Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Widzę okens się przyszedł dzisiaj kompromitować w cw zamiast exparta.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

PS5 w 2019 ze wsteczna kompatybilnością.

PS5 was zayebie.

Ale co zayebie, jak zayebie i czym? :dunno:

Opublikowano

PS5 was zayebie.

:kaz:

Opublikowano

Na Xboxie niedługo będzie można podarować kumplowi cyfrową gierkę. A na plejsteszyn co? szybsza synchronizacja troferów? xD

Good news! Your trophies will now sync much quicker than ever before on your PS4, so it’ll be easier to show off your achievements!

Z jednej strony cudowne gry, z innej rewelacje firmwarowe. Jak tu nie kochać SONY.

Edytowane przez asax

Opublikowano

i co kupisz koledze? krakdauna? xDD zielone śmiecie

Opublikowano

i co kupisz koledze? krakdauna? xDD zielone śmiecie

gdyby  Playstation  nie było tak niedorozwinięte  to wysłałbym Ci Knacka :kaz:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Myślę, że na forumku więcej botów zdecydowało się na zakup niebieskiego szamba, niż klapersów na ONE. :Coolface:

To jest samozaoranie z punktu widzenia tego tematu, że na X1 taka bieda że dobrowolnie do szamba wlazłes :D

edit - ale ciesze sie że przyznajesz że jednak warto kupić PS4 ^_^

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Tak warto, jak tylko pojawiło się PRO i gry godne ogrania. 

Opublikowano

nie no wiadomo, że warto kupić PS4 dla kilku exów (no chyba że ktoś woli ograć je na windowsie ramach PS Now). W ciągu tych 3-4 lat nazbierało się już kilka fajnych gierek, no i kilka majaczy już na horyzoncie

BTW to nie był dobry tydzien dla klapów

DEIrw4dXcAAySr0.jpg

Edytowane przez asax

Opublikowano

PS Now nawet w PL nie ma, nie trzeba czasem i tak mieć dedykowanego kontrolera by tego używać ?

Tommorrow's Children nikogo niszowe, darmowe i nudne mmo w fikcyjnym komunistycznym świecie.

Crash było wiadomo że nie jest exem było wałkowane multum razy. 

Paypal i film z xbona to prawdziwy przypał, jak dla mnie mogą zwijać manatki i znikać z rynku w przedbiegach.

Opublikowano

nie no wiadomo, że warto kupić PS4 dla kilku exów (no chyba że ktoś woli ograć je na windowsie ramach PS Now). W ciągu tych 3-4 lat nazbierało się już kilka fajnych gierek, no i kilka majaczy już na horyzoncie

BTW to nie był dobry tydzien dla klapów

DEIrw4dXcAAySr0.jpg

niebieskie robale zaorane, nawet $ony wrzuca na swój profil gameplay z XOX z Athem, chciałoby się takiej jakości ale nie dla psa kiełbasa   :daddy:

a na Windowsa wskakuje killzone, alienation i inne gierki z ps4, $ony lepiej wspiera okienka niż MS, zostało  tylko unch4 i horizon.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

no wszytsko sie zgadza na tym schemacie tylko... gdzie sa ku.rwagry na to zielone scierwo? 

W koncu dojdzie do tego, ze dlubanie w dashboardzie bedzie wasza jedyna pelnoprawna rozrywka EXCLUSIVE

Opublikowano

PS5 was zayebie.

Faktycznie, :dynia: to żadna konkurencja.

Opublikowano

no wszytsko sie zgadza na tym schemacie tylko... gdzie sa ku.rwagry na to zielone scierwo?

Ziomek, spójrz na listę gier BC i zamknij klapową mordę.

Opublikowano

Od dobrego roku wszystko z X wychodzi też na PC, także coś takiego jak xboxowy EX już nie istnieje, więc okens po co szukasz dziury w całym?

Opublikowano

PS Now nawet w PL nie ma, 

A nie myślisz czasem, że to sytuacja przejściowa? Nie bój się...garnitury z Sony wiedzą ilu jest w Polsce zacietrzewionych blacharzy, którzy plejstejszyn dla jednego Anczarted nie kupią, ale Anczarted na ich ukochane masterrejs...no to już zupełnie inne zagadnienie...

Opublikowano

czyli co powoli ps4 oficjalnie bez eksow bo mozna ograc je na pececie ? w sumie klapy powinny sie cieszyc bo spokojnie swoje ps4 moga wyje,bac do kosza i ogrywac gierki z ps4 na swoich pecetach na ktorych ogrywaja exy z xboxa 

:yao:

Opublikowano

czyli co powoli ps4 oficjalnie bez eksow bo mozna ograc je na pececie ? w sumie klapy powinny sie cieszyc bo spokojnie swoje ps4 moga wyje,bac do kosza i ogrywac gierki z ps4 na swoich pecetach na ktorych ogrywaja exy z xboxa 

:yao:

Wygląda na to, że do tego to się wszystko sprowadza :Coolface:

Opublikowano

Ps4 potrafi mieć więcej ex w jednym miesiącu, niż xone od premiery. Ale już nie ma co beki walić, bo xone to PC jeżeli chodzi o gry. Więc Pomału karuzela śmiechu się kończy..Dobrze że halo będzie w 8 K.. Nowa jakość grania.. 3 Ci raz będą kupować tą samą konosle, z nadzieją że będzie lepiej, mocniej i z (pipi) Nięciem

Opublikowano

Ps4 potrafi mieć więcej ex w jednym miesiącu, niż xone od premiery. Ale już nie ma co beki walić, bo xone to PC jeżeli chodzi o gry. Więc Pomału karuzela śmiechu się kończy..Dobrze że halo będzie w 8 K.. Nowa jakość grania.. 3 Ci raz będą kupować tą samą konosle, z nadzieją że będzie lepiej, mocniej i z (pipi) Nięciem

Ja (pipi)ie...

Opublikowano

Nie ma sensu doszukiwać się logiki w postach czeskiegomastera 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Zastanawiam się czy aby na pewno klap jest odpowiednim przezwiskiem dla użytkowników Playstation, bowiem jedyny kto ma obecnie klapy na oczach to boty. Serio muszą wyciągać tutaj poboczne argumenty, jakieś newsy, plotki, a milkną gdy dochodzi do przeliczenia ex'ów. Bo 2016-2017 to totalna miazga w tym względzie. The Last Guardian, Nioh, Nier, Yakuza 0, Wipeout, Crash Bandicoot, Horizon, Nex Machina, Persona 5, Ratchet and Clank, Uncharted 4, Guilty Gear, etc. Wiecie że wymieniłem właśnie tylko te ex'y, które są powyżej 79 na MC? KABOOM. A w drodze kolejne sztosy. Na Xboxa jakaś ścigałka i to wszystko :kaz: Serio wy macie honor z taką konsolą tutaj wchodzić w ten temat? Z czym do ludzi ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.