Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

I może tutaj nasuwa się żarcik. Czym się różni praca w naughty dog od małżeństwa?

W naughty dog łatwiej o anal :pizza:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 529,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

niezly syf 

czekam teraz aż Mendrek znowu napisze posta o wspaniałych warunkach pracy w wewnętrznych studiach sony, w których dochodzi do takich patologii

Edytowane przez asax

Opublikowano

Ciekawe do jakich patologi dochodzi w studiach MS że im potem wychodzą takie gry jak Crackdown czy Recore :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

mendrek przeciez daje sie ruchac sony od zawsze wiec pewnie czulby dume, ze mu ktos z naughty dog odbyt przeczysci

Opublikowano

O qwa XDD Może w płatnym DLC dodadzą?

Opublikowano

Jak dla mnie, to takie rzeczy zgłasza się raczej prokuraturze, niż obserwującym na Twitterze.

To jak MS traktuje swoich developerów, to każdy wie po tym co spotykało ich wewnętrzne studia. Filmik powyżej tylko potwierdza, że i Turn 10 jest powoli zażynane i sprowadzane do roli wyrobniczych korponiewolników. Turm 10 wydawali mi się zawsze pasjonackimi perfekcjonistami. No ale MS musiał widocznie nieźle ich przycisnąć, że gra to pay-to-winowy pastgen 4k z uproszczeniami takimi, że gry sprzed dwóch dekad mają pewne rzeczy zrobione lepiej...

Opublikowano

Trzeba nie mieć rozumu i godności człowieka, aby próbować naśmiewać się z Forzy, gdy na horyzoncie już majaczy płatna wersja demo Gran Turismo, ze śmieszną ilością tras i aut, bez jakiekolwiek trybu kariery, bez zmiennych warunków atmosferycznych i cyklu dnia i nocy, tkwiąca korzeniami w czasach dominacji PS2, tworzona przez studio które dawno straciło kontakt z rzeczywistością. 

Opublikowano

Aha no to w takim razie spoko są te pit stopy. Tak samo spoko są te kłamstwa z trailera (in game footage). Proszę się rozejść, bo u was murzynów biją.

Opublikowano

A Wy co, dalej jaracie się grami studia w którym zwalnia się ludzi za zgłaszanie molestowania seksualnego?

Jeden z niewielu co nie dał się wyruchać Kazowi i stracił pracę, nic dziwnego że najzdolniejsi ludzie uciekają z ND. Sony ty pedale jabany śmieciu bez gier.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Chciałem się wczoraj przejechać furką w demie Gran Cienizmo Sport. Niestety...dupa Jasiu pierdzi Stasiu, serwery wyłączone. To samo dzisiaj. Czy może być coś bardziej zyebane od Sory i Polyfony Didżital? Odpowiedź jak zwykle w spoilerze.

Nie może.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Demo dzialalo do piatku ale probuj czarus dziennie, moze ruszy

Opublikowano

Patrząc na Czarka nie można mieć złudzeń co do targetu Microsoftu.

Opublikowano

Czy może być coś bardziej zyebane od Sory i Polyfony Didżital?

tak, ty

Opublikowano

Chciałem się wczoraj przejechać furką w demie Gran Cienizmo Sport. Niestety...dupa

demo bylo ograniczone czasowo. btw niezly przypal z was ze hejtujecie a i tak 20pare giga dema kazdy pobiera.

Opublikowano

wolę brak pit stopów i 700 aut, aniżeli pit stopy i 160 aut

chociaż tak czy inaczej przyznam że Turn 10 to leniwe kurwy się powoli robią ale nie mam tutaj na myśli wykonanie boksów

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Czemu leniwe? Gra wychodzi na One, PC i Xa, patrząc na to jak gra wyglada to i tak jest sukces.

Opublikowano

jedna i druga gierka zjadla juz swój ogon, przy kazdej zasypiam jak widze menusy

Opublikowano

Forza przestała być niestety ekscytująca po premierze 3 części. Pierwsza była super jak na swoje czasy, druga trochę rozczarowała, trójka wyjaśniła towarzystwo, potem odcinanie kuponów ;/

Edytowane przez ragus

Opublikowano

IMO Forzie Motorsport wyszłoby na dobre przejście na nieco dłuższy tryb produkcyjny, dzięki czemu Panowie z Turn10 mieliby komfort  aby zaimplementować więcej nowości, a gracze mieliby więcej oddechu i czasu aby zatęsknić za FM

Nie mówię żeby od razu robili gry trybem Polyphony (czyt. 4 lata na demo+4 lata na nową część). bo to sroga patologia. Ale 3-letni cykl+nowy racer od Microsoftu (wciąż mają prawa do PGR-a :obama: )  który wypełniłby lukę pomiędzy FM i FH wyszedłby wszystkim na dobre  

Edytowane przez asax

Opublikowano

Cykl produkcji FM+FH+Cuphead Karts moze namieszać.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ale takimi pudzianami po burakach bym pojeździł, goniąc Master Chiefa i drąc mordę do ekranu  JOHN 117 TY ŚMIECIU (pipi)ANY!!!

Opublikowano

Wy tu gadu gadu o ostatnich podrygach umierajacego gatunku jakim sa wyscigowki a tu prosze, wyniki NPD, Switch i PS4 fantastyczna sprzedaz, ale wyniki calosci ciagnie w dol Xbox One :)

Hejtowane GTS bardzo wysoko w rankingach pre orderow, czyzby Sony znowu to zrobilo ?

ktos cos mowil ze exy sony wujowo sie sprzedaja xd

a tutej dodatek do U4 na 3 miejscu w rankigu razem z multiplatformami :D

FORZA gorsza sprzedaz niz Black Ops 3 , gierka z 2015  :kiss:

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.