Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Tak i tak, PC nie będzie miał sztosów jak horizon czy Uncharted 4...Jaranko że battlefield ma 124 klatki... Zawsze, jeżeli chodzi o naj naj exy to tylko Sony, i blacha może sobie tylko marzyć o takich sztosach. Dziękuję, cześć jak czapka.

Konosla ma swój urok, nawet jeżeli to są 60 klatek.. Tylko 60 klatek...

maxresdefault.jpg

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ja mam taki pomysł, nie wiem czy każdy się zgodzi.

WYKURWIAĆ Z TYM PC 

Opublikowano

kiedys tez mówili wyku.rwiac z tym Kopernikiem a dzis wiadomo kto miał racje

Opublikowano

Kopernik był Niemcem i już nie żyje

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Ja mam taki pomysł, nie wiem czy każdy się zgodzi.

WYKURWIAĆ Z TYM PC

Nie zgadzam sie :usmiech:
Opublikowano

Tak i tak, PC nie będzie miał sztosów jak horizon czy Uncharted 4...Jaranko że battlefield ma 124 klatki... Zawsze, jeżeli chodzi o naj naj exy to tylko Sony, i blacha może sobie tylko marzyć o takich sztosach. Dziękuję, cześć jak czapka.

Konosla ma swój urok, nawet jeżeli to są 60 klatek.. Tylko 60 klatek...

Ale to jest obecnie jakieś 5-6 gier wartych ogrania na generacje które wychodzą na przestrzeni lat więc zakup konsoli obecnie ma sens po jakichś 5 latach od jej wypuszczenia. Polecam ten styl życia  :reggie:

Konsole miały swój urok za czasów PS2. Teraz to jest już tylko udawanie, że wszystko jest w porządku i jechanie na nostalgii.

Co do tych portów jeszcze. Ile rocznie tych zepsutych (czyt. zmuszających do grania w konsolowej jakości) PCtowych portów wychodzi? 3? 4? A ile lepszych wersji? Różnica jest taka, że jak wyjdzie takie drewno jak Mortal Kombat czy Batman to zlatują się ameby i toczą pianę, że beka z PC. Za to jak na konsolach w Wiedźminie po minucie loadingu trzeba medytować na bagnach bo okazuje się, że pada deszcz i nie da się grać albo jak w Tekkenie online nie działa przez pierwszy tydzień podczas gdy na PC wszystko śmiga to jest cisza  :lapka:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Jak PC taki mocarny, to niech wyjdzie gra podobna do np Uncharted 4 w 360p...Nie wyjdzie, bo PC dostaje okruchy po konsolach. Ex zero (chyba że rodzina xone xd). Wolę czuć się konsolowcem w full HD, niż PC ciarzen ze 200 klatkami.

Opublikowano

ale ping nie neguje posiadania konsoli dla exow czyli ps4 lub switch, ma beke po prostu z tych co twierdza ze licza sie tylko multiplatformy (hi czolowy) i kurczliwie ogrywaja je tylko na konsolach jak najlepsza jakosc osiagaja na pc

Opublikowano

Jak PC taki mocarny, to niech wyjdzie gra podobna do np Uncharted 4 w 360p...Nie wyjdzie, bo PC dostaje okruchy po konsolach. Ex zero (chyba że rodzina xone xd). Wolę czuć się konsolowcem w full HD, niż PC ciarzen ze 200 klatkami.

Dobra, przez chwile zapomniałem do kogo piszę  :dynia:

Bycie jednoplatformowcem fanatykiem powinno być leczone.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

jedyne w czym pc jest lepszy od konsol to indie games ale z drugiej strony te lepsze predzej czy pozniej i tak trafiaja na konsole

Opublikowano
Jedyne w czym pc jest lepszy od konsol to indie games ale z drugiej strony te lepsze predzej czy pozniej i tak trafiaja na konsole

Czyli tym tokiem rozumowania też dostają okruchy xd

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

jedyne w czym pc jest lepszy od konsol to indie games ale z drugiej strony te lepsze predzej czy pozniej i tak trafiaja na konsole

panie tylko vitunia 

Opublikowano

PC tylko do gierek strategicznych, pozdrawiam.

Opublikowano

A jakie jeszcze gierki strategiczne wychodzą? Gdzie czasy World in Conflict, Supreme Commandera i Company of Heroes? Jeden Relic wyda cos raz na ruski rok a tak to są te taśmowo klepane total wary od CA. PC nie ma juz swoich rasowych exów. Ostatni wielki to Stalker. Tak to wszystko idzie z konsol.

Opublikowano

panie tylko vitunia

Na vite juz nic nie wychodzi godnego uwagi, devi ponoć narzekają ze mało ramu, ja chyba wszystkie indyki co chciałem ograłem na niej i sprzęt leży i sie kurzy, a np w takiego axiom verge czy salt & sanctuary dużo wygodniej gra mi sie na plejaku

Opublikowano

"Film niedostępny, przepraszamy za usterki" bardzo dobre podsumowanie PC gamingu.

Tymczasem na maszynie reklamowanej jako real 4k:

https://www.ea.com/pl-pl/games/titanfall/titanfall-2/news/frontier-news-network-16-pl

Gra Titanfall 2 będzie dostępna na Xbox One X. To oznacza zwiększoną szczegółowość obrazu i wsparcie dla dynamicznego skalowania do rozdzielczości 4K.

https://mspoweruser.com/titanfall-2-currently-goes-6k-resolution-xbox-one-x/

ku,rwaaaa a ping ma tylko 4k za 6k

Opublikowano

6k za 2k lepsze od 4k za 7k

Opublikowano

ale ping nie neguje posiadania konsoli dla exow czyli ps4 lub switch, ma beke po prostu z tych co twierdza ze licza sie tylko multiplatformy (hi czolowy) i kurczliwie ogrywaja je tylko na konsolach jak najlepsza jakosc osiagaja na pc

bo liczą się tylko multiplatformy bo stanowią one 98% gier :) a najlepsza jakość obkupiona tym że jestem na łasce developera/wydawcy/producenta hardware'u? Nope

Opublikowano

Xbox zostal bez exow to nagle exy sie nie licza, a boty jeszcze w zeszlym roku starali sie walczyc na wyliczanke tygulow na wylacznosc, jestescie zalosnymi amebami

Jakby kazdy gracz byl taki jak ty i podobni to caly growy gaming ograniczylby sie do coda, bf, destiny, fify i asasyna bo przeciez tylko one sie sprzedaja i sa na szczytach sprzedazy

Gardze!!!!!

Opublikowano

xbox >playstation. mam nadzieje że pomogłem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.