Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

A po co grać w multiplatformy na tak niepopularnej konsoli, skoro grubo ponad 60 baniek ludzi wybrało PS4, a producent nie wypina się na swoją klientelę? W onlne więcej ludzi, w rynku wtórnym więcej gier, przyjaciół więcej w Polsce. Na ch*j się męczyć z XoX-em dla potencjalnie NIECO lepszych bebechów? Multiplatformy są na PS4/PS4 PRO, w 4K i z HDR proszę bardzo. Sorry, ale nie przemawia to do mnie...

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Czezare, jak na każdym roku podkreśla, że gra na Pro a nie PS4 xD. Lubię to dorabianie sobie ideologii to zakupionego sprzętu. Jak byłby to samochód za 100tys kafli to jeszcze bym zrozumiał ale chiński rupieć za 1500 zł?

xDDDD

Podkreślałem to i będę podkreślał jak bardzo nie jestem zwierzęciem jak YETI, Mendrek i inne klapy i jak bardzo nie dałem sobie wsadzić kaziowego kutanga w dupala...

Powiedział gość który ma pre ordera na Xbox One X, największe wydymanie graczy w historii gamingu xDDDDD

Opublikowano

Chyba polaczków biedaków. W Stanach jest szał, zagranie w Maddena w najlepszej jakości wystarczy.

Opublikowano

Stany jako autorytet inteligencji :dynia:

Wpadłem na chwile do CW i mi starczy do jutra xD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A co mają wspólnego konsole z inteligencją? Jak chcę intelekt rozwijać to książki czytam, a nie odpalam Uncharted. No, chyba, że dla Ciebie PS4 to szczyt intelektualnej rozrywki

Opublikowano

A no to maja wspólnego ze inteligentna osoba nie idzie do sklepu kupować Xboxa One X, bo wie, ze nie ma na ta konsole gier, a w tej samej jakości zagrają w ta sama grę na PS4 Pro, przynajmniej jeśli mowa o Maddenie.

Opublikowano

napisal bezbek ktory przesiaduje w tym temacie 24h na dobe i odpisuje na kazdy post.

Opublikowano

Inteligentna osoba ma dobrą pracę, zarabia i nie zajmuje się takimi pierdołami jaką konsolę kupić. Po prostu kupuje wszystkie i gra na czym ma ochotę

Opublikowano

Inteligentna osoba nie gra w gry komputerowe  :sapek:

Opublikowano

napisal bezbek ktory przesiaduje w tym temacie 24h na dobe i odpisuje na kazdy post.
Nie na każdy, i co? Kto jest bezbekiem?
Opublikowano

Ciągle ty.

Opublikowano

Menrdrek  z tymi swoim bollywodzkim gustem nie jest  najsliniejsza jednostką w armii  playstation.

Opublikowano

Mendrek ja wybrałem Xboxa One i Ps4 dasz wiarę? Wyobraź sobie, że mój tv ma kilka wyjść HDMI, stolik pomieści obydwie konsole i co wręcz niebywałe kilka gniazdek elektrycznych, dzięki którym jedna i druga są ciągle podpięte do prądu. Czytałem również naszą Konstytucję i o dziwo prawo, nigdzie nie zabrania posiadania Xboxa i Ps4 jednocześnie.

Opublikowano

Ja do tego dobrałem jeszcze WiiU. Niesamowita sprawa. To jest fascynujące jak ludzie racjonalizują to, że go zwyczajnie nie stać na kilka sprzętów. Nie jest to oczywiście nic złego, różnie bywa

Opublikowano

Inteligentna osoba nie szasta kasą na lewo i prawo, a kupowanie Xboxa One X jest przejawem albo snobizmu, albo niegospodarności. No ale ok, każdy ma prawo frajerzyć własną kasę jak chce, tylko proszę nie naganiać innych na to, tylko wyraźnie zaznaczać że jest się koneserem brązu i stąd taka decyzja o kupnie Xboxa ;)

Opublikowano

Wydanie 2000 zł to jest szastanie pieniędzmi? Jak kogoś jedynym dochodem jest zasiłek z MOPS i 500+ to się zgodzę. Nawet pracując w Lidlu na kasie zarabia się te 2500 plus dodatki na rękę. Więc kupno konsoli, chociażby na raty, jak jest się graczem to nie jest szastanie kasą i niegospodarność

Opublikowano

Nie ma niczego zlego w tym ze ktos kupuje najlepszy sprzet do grania dostepny na rynku. Niezaleznie od tego jak nazywa sie dana konsola i kto jest jej producentem. A to cale zakrzywianie rzeczywistości przez niektorych użytkownikow jest co najwyzej smieszne

Opublikowano

Inteligentna osoba nie szasta kasą na lewo i prawo, a kupowanie Xboxa One X jest przejawem albo snobizmu, albo niegospodarności. No ale ok, każdy ma prawo frajerzyć własną kasę jak chce, tylko proszę nie naganiać innych na to, tylko wyraźnie zaznaczać że jest się koneserem brązu i stąd taka decyzja o kupnie Xboxa ;)

Twoim podstawowym zajęciem i hobby jest granie w gry wideo. To chyba normalne, że ktoś taki powinien inwestować w to co lubi, aby móc czerpać z tego jak największą przyjemność. Ludzie potrafią wydać po 10-15 tysięcy na rower, kilka kafli na sprzęt do łowienia ryb, audiofile kupują odtwarzacze kosztujące 1,5k-2k+ wraz ze słuchawkami, które kosztują drugie tyle i się cieszą, czerpią przyjemność i opisują wrażenia nie kłócąc przy tym.. Tylko tutaj jakaś polska zawiść.

Opublikowano

Kupiłem Ps4, żeby zagrać po raz pierwszy w gry Noughty Dog i nie żałuję ani złotówki. Wszedł przy tym Bloodborne, wszedł Ratchet i kilka innych gier. Gram przy tym jednocześnie na Xboxie i jest ok.

Mendrek, to już nie są czasy w których konsola kosztowała 2099zł, przy zarobkach 850 zł na miesiąc. Xbox One X + tv 4K to żaden luksus.

Opublikowano

Jak ktoś liczy grosz do grosza jak Mendrek który całą generacje ps3 przebujał się tylko na grach z plusa xDDD a teraz kupił dwie gry to faktycznie, wydanie 2K na XOX  najpotężniejszą konsole do gier z najlepszymi exami może wydawać się jak kupno Ferrari  :)  a kto bogatemu zabroni? 

Opublikowano
Inteligentna osoba nie szasta kasą na lewo i prawo, a kupowanie Xboxa One X jest przejawem albo snobizmu, albo niegospodarności.

Zamiana zwykłej/slimki na pro już nie jest ?

Opublikowano

Twoim podstawowym zajęciem i hobby jest granie w gry wideo. To chyba normalne, że ktoś taki powinien inwestować w to co lubi, aby móc czerpać z tego jak największą przyjemność. Ludzie potrafią wydać po 10-15 tysięcy na rower, kilka kafli na sprzęt do łowienia ryb, audiofile kupują odtwarzacze kosztujące 1,5k-2k+ wraz ze słuchawkami, które kosztują drugie tyle i się cieszą, czerpią przyjemność i opisują wrażenia nie kłócąc przy tym.. Tylko tutaj jakaś polska zawiść.

Są audiofile, którzy inwestują mądrze i kupują sprzęt na miarę potrzeb, a są powaleńcy którzy nawet kupują "audiofilskie kable" za 500 PLN żeby się potem tasować do własnej wyobraźni.  I tak jest z sensownością kupowania XDoxaX. Więc nie wmawiaj tu mi i innym, że kupno tego pseudo middle-gena to mądra inwestycja. Nie psuj branży, a nuż się ktoś nabierze na te kacapoły i kupi, a patologia się będzie kręcić jak na rynku PC.

Daddy jak zwykle majaczy, ale od lat nie pokazał gamertaga. Wstydzisz się, prawda? ;)

Opublikowano

mendrek tak z ciekawosci a wczasy niesnobistyczne to do ciebie jakie? polskie morze, budka z kebabem i piwo z lidla lub biedronki w pokoju w prywatnym pensjonacie bo na promenadzie drogo? ktos kogo stac na all inclusive za granica albo robi objazdowki po krajach poza europa,robi kilka wakacja w roku czy to letnich czy zimowych to juz posadzenie o snobizm i niegospodarnosc?

Opublikowano

Każdy kto kupuje coś innego niż Mendrek czy robi coś innego jest głupim, niegospodarnym snobem psującym rynek ciężko pracujących ludzi jak Mendrek właśnie. To tak trudno zrozumieć? Po prostu przed każdą czynnością trzeba miec Mendrek Seal of Approval

Edytowane przez Godot

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.