Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No sony na pewno bedzie obnizac cene konsol jak praktycznie nie musza sie przejmowac konkurencja. Zrobia to dla G R A C Z Y xDDDDD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

GT Sport bez dynamicznej pogody bo konsola za słaba, mówiłem, że FM7 zassa tą padakę xD

To w Destiny 2 ma być cross play?

Gran Turismo skończyło się na części 4.
Opublikowano

Konfa najelepsza ze wszystkich. Ogólnie średnia i liczyłem na bombę. Cieszą gp z god of war i spodermana, sotc remaster mniamci, detroid inaczej sobie wyobrazalem ale i tak czekam.

Opublikowano

Jaka rozdzielczosc ma miec Battlefront 2 na PS 4 Pro ?

Opublikowano

GT Sport bez dynamicznej pogody bo konsola za słaba, mówiłem, że FM7 zassa tą padakę xD

To w Destiny 2 ma być cross play?

DriveClub mial dynamiczna pogode, grafike, model jazdy i gameplay, wiec to raczej wina tworcow GT.

Opublikowano

a Forza bedzie miala na wszystkich trasach, czy tak jak 6tka na wybranych ? bo znowu sie okaze ze CARS z kickstartera zmiecie te niedo(pipi)ane serie jak tylko nad stabilnoscia FPS popracowali.

Opublikowano

a Forza bedzie miala na wszystkich trasach, czy tak jak 6tka na wybranych ? bo znowu sie okaze ze CARS z kickstartera zmiecie te niedo(pipi)ane serie jak tylko nad stabilnoscia FPS popracowali.

a ten nadal to samo xd

nie no granie w 40 fpsach bo deszcz > stale jak beton 60 fps

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Spokojnie, wszyscy jesteśmy rodziną, i tak wszystkie te pseudeogierki wyjdą na blaszaka

:pawel:

masz już zawał klapie?

tak tak, na blaszaki i nawet telefony komórkowe, tak jak ten hicior Evrybodys Golf, który podałeś

i nie wstyd ci w ogole wpisywać Knaka 2 na jakiekolwiek listę? Upośledzony 10-latek tego nawet kijem nie ruszy 

Opublikowano

Gekon widzę sparaliżowany po pc show. God of wary i inne Days Gony nadchodza na pc.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Sony sprzedało ponad 60 milionów ps4. Ciekawe czy dobija do 70 przed końcem tego roku.

Niesamowicie złoili dupsko M$ w tej generacji.

Opublikowano

Yeti Ty nie masz pojęcia o rynku konsol i o tym co ludzie kupują, twoja wiedza to internetowe tabelki więc proszę Cię przestań majaczyć i pierdzielić głupoty.

Nowa konsola MS pokazała, że ma MOC a ludzie lubią MOC, zawsze chcieli i chcą mieć najlepiej, teraz rynkiem rządzą Janusze niestety i taki target z tego co widzę obrał MS, miło, że SONY pamięta o Hardcorowcach.

Oglądam wczoraj na party tą konfę i jest tak jak myślałem co by SONY nie pokazało to same och i achy, jaranko DLC i multiplatformowych Monster Hunterem IMO Metro na konfie MS zrobiło lepszą robotę.

Mnie osobiście SONY kupiło dwoma tytułami, SpiderManem i Nowy GODem, reszta meh, MS kupiło mnie ORI, FM7 i ten MMO Black Desert mocno do mnie przemawia. Ogólnie myślałem, że SONY zamiecie pod dywan MS ale tak się nie stało, konfa bez bomby za to z EXami tak jak Pan Bóg przykazał.

Także u mnie XBOX ONE X na pewno zagości ogram na nim wszystkie Multiplatformy a PS4 PRO zostawię to genialnych Exów.

PC to nie moja bajka.

I z tego co pamiętam to MS mówił, że Anthem będzie miał najlepszą wersje na XBOX ONE X

Edytowane przez Soul

Opublikowano

w ktorym momencie konsola microsoftu pokazala moc?

przeciez jakby te pokazy od sony zayebal microsoft i puscil na swojej konfie to by czolowy z reszta pluskw juz by milion postow nastukalo jak to 6terafankow robi roznice i takie rzeczy mozliwe tylko na xbox one x

a tutaj mamy nowego gowa masakrujacego oprawa gierki na nowy magnetowid gameplayem puszczanym z biedastejszyn, nie wspominajac juz ze poziom u4 i horizon to juz progi nie osiagalne do wyrobnikow z ameryki nawet jakby i 10 terafankow mieli do dyspozycji

Opublikowano

Konfa Sony na pewno nie była słaba ale też na pewno nie rozyebała. Wyszło na to, że Pachter dobrze mówił Sony będzie zachowywało się tak, jakby te wszystkie gry, które pokazali były ich ex (np Monster Hunter - Swoją drogą naprawdę mi teraz szkoda ninny dostać grę, która będzie wyglądać jak z N64 w porównaniu do World) zero info to już chociaż m$ posługiwał się adnotacjami typu "launch exclusive" xd

Gdybym nie miał Xboxa ani Pleja żadna z konf nie przekonałaby mnie ostatecznie do kupienia którejkolwiek. Spiderman czy GOW wyglądały świetnie ale to raczej gry, które sprawdzę tylko dlatego bo ps4 już posiadam. Spider zapowiadany na prawdziwy pokaz mocy ps4 pro trochę przerażał mnie tymi QTE oby nie okazało się, że gra tylko ma ładnie wyglądać na ekranie i nic więcej. Nie jestem fanem Kratosa co niejednokrotnie mówiłem ale ta odsłona naprawdę do mnie trafiła, podoba mi się system walki motyw ojca z synem może oklepany ale ta seria chyba nigdy nie miała powalającego scenariusza.

MS spodobał mi się za backward compatybilty i szczerze nawet zazdroszczę trochę ich polityki mieć jedną konsole która wszystko odpala bez zbędnego pitolenia można o takich rzeczach u sony pomarzyć.

Nie będę oryginalny najbardziej zayebało Ubi z BG&E2 ale jaranie się CGI było dobre dekadę temu i oby tym razem coś z tego wyszło zanim Vivendi położy swoje łapska.

Opublikowano

Nowa konsola MS pokazała, że ma MOC a ludzie lubią MOC

Co?xddddd Kiedy? Jak pokazywali Assassyna, Mordor czy Metro na które Uncharted i Horizon by nawet nie nasrało xdddd

xbonk xd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Yakubu ale metro wyglądało jak najbardziej ok.

Za mało xd, więcej!

Opublikowano

Niesamowita moc nowej konsoli MS była uwolniona przy Minecrafcie 4K :kaz:

Opublikowano

a ten nadal to samo xd

nie no granie w 40 fpsach bo deszcz > stale jak beton 60 fps

A w ilu chodzi Project Cars 2 ?  No i powtorze bo nie dotarlo - na tym gameplayu z 40 fpsami jest 2 razy wiecej aut niz w FORZA 6 moze sie w ogole scigac, na najbardziej waskiej trasie - jak ustawialem ilosc do 8-12 jezdzilo sie naprawde dobrze.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Panowie ale Forze 7 to ogrywamy na PC, gdzie jest wsparcie dla szerokiej gamy kierownic dostępnych na rynku a nie kilku wybranych do współpracy z xbonem, m'kay? No chyba, że jak janusze gracie w samochodziki na padzie

ŻAŁOSNE

Opublikowano

No prawda taka, że na konfie sony to tylko Metro i Forza 7 dobrze wygladały, za dużo ID@xbox w formie pełnych prezentacji.

Opublikowano

Po konfie Microsoftu napisałem że Xbox has no games ale to co Sony ma na koniec 2017 to jest dramat. Ale to w sumie dobrze. Może znajdę czas by w koncu horizon pograc dalej niż prolog. Chociaż nie, wolę zelde.

Opublikowano

Jakieś indyczki kiedy będą pokazywane? Czy to wszystko na bieżąco w trakcie targów?

Opublikowano

Po konfie ms pisałeś, że nie chcesz nowych gier, bo się świetnie bawisz w warframe, a na jesień destiny 2 wychodzi ty typowy fanie xboxa :ragus:

Opublikowano

Także u mnie XBOX ONE X na pewno zagości ogram na nim wszystkie Multiplatformy a PS4 PRO zostawię to genialnych Exów.

PC to nie moja bajka.

I z tego co pamiętam to MS mówił, że Anthem będzie miał najlepszą wersje na XBOX ONE X

No tylko problem poki co ze znalezieniem tych multiplatform z wyraznymi roznicami pomiedzy Pro a X. Bo wszystkie na ktore boty czekaja chodza tak samo, albo w 30 fpsach jak Destiny z ta roznica, ze jak zwykle nie dostana kontentu, a spolecznosc bedzie 10 razy mniejsza xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Po konfie Microsoftu napisałem że Xbox has no games ale to co Sony ma na koniec 2017 to jest dramat. Ale to w sumie dobrze. Może znajdę czas by w koncu horizon pograc dalej niż prolog. Chociaż nie, wolę zelde.

Ale co Ty pierd.olisz, jaki brak gier? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.