Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jest analogia wśród nomen omen zwierząt...Jak pies się boi to...szczeka.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Obniżka prosiaka zayebie sprzedażą tego waszego potwora z mocą, którego nikt nie kupi, a spencera z tą patologię biznesową, którą nieudolnie prowadzi, w końcu zwolnią i zostanie youtuberem/streamerem :yao:

:kaz: :kaz: :kaz: :kaz: :kaz: :kaz: :kaz: :kaz: :kaz: :kaz: 

Opublikowano

scorpio + prosiak w sumie moze dobija do polowy sprzedanych switchy w grudniu

Opublikowano

Jaka riposta obrońcy JE. BA.NEGO ŚMIECIA XBOXa bez gier. Przecież za tym smieciem nic nie przemawia, Spencer niech goli frajerów, wydają konsolke bez gier i jak widać znajdzie się kilka oszołomów dla maincrafta w 4k. Obrona botów jest teraz taka, że będą miec najlepsze multiplatformy, przecież mogą to mieć od zawsze grając na pc, bo Xbox to nic innego, tylko taki ubogi PC, biblioteka gier niemal taka sama, niemal bo na Xboxa nawet sam Microsoft nie wydaje wszystkich gier, haha, pięknie na nich plują. Żeby ten JE.BA.NY śmieć miał chociaż z 3 gry na poziomie BB, Horizon, Nioh, Nier czy U4, ale tam co najwyżej gejlo czy Girsy na 85% lub Sunset na poziomie infomus. Patrząc w gry, które mają się pojawić na tym śmieciu, obraz nędzy i rozpaczy jeszcze nigdy nie wyglądał tak dobijajaco. Zero argumentów, jak je.balo biedą, tak je.bie w tym zielonym szambie bez gier.

tabletki nie weszły?

Opublikowano

Soul odpoczał chwile od forumka i skonczył Zelde. Można? Można więc ucz się expart.

Właśnie skończyłem Horizona, pozdrawiam cieplutko.
Opublikowano

:|

Opublikowano

to moze juz lepiej siedz w tej pracy

Opublikowano

Soul odpoczał chwile od forumka i skonczył Zelde. Można? Można więc ucz się expart.

Właśnie skończyłem Horizona, pozdrawiam cieplutko.

co teraz ? Knack 2 ?

Opublikowano

Ale czemu, doradźcie koledze z forum w co warto zagrać na PS4, chyba teraz kolej na Wolfa, podobno dobry.

Opublikowano

tak szczerze to persona 5, danganronpa, nioh, bloodborne, yakuza zero, nier to must have na ps4 (console exclusive)  a jeżeli chodzi o multiplatformy to jak najbardziej wolf, alien isolation czy prey.

Opublikowano

Preya przekreśliłem po ograniu dema, lag w sterowaniu kompletnie mnie odrzucił od tej gry.

Opublikowano

Od kiedy Danganronpa to console ex jak jest na vite?

Opublikowano

zelda to tez nie ex bo jest na wiiu

Opublikowano

przecie napisał, "CONSOLE EXCLUSIVE" 

Opublikowano

Preya przekreśliłem po ograniu dema, lag w sterowaniu kompletnie mnie odrzucił od tej gry.

Ponoc poprawili ale nie sledze tematu.

Opublikowano

Danganronpa jest na steamie przeciez.

Idac tokiem rozumowania botow jest to ekosystem MS czyli tak jakby na Xboxie byla..

Opublikowano

Danganronpa jest na steamie przeciez.

Idac tokiem rozumowania botow jest to ekosystem MS czyli tak jakby na Xboxie byla..

Duża część niebieskich eksów już teraz tapla się w blacharskim szambosystemie, a reszta uczyni to bardzo wkrótce...
Opublikowano

Widzę, że Panowie zapomnieć o mnie nie mogę, fajnie się czyta to wasze gdybanie, no ale jak zwykle muszę was rozczarować :)

No rozczarował. Jeszcze jak!
Opublikowano

Biedny Expert, jego przyjaciel umar.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.