardzo mnie cieszy sotc bo w wersje ps2 nie mialem okazji zagrac wiecej jak kilkadziesiat minut a remaster na ps3 mnie ominal. W koncu sobie ogram i to w lepszej jakosci.

No ciekawie sie zapowiada nowa gierka SupermassiveGames.

A Zerotul dobry tryhard. xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

jak można state of decay krytykować a podniecać się days gone. Tutaj na 1000 % state of decay 2 będzie lepszą grą

Gdzie ta krytyka State of Decay?

Edit: Podpowiem Ci - w Twojej głowie bo nikt w tym temacie tej gry nie hejtował...

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

BloodBorne 2 pewnie na GC będzie. Ogólnie słabo też u Sony. Nic nowego nie pokazali. TLoU2 na pożegnanie generacji i w 2019 witaj PS5.

Opublikowano

BloodBorne 2 pewnie na GC będzie. Ogólnie słabo też u Sony. Nic nowego nie pokazali. TLoU2 na pożegnanie generacji i w 2019 witaj PS5.

No jak zobaczyli te zenade u ms to niemalo sie zesr.ali ze smiechu i reszte zostawili na pse.
Opublikowano

Edit: Podpowiem Ci - w Twojej głowie bo nikt w tym temacie tej gry nie hejtował...

no nie chce mi się szukać ale wczoraj w trakcie i po konferencji kilka osób ktyrykowało jakby grafika była najważniejsza :)

Opublikowano

krytykowali tylko grafe, bo gierka slabo wyglada, co nie znaczy ze nie moze byc dobra gra

Opublikowano

Dobra konfa, gry super, jest na co czekać i nie tylko. Bo sporo też było zapowiedzi na ten rok jeszcze (głównie w preshow). Cieszy też druga fala gier na VR.

Zabrakło jeszcze 1-2 konkretnych szokerów. Liczyłem na Sucker Punch, ale Sony będzie jeszcze miało sporo okazji w tym roku, żeby ich pokazać.

Gamescom - pewnie znowu Detroit, Wild od Ancela, Dreams,  jakiś remaster

TGS - zapewne jakieś gry jeszcze od Sony Japan, Capcom (?)

PSX Experience - Last of  Us 2, nowa gra od Sucker Punch, nowy Ratchet

Wystarczy. ;)

Opublikowano

Blant, chodzilo o to ze bobr jest taki potezny a prezentowane tytuly wygladaly jakby byly odpalone na xbone. Tam w ogole nie bylo czuc ze to o wiele mocniejsza maszynka.

Opublikowano

Dobra Konfa. ZAORANE po całości a tak właściwie to prócz remake sotc nie pokazali nic nadwyczajnego.

Czyli w sumie nie przegapiłem nic. Mało tego, to co pokazali mam już na PS3. A kiedy mówili plan 10-letni to nie wierzyłem :obama:

Opublikowano

no nie chce mi się szukać ale wczoraj w trakcie i po konferencji kilka osób ktyrykowało jakby grafika była najważniejsza :)

Chyba Zetta napisał że jak to się rusza i który mamy rok a Ragus pytał gdzie ta słynna grafika.

Opublikowano

A pamiętacie grę Pana Kodżimy, FF7 Remake i Shenmue 3?

xDDDDDDD Jak na cholernych skrzypcach. Zapowiedzieć gry na 3 lata, a potem świecić oczami.

Ale jak zielone szambo było zaorane :banderas:. Czegoś więcej trzeba?

Opublikowano

No jak zobaczyli te zenade u ms to niemalo sie zesr.ali ze smiechu i reszte zostawili na pse.

To nie wiedziałem, że na takich targach prezentację ustala się w kilka godzin a nie na kilka tygodni przed targami. Są jeszcze inne imprezy i targi. Pokazanie nowej gry From na PSE oznacza, że gra nie zadebiutuje zbyt szybko. Liczyłem na E3, bo BB wyszedł dość szybko po oficjalnej zapowiedzi.

Opublikowano

czekam na posty ze grafika sie nie liczy i beka z tych co na nia patrza i jej oczekuja, a caly miesiac przed e3 bylo tasowanko karaluchow do 6 terafankow

Opublikowano

Kojima to powinien się wstydzić i nie pokazywać więcej publicznie.

Opublikowano

Zasnąłem o 2:00 i nie żałuję. Jedno Dziedzictwo urywa tyłek, must have. Ale ten cały Dziados, remasterek kolosa i znane od dawna hity bez daty premiery - no słabe to. Wygrali bo inni się samozaorali albo byli słabi jak EA. Liczę jeszcze na Nintendo, może wreszcie jakiś Metroid albo new Zelda 3DS? Ogólnie słabe targi i słabe gierki.

Opublikowano

Dlatego, co zrobiła Bethesda to :banderas: Pokazali dwie nowe gry, które będą śmiało konkurować do tytuły gry roku do zagrania już za 4 miesiące. Sony dalej po staremu. Macie Spidermana ale data premiery nieznana. Jakby mieli mocną konkurencje, to by takich numerów nie robili.

Opublikowano

Dziś trailer Mariana i xc2 i koniec targów. Na razie moje top 3?

Tew2, Wolf i spiderman.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.