Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ty to soul z expertem to nie potraficie glownie skorzystac z potencjalu mozgu samoorajac siebie tutaj prawie co dziennie wypisujac te eseje bedac siebie warci xd

Tak Ficuś oczywiście, gdy dostajesz prawdą między oczy to ją ignorujesz i klasycznie zmieniasz temat wrzucając jakieś głupoty typu Soul to większy klap niż ja, a dziś od samego rana pięknie dupę pokazałeś, SONY obrażają wypuścić FicKrakena, napiszę po raz 100 o studiach SONY, co zrobili i co dali światu i jaki to XBOX jest (pipi)owy xD

Przebrzydły klap.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

najlepsza gra wczorajszej konferencji?

https://www.youtube.com/watch?v=8chQwPHSUjk

symulator VR chodzenia do filharmonii, aby klapy mogły chociaż przez chwilę poczuć jak to jest być kulturalnym człowiekiem? Brawo Sony  

Edytowane przez asax

Opublikowano

a xbox co? no jak zwykle guwno

Opublikowano

a xbox co? no jak zwykle guwno

byłeś już w Filharmonii pawcio?

Edytowane przez asax

Opublikowano

@yakub: ktoś na tym forum w ogóle kieruje się opinią pingera w sprawie gier na One? LMAO Fatalnej jakości zdjęcie, ząbki na GTX 1080 ( :yao: ). Przypominam, że to gość który na swoich filmach pokazywał kolekcję gier na X360 składającą się z pustych pudełek z wydrukowanymi okładkami.

Możesz znaleźć taki filmik?

Opublikowano

klapers janusz soul kolejny dzien spedzi na plejsztejszyn podczas gdy ja beda znowu raczyc sie szlachetna rozgrywka na konsoli, ktora zbiera kurz w twojej szafie

dobrze ze pozbywlem sie klaperstwa bo to byla tragedia miec na friendliscie takich osobnikow jak naczelny klapers soul, tyle pisania, tyle hejtowania, a woli np uncharted ogrywac zamiast zeldy bo fajna grafa i doyebany hdr xddd

Opublikowano

klapers janusz soul kolejny dzien spedzi na plejsztejszyn podczas gdy ja beda znowu raczyc sie szlachetna rozgrywka na konsoli, ktora zbiera kurz w twojej szafie

dobrze ze pozbywlem sie klaperstwa bo to byla tragedia miec na friendliscie takich osobnikow jak naczelny klapers soul, tyle pisania, tyle hejtowania, a woli np uncharted ogrywac zamiast zeldy bo fajna grafa i doyebany hdr xddd

A jest na tym switchu Dishonored? nie ma! więc gram na tym na czym jest, od listopada będę znowu grał na XBOXie, więc nagle znowu będę botem, rozumiem, że marcu jak grałem w zeldę byłem nintendofagiem, aha, ok. Powiedz mi czy ja Cię rozliczam w co grasz i na czym? nie, więc przestań już sapać i graj sobie w to co tam tylko chcesz.

Dobrze, że kupiłeś nintendo, wreszcie oczy Ci się otworzyły, brawo mamy 2017 rok Ficus poszerza horyzonty, ja nigdy nie byłem i nie jestem Twoim friendem z PSNu, tak jak nigdy nie byłem i nie jestem klapem, Ukyo zapraszał na czata to wbijałem a, że Ty akurat też tam siedziałeś, no to co zrobię przecież Cię nie wygonie :D

Zelda to świetna gra a switch to świetny sprzęt  dalej podtrzymuje tą opinię a Horizon w moich oczach dalej jest szrotem, nie pomogło mu nawet 2k i HDR, nie wiedziałem, że to taka wielka zbrodnia chwalenie gier i pisanie o nich ciepłych słów. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Słyszeliście co Ubisoft od(pipi)al z aktualizacja R6 na PlayStation?

Otóż latka ta trwałe uszkadza system konsoli.

Opublikowano

cała kontrola jakości u Sony :ragus: to nie pierwszy taki numer 

Opublikowano

Chcą się pozbyć raka, jeszcze z driveclubem i horizonem mogli by zrobić coś podobnego

Opublikowano

Chcą się pozbyć raka, jeszcze z driveclubem i horizonem mogli by zrobić coś podobnego

Przecież Drivecluba tez już ogarneli, zamknęli całe studio.
Opublikowano

yakubu ponoc wyslal przelew by sie dzialo tak tez przy kazdej yakuzie

Opublikowano

Ależ Forzunia znowu robi robotę :obama:

Lubisz Racery? Xbox to jedyna słuszna konsola.

Opublikowano

I to właśnie idealnie opisuje tego śmiecia, dziękuję.

Opublikowano

Manuala to ja mam (pipi)a w prawdziwym samochodzie.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

nie ma może gdzieś na świecie jakiejś wojny żebyś mógł tam wyp,ierdalać zamiast grać w BF1?

Opublikowano

nawet do amerykanskiej armii go nie wezma bo tam sa pady od xboxa :/

Opublikowano

Jest w Europie nie slyszales?

Opublikowano

Po co trzymać przy życiu szrota4 jebanego śmiecia bez gier jak można uwalić konsole patchem, brawo Ubi, wyleczmy ziemie z toksyn  :)

Opublikowano

Dokładnie, bo cała reszta gier najlepszych w swojej kategorii tylko na PS4.

Opublikowano

Xbox? Zawsze szanowałem. Prawilny padzik i online.

Jednak dla mnie zawsze najlepszy pozostanie ten klasyczny X. Tam to dopiero były gierki. Elitarny sprzecik. Nigdy nie sprzedam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.