Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

dla scislosci order nie robilo sony, a supermassive games ktore robi min until down tez dev wewnetrznym nie jest z czego kojarze

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

No ale w sumie pięniądze na produkcje wyłożyli więc nie o to chodzi. Widze sens w tej liscie i każdy wie jakie podejście do gier ma sony. Z jednej strony spoko jak wychodzi coś jak Bloodborne gorzej kolejna iteracja Uncharted. 

Opublikowano

ahahaha ta lista, 1/4 nawet nie jest tylko na Plejstejszon a połowa nawet jeszcze nie wyszła xDD

dziękuje ci sony za nioha, niera i hellblade xddd

i od razu dziękuję za ten wspaniały rok 2019 jaki niewątpliwie będzie po premierze tego God of War, TLOU2 i Death Stranding xdd

a tymczasem pakują wam w dup,ala metrową lagę w postaci always-online Gran Turismo

klapy gonna klap

Opublikowano

dla scislosci order nie robilo sony, a supermassive games ktore robi min until down tez dev wewnetrznym nie jest z czego kojarze

ordera robiło ready at dawn wstrętny nintendowcu

Opublikowano

Rayos który jedzie po MS, a Ficuś po Sony wtf.. dawno tu nie zaglądałem  :lol: :lol:

Bycie "redaktorem" na PPE jednak do czegoś zobowiązuje xD

do czego zobowiązuje? 

bo jak do kręcenia beki w CW, to do tego wystarczy mieć połączenie z internetem :cool: 

Opublikowano

ciekawa lista tych exów xD

Opublikowano

ordera robiło ready at dawn wstrętny nintendowcu

ready at dawn nigdy nie bylo studiem sony

Opublikowano

a switch i zelda śmierdzi kupą ale nie krzycze o tym wszędzie  :cool:

Opublikowano

te dźwieki odkurzaczy xD

Opublikowano

gt sport juz 76% na metacritic, ktory to ekspert chcial sie zakladac? xdd

Opublikowano

2 (z 20 wymienionych) wyszły też na pc - ci konsekwentnie pjerdololo że większość czy inna 1/4 z pc :yao:

Nieważne czy 1st czy 3rd party.

Najważniejsze że żadna nie dlatego śmiecia yebanego bez gier. :cool:

Opublikowano

Na szczęście wielki świat docenia jeszcze prawdziwych obrońców prawdziwej konsolowej rozrywki:

jwKX6A7.png

Sony nas uratowało, dzięki ci Kazie za wszelkie wydane już sztosiwa, a najlepsze jeszcze przed nami :banderas:

PS. Najlepsze, że to nawet nie jest połowa sztosiwa do ogarnia na jedynej słusznej konsoli na rynku.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

polowa gierek z listy observera nie od sony

@up większość tych gier na playstation to third party

Dziwne że jakoś nie miało to znaczenia przy Sunsecie czy Cuphead, podwójne standardy jak zwykle jedyną linią obrony.

Opublikowano

oczywiscie, ze wtedy tez to mialo znaczenie 

Opublikowano

PS. Najlepsze, że to nawet nie jest połowa sztosiwa do ogarnia na jedynej słusznej konsoli na rynku.

:pawel:

na połowa jest dostepna na PS3/PC a reszta to gó.wna pokroju TLG

Opublikowano

wyjdzie patch jubileuszowy z deszczem to jeszcze to odszczekacie

Opublikowano

no połowa jest dostepna na PS3/PC a reszta to gó.wna pokroju TLG

ajjj jak boli :D

dorzuc jeszcze niesmiertelne haslo o tym ze exy sony sie slabo sprzedaja ( w tym tygodniu 4 miejsca w top10 ogolnego rankigu )

Opublikowano

89 horizon zero down, pokaz mi lepiej ocenianego exa w tym roku na xone

Opublikowano

Czy na ps4 do konca jej zywota wyjda ekskluzywne wyscigi ze srednia powyzej 80%? xddd chyba nie

Opublikowano

a na vite jakies wyszly z wieksza srednia? xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.