Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

czyli podsumowując

Microsoft  generację  przed konkurencją

Nintendo robi krok w tyl

A u Sony? U Sony jak w lesie prosze państwa 

Opublikowano

Żółci garniakowcy z Sony już pewnie od dawna zastanawiają się jak zatrzymać ten rozpędzony i wiszący im nad głowami kox-owy młot. Już za późno...nie da się :reggie:

Opublikowano

OGŁASZAM MIESIĄC XBOXA, POPULACJA KLAPÓW ZMNIEJSZA SIĘ 

sF6Kp87.jpg

pUt6WCr.png

Opublikowano

user score 7.0? chyba najgorzej ze wszystkich

Opublikowano

Zielonego walca żadna siła nie zatrzyma...

Opublikowano

niebieskie karakany mają ból d.upy i w ramach pospolitego ruszenia zaniżają średnią. Żałosne zachowanie 

Opublikowano

Sony defence force lub blacharz ze mu rwie xD

A u klapow co ? Czekanko :yao:

Opublikowano

I tak wiadomo, że stoi za tym Sony Difens Fors. Blacharskie przebrzydłe pomioty też swoje dokładają...

Opublikowano

Widzę boty grają w forze na wizira. Niby podjarka gra, a i tak siedzą w cw :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Nikt kto ma inteligencję choćby oczko wyższe i więcej  od ameby nie będzie rozważał prosiaka lub co gorsza biedaka jako dom dla gier multiplatformowych...

No widzisz, takie jaranko bylo Xbox One S, niecaly rok i do zyda :(

W ogole fajnie sie czyta twoje posty, bo zachowujesz sie tak jakby zwykly loniak nie istnial. To dobry trend, kontynuuj.

Opublikowano

OGŁASZAM MIESIĄC XBOXA, POPULACJA KLAPÓW ZMNIEJSZA SIĘ 

dobrze ze w niedziele koniec miesiaca bo bym z beki nie wytrzymal :obama:

Opublikowano

Zielonego walca żadna siła nie zatrzyma...

Urwisko i grawitacja

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

nintendozboki takie konesery gejmingu a wala pod fifke bo na switcha i w pudelku :yao:

Opublikowano

Wypraszam sobie, ja nie kupilem

Opublikowano

Rockstar...fhui szanuję tych kolesi, naprawdę...To powinien być spisany, opieczętowany i oprawiony w złotą ramę wzorzec: "Jak należy postępować z blacharską swołoczą". I tenże wzór powinien znaleźć się niezwłocznie w Międzynarodowym Biurze Miar i Wag w Sevres pod Paryżem...

Opublikowano

nintendozboki takie konesery gejmingu a wala pod fifke bo na switcha i w pudelku :yao:

Tak po prawdzie to zacząłem w Fife regularnie grać na Xboxie i mi tak zostało..więc to nie zasługa Nintendo ;)

Opublikowano

Bo ta konsola to tylko się nadaje do grania w Fife podczas wagarów w gimnazjum.

Opublikowano

Kolejny dzień, kolejny wysyp sztosów na xboxa :banderas: a na plejce jak zwykle posucha aż klapy musza przytaczać średnia gierki o której każdy juz zapomniał :yao:

niebieskie przegrywy ale piecze, że dzień jak zawsze, wysyp mega gierek na XO a za chwilę BESTIA 6Terafuckingflopów, najlepszej i najpotężniejszej konsoli na świecie  :banderas:

czyli podsumowując

Microsoft  generację  przed konkurencją

Nintendo robi krok w tyl

A u Sony? U Sony jak w lesie prosze państwa 

Żółci garniakowcy z Sony już pewnie od dawna zastanawiają się jak zatrzymać ten rozpędzony i wiszący im nad głowami kox-owy młot. Już za późno...nie da się :reggie:

niebieskie karakany mają ból d.upy i w ramach pospolitego ruszenia zaniżają średnią. Żałosne zachowanie 

Sony defence force lub blacharz ze mu rwie xD

A u klapow co ? Czekanko :yao:

Oj boli. 

Porównajcie jeszcze cuphead do nioha albo yakuzy w CW to do nominacji bezbeków roku będzie trzeba wybierać całą gromade przegrywów z obozu zielonych glonojadów do top1

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Podnieta ocena bazująca na 5 recenzjach, nie widząc 7.3 jako user score, można upaść tak nisko?

Opublikowano

Nieśmiertelny gif obrazujący to co w tej chwili dzieje się z klapami na wieść o ocenach Forza Godorsport 7 i Cup-saint-head no i w obliczu nieuchronnie i wielkimi krokami zbliżającej się premiery KoX-a:

ki7oiRk.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.