Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ty się daddy lamusie nie wychylaj bo mamy sierpień, a w 2017 na Twoim zielonym gracie dalej nic nie wyszło oprócz spotify, którego my mamy od początku XD Za to na PS4 zaraz Uncharted, Yakuza, Matterfall, Horizon 2 a to wszystko w jednym miesiącu.........

xD

Opublikowano

Figaro ma.

Opublikowano

odwrócę nieco beke Figaro i zapytam, czy po premierze Spotify na Xboxie jest choć jeden ficzer dostępny na PS4 którego nie ma na Xboxie? Czy Sony w jakikolwiek sposób wspiera softwarowo swoją konsolę? Pytam poważnie 

Edytowane przez asax

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

gry

Opublikowano

Bo Wy nie rozumiecie tego, że XOne to nie jest konsola do grania tylko performance.

Opublikowano

Ja bym chętnie zagrał w jakiegoś dobrego FPSa na PS4

Opublikowano

jakis dobry jrpg na xboxa? jakis dobry open world na xboxa? jakas dobra bijatyka na xboxa? jakas gra z dobrym story na xboxa? jakis future racer na xboxa?

Opublikowano

jakis dobry open world na xboxa?

a no jest taki jeden

Opublikowano

Lost odyssey, Red Dead, KI, dobre sotry a jaka gra na PS4 ma dobre story? future racer? dodatek do FH3 HW  :Coolface:

Opublikowano

sztucznie wykreowany na cos wiecej niz srednia gierka pokroju second son przez botow z forumka 

nawet nie mam ochoty opluwac tego goowna jakim jest xbox, ta konsola nie ma nic - multiplatformy i tyle, ale jak widac po czolowym to wystarczy by sie jarac, zaraz bedzie miec scorpio czyli multiplatformy w najwyzszej jakosci na konsolach i to dla niego wystarczy jako nirvana podgracza

Opublikowano

jakis dobry jrpg na xboxa? 

czeka na Ciebie cała biblioteka jrpgów z 360-tki w które nie grałeś Ficuś więc liczy się jako EX dla Ciebie  :cool:

jakis dobry open world na xboxa?

najlepszy open world tej generacji nawet  :cool:

jakis future racer na xboxa?

dzięki, mam PSP  :cool:

Opublikowano

jRPG? a co ja pedał jestem?

open world? Sunset Overdrive :)

bijatyka? Killer Instinct.

dobre story? książkę poczytaj

future racer? a co to k,urwa jest za gatunek xD?

Opublikowano

PC Gaming.

Spoko, za dwa lata zapowiedzą pudełka na PS4 i będzie CZEKANIE xD.

Już można dopisać do listy yeti'ego, sonybociarnia niby beczka z pc a u nich podobny szajs rządzi i januszowe gierki.

To tak jakby expert śmiał się z czeskiego i odwrotnie   :)

Zobaczmy - selekcja GIEREK NA PS4:

Edytowane przez ping

Opublikowano

jakie guwno na tym xboxie xd

Opublikowano

sztucznie wykreowany na cos wiecej niz srednia gierka pokroju second son przez botow z forumka 

ahh :banderas: konia by walił uszami gdyby na ps4 wyszło

Opublikowano

jakis dobry jrpg na xboxa? jakis dobry open world na xboxa? jakas dobra bijatyka na xboxa? jakas gra z dobrym story na xboxa? jakis future racer na xboxa?

BTW jaki to jest niby ten ekskluzywny future racer na PS4, co :rotfl:? Wipeout z PSP i PS3?

Opublikowano

predzej na switcha

switch <3 pozdrawiam community

Opublikowano

Forza Horizon 3 odpowiada na wszystkie pytania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.