Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Z tym padem delikatnie pojechal, reszta sie zgadza

Opublikowano

to tylko potwierdza moja teze, ze chetniej po cos lepszego siegaja ci co maja cos gorszego

btw nagrody za e3:

Gra targów

• Assassin’s Creed: Origins (Ubisoft Montreal/Ubisoft)
  • Super Mario Odyssey (Nintendo)
  • Mario + Rabbids Kingdom Battle (Ubisoft Paris/Ubisoft Milan/Ubisoft)
  • Middle-earth: Shadow of War (Monolith/Warner Bros Interactive Ent.)
  • Wolfenstein II: The New Colossus (Machine Games/Bethesda)

Najlepsza nowa marka

• Detroit: Become Human (Quantic Dream/Sony Interactive Entertainment)
  • Dragon Ball FighterZ (Arc System Works/Bandai Namco Entertainment)
  • Sea of Thieves (Rare/Microsoft)
  • Skull & Bones (Ubisoft Singapore/Ubisoft)

Najlepsza gra na konsole 

• Assassin’s Creed: Origins (Ubisoft Montreal/Ubisoft)
  • Super Mario Odyssey (Nintendo)
  • Middle-earth: Shadow of War (Monolith/Warner Bros Interactive Ent.)
  • Wolfenstein II: The New Colossus (Machine Games/Bethesda)

Najlepsza gra na PC

........

PS4 taka super konsol, zero wygranych xd

Opublikowano

czas działania DS4 jest żałosny i gałki są za małe, ale jak się założy nakładki to nikt mnie nie przekona, że pad od bąka z tym swoim fatalnym "krzyżakiem" jest lepszy lub wygodniejszy do grania w gierki

Opublikowano

czas działania DS4 jest żałosny i gałki są za małe, ale jak się założy nakładki to nikt mnie nie przekona, że pad od bąka z tym swoim fatalnym "krzyżakiem" jest lepszy lub wygodniejszy do grania w gierki

generacje Ci się poyebały teoretyku 

Opublikowano

nie kupisz bo jestes biedakiem

śmiecia byle biedak może kupić, ale jak ktoś ma pieniążki to bierze PC, który ma swoje exy, najlepsze multiplatformy i każdą grę z xboxa. jedyny wyjątek to sunset overdrive. i można podłączyć najlepszego pada, dualshock 4

Polać mu, prawdę mówi. A jak ktoś ma pieniążki, to i na śmiecia jakieś drobne się znajdą - wtedy można konsole wrzucić do jakiejś ciemnej szafy żeby nie szpeciła otoczenia i streamować te kilka exów na PC.

Opublikowano

Faktycznie ciezko sie te bronie zmienia i uzywa itemow na padzie od xboxa

Opublikowano

hmmmm może są jakieś nakładki na krzyżaka? Wtedy pad od xboxa też mógłby być goty  :sorcerer:

Opublikowano

Faktycznie ciezko sie te bronie zmienia i uzywa itemow na padzie od xboxa

No niby nie, ale QCF w Killer Instinct na d-padzie nie wchodzi :/

Opublikowano

yakubu wymien tytuly w jakie grasz na krzyzaku - pewnie w horizon aloy na d-padzie popier.dalales xd

Opublikowano

Pierwszy przykład z brzegu. W multi Battlefielda krzyżakiem wybierasz granatniki, apteczki, skrzynki z amunicją itd. Na DS4 wszystko ładnie i pięknie wchodzi, a na tym krzyżaku od xboxa można sobie palce połamać jak się mało mleka pije

Opublikowano

Tak samo jak na ds4 celujac symetrycznymi galkami

Opublikowano

wszstkie gry do ogrania na jutubku, zayebiste "gry"

Opublikowano

until dawn? jeden z lepszych exow 

Opublikowano

Sony ponownie miażdży zielone robale. Aż miło patrzeć.

Opublikowano

No po 3 latach w końcu udało się xd

Opublikowano

Do chińskiej pedaliady, w której gustuje Jakubek (za wyjątkiem rzecz ciemna Yakuzy) to może pad do PS4 daje radę, ale spróbuj tą spyerdoliną zagrać w jakieś gry wymagające jakiej takiej precyzji w celowaniu jak np CoD, Titanfall czy Bugttlefield. No (pipi)a nie da się, jak babcię Marię kocham! :dunno:  Nawet w GTA 5 gra się dodupnie. Wiem, bo akurat gram na prosiaku.

A w Halo 5 gdybym miał grać Dualszrotem 4 to wolałbym uwiązać sobie młyński kamień do szyi i skoczyć do morza z lewej burty "Błyskawicy" :sapek:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

CoD, Titanfall czy Bugttlefield.  Halo 5 :sapek:

XD

Opublikowano

Ej, chce ktoś ode mnie kupić Titanfalla 2? Ej no, gdzie idziecie? Ej, zaczekajcie, to fajna gra, serio. Niech ktoś ją kupi ode mnie, oddaję za darmo i dopłacam 20 PLN! Ej, jest tu ktoś...?

Opublikowano

Dla jednego sunseta czy horizona nie będę specjalnie kupował konsoli bez jaj. Niech chociaż jeszcze z 6 ciekawych gierek się pojawi poza indorami pokroju Ori. Będę tak szastał pieniędzmi swoją drogą na nową konsole i gry na nią a blacha już niby za droga kolejny przykład braku pomyślunku u botów.

Boty mają symulację PC. Trzeba kupić nową kartę graficzną wpinaną do telewizora, zwaną Xbox One X i już wyrzygują 2249zł na sprzęt, który pochodzi w mega detalach (wciąż słabych względem PC) pewnie ze 2-3 lata. A na PC kupujesz kartę za 3 koła i starcza na 5 lat bezstresowego grania w oprawie m i a ż d ż ą c e j skorpiona.

Xbox był, jest i będzie dla mnie główną platformą do grania.

Wymieniam: 

Najlepszy pad,najlepsze wykonanie sprzętu , najlepsza usługa sieciowa,najlepsze komjunity, najlepsze gry w najpopularniejszych konsolowych gatunkach (FPP,TPP, wyścigi zarówno arcade jak i symulacje). Wsteczna kompatybilność włączając w to pierwszego xboxa (Ninja Gaiden Black....ołłłłłjeeeeeeaaaa!!!) :banderas:

Do tego dojdą niedługo, bo już w listopadzie br : najładniejsze multiplatformy spowodowane tym, że będziemy mieli do  do czynienia z najmocniejszym sprzętem. Dodam, że ta sytuacja nie będzie li tylko efemeryczna, a stała. Microsoft ma siły i odpowiednie środki aby zapewnić sobie przewagę technologiczną praktycznie zawsze. Odpowiedzią na PS5 w 2018 lub co bardziej prawdopodobne 2019 roku będzie w bardzo krótkim odstępie czasu następny mocniejszy xbox. Skończy się raz na zawsze pyerdolenie YETI`ego o pikselach. Nie bójcie się...ja też przestanę, bo po ch...gadać o oczywistościach i kopać leżącego samemu będąc prawilnym chrześcijaninem? :reggie:

Blacha...moje zdanie o tej peryferyjnej,drogiej, kapryśnej i zepsutej przez cheaterów i torrentowych jumaczy platformie znacie. 

Kupowanie smoczka za 7 tysi....Do teraz wstrząsają mną spazmy śmiechu :rofl:  :yao:

PS4 Pro...Przed sprzedażą już teraz tej konsoli już teraz powstrzymuje mnie to, że parę dobrych gier zostało mi do ogrania z Yakuzą 0, Nioh, NieR na czele.

Z nadchodzących tylko Yakuza Kiwami, Yakuza 6 i Days Gone i Spiderman  mnie interesują. Kratos Niania i TloU 2 w pewnym stopniu też, ale mniej. Jak to powyższe ogram to bye bye prosiaczku! Droga do ubojni żywca stanie otworem :cool:  :czesc:

Opublikowano

Ej, chce ktoś ode mnie kupić Titanfalla 2? Ej no, gdzie idziecie? Ej, zaczekajcie, to fajna gra, serio. Niech ktoś ją kupi ode mnie, oddaję za darmo i dopłacam 20 PLN! Ej, jest tu ktoś...?

Jak dopłacasz to biorę
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.