Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Godot jaki ciec xd serio idź zobaczyć czy żona cię nie szuka :yao:

U4 bdb gierka i nie ma do czego sie przyczepić, tak samo jak Bloodborne, reszta exow takich jak infamousy, ratchety, knacki, horizony to pod względem gameplayu to sra,ka straszna

Twoja? Swojej nie mam :yao:

No ale z drugą częścią posta się zgadzam. Ratchet jest ok

Opublikowano

A to przepraszam :hi:

Opublikowano

Swoją drogą to dziwię się Mendrkowi, przecież Xbox jest dla niego idealną opcją. EA Access, Game Pass i jeszcze Games with Gold. Za parę zł miesięcznie ma grania a grania. A nie tylko ochłapy z Plusa. I nie mówię złośliwie tylko całkiem szczerze. I jeszcze sama konsola kosztująca grosze

Opublikowano

Crackdown jedynka badziewakiem gejmingu? Co tu się odjohnopauluje?

Opublikowano

Godot jaki ciec xd serio idź zobaczyć czy żona cię nie szuka :yao:

U4 bdb gierka i nie ma do czego sie przyczepić, tak samo jak Bloodborne, reszta exow takich jak infamousy, ratchety, knacki, horizony to pod względem gameplayu to sra,ka straszna

Akurat remake Ratcheta jest kocur. Graficznie i gameplay to badnerasik/obamka 

Opublikowano

baza graczy playstation atutem konsoli? nawet bym się na to nie wysrał

2ff78919228df7034272f767b984a703_przez__

niebieskie królestwo!

Opublikowano

Crackdown jedynka badziewakiem gejmingu? Co tu się odjohnopauluje?

Przeciętniak dla casuali.

Opublikowano

Wychodza jeszcze jakies gry na xboxa?

Opublikowano

Tylko nowe seriale na Netflix i albumy na Spotify

Opublikowano

Zapomnieliście o najgłośniejszej premierze tego roku.

Showmax - do ogladania filmów i seriali.

Opublikowano

Xbox One X z pełnym wsparciem dla myszek i klawiatur.

[*] uczciwa gra.

WOW, a od dobrego roku na PS4 zwierzęta już tak grają, w Overwatcha co drugi ciśnie na myszce...

Inteligentna osoba nie szasta kasą na lewo i prawo, a kupowanie Xboxa One X jest przejawem albo snobizmu, albo niegospodarności. No ale ok, każdy ma prawo frajerzyć własną kasę jak chce, tylko proszę nie naganiać innych na to, tylko wyraźnie zaznaczać że jest się koneserem brązu i stąd taka decyzja o kupnie Xboxa ;)

Twoim podstawowym zajęciem i hobby jest granie w gry wideo. To chyba normalne, że ktoś taki powinien inwestować w to co lubi, aby móc czerpać z tego jak największą przyjemność. Ludzie potrafią wydać po 10-15 tysięcy na rower, kilka kafli na sprzęt do łowienia ryb, audiofile kupują odtwarzacze kosztujące 1,5k-2k+ wraz ze słuchawkami, które kosztują drugie tyle i się cieszą, czerpią przyjemność i opisują wrażenia nie kłócąc przy tym.. Tylko tutaj jakaś polska zawiść.

Klasyka, to samo Ficuś, który zarzuca mi, że konsole kupiłem dla szpanu i 30 plusów w zakupach growych :) a to, że jestem graczem, który lubi mieć każdy sprzęt w domu nie ma absolutnie żadnego znaczenia.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Soul, jeśli tak jest to zwracam honor, byłem pewny ze jest to dalej na zasadzie "emulacji" przez zewnętrzne urządzenie, które jak każdy wie, ma ogromnego laga i nadaje się co najwyżej do pisania wiadomości tekstowych na klawiaturze.

Opublikowano

Słuchaj nie wiem jak to dokładnie działa, na pewno potrzebna jest jakaś specjalna przejściówka, tak czy siak laga nie mają bo grają jak szaleni :)

Mi przez to odechciało się wersji na PS4. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Eh, jeden z najwiekszych powodów dla ktorych gram na konsolach poszedł się zatem je.bac :-(

Opublikowano

Sam blizzard próbował z tym walczyć, ale nie dali rady.

Opublikowano

Overwatch

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jedyne dobre multi na PS4, co poradzisz  :dunno:

Opublikowano

Overwatch to jedna z ulubionych gier Mendrka obok Dragon Age i Saints Row.

To bardzo wymowne, można zamknąć temat Overwatcha 

Edytowane przez asax

Opublikowano

mendrek kupuje kompa xddd o ja yebie, najwiekszemu wrogowi pc musial sie chyba spalic jego poczciwy pentium 400hz, 128mb i riva tnt z czasow szkolnych xdd

Opublikowano

mendrek kupuje kompa xddd o ja yebie, najwiekszemu wrogowi pc musial sie chyba spalic jego poczciwy pentium 400hz, 128mb i riva tnt z czasow szkolnych xdd

ekosystem i rodzina Xboxa nie jest na to gotowa... 

Liczę jednak że będzie konsekwentny i nie wybierze dobrowolnie oprogramowania znienawidzonego Microsoftu i zainstaluje Linuxa. Pamiętaj Mendrek: INSTALUJĄC WINDOWSA, WSPIERASZ XBOXA 

Edytowane przez asax

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.