Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

bylo widac jaki ma dystans jak tu pisac nie mogl, lizanie sie po dupach z gejonly, obrazanie userow z naszego forum i moderacji, pozniej altery byle tylko jakiegos posta w cw napisac, dystans jak roznica dzielaca 5.6 od 6.4

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

patologiczny przypadek człowieka chorego na cw 24/7

Opublikowano

Expert mam radę dla Ciebie, weź zniknij z forum na jakieś czas, aż wszyscy zapomną tę kompromitację, za 31 miesięcy wrócisz tutaj z czystą kartą i znów będziesz mógł udawać rozumną osobę. 

Przez ten czas możesz pisać tutaj http://www.ppe.pl/forum.html, słyszałem że całkiem fajne forum 

Opublikowano

Temat FM7 vs GTS można zamknąć. Na chwilę obecną chyba już każdy zdaje sobie sprawę z tego że GTS to guwno. 

Opublikowano

Expert się zaorał, yeti sie zaorał czy to ta słynna magia plejstejsion ?

Opublikowano

Kisne XDDDDDDD

Największa chorągiewka forum, ktora jeszcze nie zdążyła domyć zębów z niebieskiego osadu od lizania dup klapow, będzie wypominała mi lizanie komus dup(co zreszta jest zmyślone) o (pipi)a xD

Dobrze ze tu na forum opinie o moderacji są wzorowe, Mendrek, może napisz coś o tym, byłeś chyba moderatorem?

Square, równie świetne opinie w obozie zielonych xD

Jesteś tak głupi Ficek ze nawet mi Cie nie jest szkoda.

To forum to nie tylko CW, chciałem mieć dostęp do tego forum bo tu poczytam najlepsze opinie dot. gier, ale Ficek jak zwykle coś sobie ukoloruje.

Opublikowano

chciałem mieć dostęp do tego forum bo tu poczytam najlepsze opinie dot. gier

To idź lepiej czytać bo pisanie zdecydowanie ci nie wychodzi.

Opublikowano

yeti znowu zniknie na pół roku, Bestia Scorpio i wieści gminne go zajebały, expert sam się codziennie zapierdala, mednrek przestał się modlić do sony i ucieka do PC do pana Spencera i Gabena   :xboss:  :newell:

Opublikowano

Czytam ostatnie strony i w zasadzie nie kumam tego czepiania się pandy. 78/100 to to samo co 7.8 na 10, więc zasadniczo to co pisał o różnicy 8 punktowej przy user scorze pomimo tego, że źle to zostało nazwane przez niego jest racją. 

Opublikowano

To ja może jednak przestanę grać w tego drivecluba

Opublikowano

Czytam ostatnie strony i w zasadzie nie kumam tego czepiania się pandy. 78/100 to to samo co 7.8 na 10, więc zasadniczo to co pisał o różnicy 8 punktowej przy user scorze pomimo tego, że źle to zostało nazwane przez niego jest racją. 

No to samo co mieć 100zł i 10zł c'nie?

Opublikowano

No to samo co mieć 100zł i 10zł c'nie?

Nie zrozumiałeś.

Opublikowano

Już nawet pomijając na chwilę 0.8 czy 8, to czemu on chciał dodawać różnicę w user score do średniej ocen z recenzji ?? xD

Opublikowano

Już nawet pomijając na chwilę 0.8 czy 8, to czemu on chciał dodawać różnicę w user score do średniej ocen z recenzji ?? xD

To tylko on wie

Opublikowano

Gv2H8bk.jpg

Opublikowano

xDD co za gamonie

Opublikowano

Jeżeli na naszym forum są najgłupsi użytkownicy to jak nazwać tych co zostali zbanowani za głupote?

Opublikowano

:pawel: 

podsmiecie z gejonly 

Opublikowano

Pamiętaj egzakli, że kto się przezywa, ten sam się tak nazywa.

Opublikowano

zniżacie się do ich poziomu i przeżywacie co tam ktoś napisał na innym forum

wyje,bane biedaki z gejonly szczekają a forum PPE jedzie dalej

Opublikowano

Proponuję zmasowany atak na forum gejonli

tak, jakby znów był 2004 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Bo tylko kalafior pseudo intelektualista nie zrozumiał co napisałem, a reszta nie czytając tego tylko mu klaskała.
Opublikowano

ale zdajesz sobie sprawę, że dodawanie jakiejś różnicy user score do średniej ocen z magazynów jest zje,bane samo w sobie, niezależnie czy dobrze sobie cyferki w głowie ubzdurałeś czy nie?

Opublikowano

Bo tylko kalafior pseudo intelektualista nie zrozumiał co napisałem, a reszta nie czytając tego tylko mu klaskała.

¯\_(ツ)_/¯

ale zdajesz sobie sprawę, że dodawanie jakiejś różnicy user score do średniej ocen z magazynów jest zje,bane samo w sobie, niezależnie czy dobrze sobie cyferki w głowie ubzdurałeś czy nie?

zostaw go, on zyje w swoim swiecie w ktorym ma racje xd

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.