Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Zawisc zazdrosc zamiast starac sie mniec wiecej

Sory Krystian ale nie kazdy lubi grac w rozpalanie ognisk kamykami i strzelanie z procy do potworkow jak w zeldzie. Uszanuj gust innych ktorzy lubia brutalnosc i ucinanie lbow

:dynia: przypomina sie dorosly karolek z god of warem na psp w tramwaju :rotfl:

Akurat ze ty wolisz ziomeczka w zielonych leginsach od kratosa zupelnie mnie nie dziwi :)

Przeciez Link jest wege.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ehhh. Ten Monster Hunter fajny, lubilem szczatkowa eksploracje w MHFU wiec tutaj sie troszke jaram. Days Gone po swietnym pokazie z horda rok temu, teraz mnie nie zaciekawil ale czekam, bo w dalszym ciagu nie zagralem w gre zombie, ktora bylaby tym czym chce, a days gone ma szanse. Reszta mnie nie obchodzi.

a state of decay grałeś?

Nie no po prostu mnie bawi jak piecze pupa posiadaczy Ms , bo chyba nikt normalny po dotychczasowym e3 nie pisalby rzeczy pokroju ze konferencja sony byla zla skoro microsoft pokazuje gry typu minecraft haha

A o co ma mie piec dupa jak mam każdą konsole tej generacji? Spoglądam na to treźwym okiem a nie napalonego 13 latka na nowego God of Wara bo graficzka. 

Początek tego roku był mocarny dla Sony dzięki wsparciu japońskich devów ale gdyby był sam Horizon to można by było się pochlastać, teraz masz remastery gier z psp i vity i psxa i nic wiecej na ten rok a co mnie obchodzi MS w tej sytuacji to tylko ty sam wiesz. 

Opublikowano

Kanabis jak sie uruchamia z tym MS :pawel:

Rage niczym Kratos jak się wk,urwi :obama:

No ja lubię rozpalać ogniska kamieniami właśnie, a łbów się naurywałem już w gimnazjum i wyrosło ze mnie co wyrosło :/.

Opublikowano

tez tak uwazam ze ten remaster sotc to troche niepotrzebne i dymanie, jak by nie mogli tego dac w cyfrze na store tylko robia remake remastera :pawel: resident pierwszy sie klania

Opublikowano

Nie jest wege, mozna sobie mięso ugotować :usmiech:

dish_01_04.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

O RKWUAUUWUUAUWAAW

Shadow of the colosus :obama:

o (pipi) soootc remake

JA (pipi)E CO SIĘ DZIEJE

ZZZZ AAAA OOOO RRRR AAAA NNNN EEEE

Boze co sie z ta branza dzieje. Tak nisko zawiesiliscie w tej generacji poprzeczke, ze kreci was nawet zwykly remaster z PS2. Jezeli macie takie cisnienie na odswiezona wersje Kolosow, to mozecie nabyc ja juz teraz na PS3. Nie musicie dziekowac.

Opublikowano

Klapy. Najgorszy rak branży. 

Opublikowano

zasiane, zaorane, zebrane :sir:

Opublikowano

Chyba jestem jednym z nielicznych który woli formułę ICO i TLG :cool: Zero podjarki SOTC.

Opublikowano

Ehhh. Ten Monster Hunter fajny, lubilem szczatkowa eksploracje w MHFU wiec tutaj sie troszke jaram. Days Gone po swietnym pokazie z horda rok temu, teraz mnie nie zaciekawil ale czekam, bo w dalszym ciagu nie zagralem w gre zombie, ktora bylaby tym czym chce, a days gone ma szanse. Reszta mnie nie obchodzi.

a state of decay grałeś?

Nie, musze kiedys nadrobic.

Opublikowano

Shinian jak zaorał xD Mnie jeszcze bawią standardowe teksty że "super, bo jeszcze nie miałem okazji zagrać". No kurna, co ci ludzie robili w czasach PS2, PS3? To samo powiedzą za kilka lat przy okazji Team Ico 8K HDR Supa Du.pa Collection.

Opublikowano

ja już nawet nie wracałem do postów z konferencji wiadomo oni wszystko łykną. Każdy remasterek. Nachylają tylko dupke dla kaza.

Co do gustu to god of war jest po prostu dla innego typu odbiorcy niż dajmy na to persona 5. Chwała za to że sony miało tak mocny początek roku z fajną japońszczyzną a teraz przyszedł czas w nastepnym roku na gry dla amerykanów i ludzi z tym gustem. Dobrze że mamy czy na ps4, pc czy na xbox kilka fajnych indyków i ciekawszych gameplayowo gier jak monster hunter czy state of decay 2. Dla każdego coś miłego. No i króliki na switcha zaorały. Strasznie mnie ta gierka jara :) W sumie jedyna na konfie ubi która mnie zachęciła do kupna bo cgi z beyond to zapowiedź zapowiedzi

Opublikowano

Rukam plejke

TEN ROK JEST ZAYEBANY PRZEZ SONY

Kocham swoje ps4 <3

Zesralem sie prawie.

a teraz sobie przypomnijcie jakie reakcje były na konfę ms i porównajcie z tym co teraz się wyprawia :fsg::banderas:

ja pier,dolę wy byście poumierali na zawał serca z powodu zbyt wielu orgazmów jakby na PS4 była taka wsteczna jak na X1

wszystko to reakcje na remake gry z PS2, która już była remasterowana na PS3 xDDDDD

Opublikowano

GoW - postac syna dziala mi na nerwy, zarowno w gameplayu jak i w fabule (his your son, he needs mother itd.). System walki? Wyrzycany jak bumerang topor to nic innego jak inna tekstura na ostrzach chaosu. Ale zmienili kamere zeby bylo, ze cos zrobili swiezego.

Detroit - mega zawod. Po klimatycznym trailerze sprzed roku i postawieniu bardziej na spokojna eksploracje i motywy psychologiczne, dostajemy pif paf boom boom. Zli ludzie wykorzystuja roboty, roboty sie buntuja, ktos zabija roboty, roboty zabija czlowieka. Zaorac.

Spiderman - dowod, ze system stworzony lata temu przez RockSteady byl genialny i skrojony pod kazda gre o facetach w rajtuzach. Fani marvela beda zadowoleni. Nawet bym zagral ale nie lubie tego universum i wole mroczniejszego batmana.

SotC - zgadzam sie z Kyo, ten remake jest zbedny. Tzn. z jednej strony bedzie i tak grane ale z drugiej, no ku.rwa ilez mozna drylowac to lo.re. Wolalbym czekac kolejne 10 lat na nowy tytul z tego uniwersum niz 3 lata na remake kolosow.

Reszty nie pamietam.

Opublikowano

Można pisać o konfie Sony duzo, prawda jednak jest taka ze mogli nie wychodzić wcale a i tak by wygrali bo nie wyszliby na kompletnych idiotów i bezbekow jak MS, fapowac pół roku do 6teraflopow (2 więcej niż Pro)

Pisać ze Scorpio nas za(pipi)ie by na końcu pokazać ze tak naprawdę Ferrari nie jest prawdziwe tylko zbudowane z Toyoty Mr2 a silnik pożyczony od Poloneza.

Od dziś, każdy kto stanie w obronie tej zje.banej konsoli powinien mieć tydzień bana na przemyślenie co zrobił.

Opublikowano

łowienie ryb gejami z finala w VR :obama:  :obama:  :obama:  :obama:

Remejk kolosa dla Fanka i Pawcia. Przynajmniej wyciągną z tej gry więcej niż 4 fpsy

Opublikowano

najsłabsze E3 w historii chyba że się mylę ?

Opublikowano

Dobra tak na chłodno po obejrzeniu kilku konf.

Ten nowy xbox nie jest wcale taki zły. Jak na swoje parametry wyceniony według mnie dobrze. Biorąc pod uwagę plany amd i Sony to ps5 raczej zobaczymy dopiero w 2019 roku (nowa architektura od amd). Microsoft będzie więc miał do zaoferowania przez przyjemniej 2 lata najmocniejszy sprzęt na rynku. Na bank to nie będzie wyłącznie konsola tylko dla osób z TV4k. Będą opcję graficzne tak jak na pro:

- 4K natywne

- 4K upscaling z lepszą grafika

- 1080p z lepszą grafiką/frameratem

Pamiętam jak przy zapowiedzi i premierze Pro tutaj na forum był hejt i głosy "na ch to komu?". Potwem okazało się, że większość wymienia ps4 na Pro ze względu na lepszą grafikę, stabilniejszy framerate. To głównie w multiplatformach zobaczmy różnicę między Pro, a nowym Xboxem.

Żeby nie było tak pięknie to M$ niestety nie ma gier na wyłączność i jedna fora ich nie ratuje. Poza tym za 499$ można kupić ps4 i switcha... Z drugiej jednak strony wiele gier dostanie upgrade graficzny pod xboxa x.

Inna kwestia jest taka, że Sony się lekko zlitowało. Gdyby wydali bundla Pro+GoW w okolicy premiery xboxa w cenie 399$ - Fatality. Chociaż w sumie i tak pewnie za 399$ będą sprzedawać prosiaka w bundlu Horizon i U4.

Wydaję mi się, że osoby które rzeczywiście kupią to nowe x pudlo nie będą zbytnio żałować. Mimo braku exow, multiplatformy powinni wyglądać i działać zauważalnie lepiej niż na ps4.

Co do samych gier to te targi zawiodły i to bardzo. Poza trailerem Beyond nic w sumie nie zaskoczyło. Spiderman wygląda za(pipi)iscie, ale nie dostaliśmy daty premiery. Nowy AC to kpina, ale za to króliki od Ubi wyglądają bardzo fajnie.

Doatkowo nowy TEW i Wolf, które wyjdą w TYm Roku! Nintendo raczej nie odkryje kart, ba są ploty o przesunięciu xeno na 2018 i tak pewnie się stanie.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Logika klapa - wsteczna z 360 i oryginalnego xboxa - BEKA

Remake gierki, która w poprzedniej generacji miała remaster 

Shut-up-and-take-my-money.jpg

Kanabis jak sie uruchamia z tym MS :pawel:

Jaki autyzm xDDDDDDDDDDD

Porównywac rozpaćkane guwno z pierwszego xboxa, którym interesuje się 1,5% posiadaczy xbona (xDDDDD), do legendarnej gry z oprawą nie ubliżającą dzisiejszym standardom.

Opublikowano

On ju myśli o Egipcie, wiec nie skupia się nad tym co pisze.

Opublikowano

Ja się ciesze, że ktoś kto nie zagrał w SOTC będzie mógł w to zagrać. Ba sam w to zagram bo to jedna z najlepszych gier w historii i dam się ogolić, ale robić z tego game changer konferncji to jest smiech na sali. To samo nintendozboki bedą w ekstazie jakby okazalo sie, ze do VC wrzucą gierki pokroju Super Mario Sunshine. 

Opublikowano

O God of War:

With a 2018 release date, we have a lot of time to think about what it will be like to play as Kratos with a son

O Spiderman: 

At the end of this footage, the game’s release window was given as 2018

O Days Gone:

No launch date was given for Days Gone. It has been in development since 2015

Poza tym największym newsem remaster remastera z PS3/PS2.

Nie ma słów żeby wyrazić jak bardzo gardzę klapami. Puścić im prezentację z zeszłorocznego E3 (w sumie te same gry) + footage z ICO/GTA Vice City/Okami (mówiąc przy tym że to nowa gra) a i tak całowaliby Sony po piętach. i żaden by nie zauważył różnicy. Taki obraz wasz.

Opublikowano

I 9 min gameplayu 

10 listopada, ayyy :banderas: 

Plus DLC do Uncharted94 i Horizon89, a na makrobekę znowu forza i kilka launch exclusive nikogoszrotów z pc :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.