Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

no cóż sf5 jest tak ceniony że się nie sprzedał 

A call of duty co roku się sprzedaje mimo ze to ta sama gra dla yanuszy. Wyznacznik żaden.

Transformers last knight też się sprzedał, a w temacie takiej beki dawno nigdzie nie uświadczyłem :dynia:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Co tu tak cicho? To może ja zacznę: Sony to chuye, zaś Microsoft ajka...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Mało tego, yeti grając w sf5 później na dzielni załatwia śmietniki z kopa, plejstejszon bawi i uczy;)

xDDDDDD

Opublikowano

Wszyscy chyba zagrywają sie w Mordor.

Opublikowano

strzelałby do klapów

Opublikowano

Może Xboty sobie kupią i palną w te głupie łby.

Opublikowano

można się śmiać, ale to poziom popularności i rozpoznawalności do którego żadna gra z playstation nigdy nie doskoczy  :cool:

Opublikowano

Czyli nie będzie zabawek z anczartet? ehh :(

Opublikowano

W sumie ostrzelałby takim czoło mazzeo.

Opublikowano

ty spaslaku juz bylbys zlany potem dzwigajac ja z ziemi xd

Opublikowano

Nie lepiej w coś dobrego?

Opublikowano

Oby nie w RDR

Opublikowano

Halo nie jest dobre...........jest po prostu najlepsze.

Opublikowano

Kurde ale, bym sobie zagrał w nowe Halo :frog:

IMO bardzo dobrze, że IP dostało chwile oddechu. Halo 5 było zapowiedziane jeśli mnie pamięć nie myli w 2013 roku na pierwszej prezentacji Xboxa One, więc mija już 4 lata (jeszcze nigdy nie było tak długiej przerwy...)

Ostatnio co chwile wychodziły kolejne części  (Halo MCC, Halo 5, Halo Wars 2) więc taka medialna cisza wyjdzie serii tylko na dobre. Dzięki temu zapowiedź nowej części na E3 będzie miała okazje odpowiednio wybrzmieć i odbić się echem na całym świecie niczym megatona

Ponadto nie należy zapominać o sporych przetasowaniach w samym studiu (wywołanych rozczarowującym Halo 5). Odszedł m.in szef studia Josh Holmes i dyrektor narracyjny odpowiedzialny za fabularną k.upe w Halo 5 Brian Reed. Osobiście pewne nadzieje wiąże z przyjściem tego kolesia (nie pamiętam nazwiska) od GG który był Lead Combat Designerem w Horizon:ZD, a w 343 Industries objął stanowisko Lead Sandbox Designera czyli zajmie się czymś co bardzo kulało w Halo 4 i Halo 5, a było jedną z najmocniejszych stron gier Bungie.

Także jak widać sporo się dzieje. Najważniejsze, że mechanika i gameplay czyli rdzeń gry  mają dopracowany do perfekcji, teraz niech dostarczą porządnej rozbudowanej kampanii w stylu Bungie i będę content (multiplayera mogą nie ruszać)  

Rekruterzy budują hype

4dLe7Kl.jpg

Edytowane przez asax

Opublikowano

Będzie dżungla w 4k.

Opublikowano

i brak spllita xD. w halo xD.

hrrrrrrr tfuuuuuu je,bać

Opublikowano

bedzie split

Opublikowano

będzie split-screen   :cool:

http://www.eurogamer.net/articles/2017-02-24-every-halo-fps-from-now-on-will-have-split-screen

chyba pierwszy taki przypadek żeby split screen został zapowiedziany przed normalną zapowiedzią xD

Ogólnie 343 Industries ma sporo za uszami, ale dwóch rzeczy nie można im odmówić, współpracy z community (studio np zatrudnia amatorskich twórców map w Forge do projektowania prawdziwych map w multi) i chęci naprawiania błędów.  Na początku zyebali sprawę w Halo 4 z multiplayerem i trybem Forge, by potem w Halo 5  dostarczyć najlepsze multi na konsolach i tryb Forge tak rozbudowany, że spokojnie mógłby robić za osobną grę. 

Dlatego po  ogromnej fali krytyki dot. kampanii Halo 5 są powody przypuszczać, że następne Halo będzie lepsze (delikatnie mówiąc) 

Edytowane przez asax

Opublikowano

a to ok

Opublikowano

kurde ms to potrafi, zabrac cos co zawsze było oczywiste w serii a potem oddac

efekt - gracze się cieszą ze bedzie split w halo

Opublikowano

dzisiaj bardzo ciekawy artykul czytalem w necie - "Strong correlation between amount of platforms owned and IQ". 

Dyskusja na ten temat niepotrzebna tutaj: mendrek swietnym przykladem ze teza jest prawda.

pozdrawiam

Opublikowano

kurde ms to potrafi, zabrac cos co zawsze było oczywiste w serii a potem oddac

efekt - gracze się cieszą ze bedzie split w halo

to jest zarządzanie poprzez kryzys

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.