Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Mi chodzilo o baterie w Switchu a nie padzie, oczywiste ze pro controller trzyma dluzej.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Macie rację Ms dostarczył.. Mocny sprzęt, który nadal jedzie na tych samych markach, bez przyszłości w postaci nowych ip. Co z tego że XD jest mocniejszy od Prosiaka, skoro Sony potrafiło wraz z premierą zapowiedziec nowe IP, a Ms nadal się pErdoli w tym samym szambie i leci na wstecznej, 3 grach... Nie mają pomysłu na nowe produkcje, więc damy wam to samo, tyko w 4k...

Opublikowano

jeśli nowe IP to coś pokroju Horizon Zero Dawn który pomimo bycia nowym IP nie wprowadza absolutnie niczego odkrywczego na rynek a wręczprzeciwnie to(pipi) na takie IP.

Wystarczy wam inna nazwa gierki z mechaniką i pomysłami znanymi od 10 lat a i tak ściągacie gacie przez głowę bo "nowe IP".

Opublikowano

Tak sobie tłumacz.. Niby podobna mechanika, ale jest gdzieś powiew świeżości, podejrzewam, że jakby wyszła podoba gra na xone, coś ala sunset, to byłby goty i pełna innowacja... Dla was to tylko kolorowe pady, wsteczna i te same gry....Sony potrafi wprowadzić nowe pozycje, a wy nadal hejt, mając non stop te same IP....Hipokryzja level kurrwA hard... Zaczyna się robić gorszy sort niż PC master tera, giga, ram, 5 k...

Opublikowano

Mam telewizor plazma panasonica, wyświetla obraz w 720p. Bracia konsolowcy, doszły mnie słuchy że to wystarczy dla xboxa, czyli mogę za tydzień kupić xboxa one x?

Opublikowano

dobrze że wsparliście tego sunseta jak należy koneserzy xdddd

Opublikowano

Twój developer, nie potrafił zrobić kontynuacji sunset, nie potrafili zrobić nowego Alana,nawet emo na smoku nie dał rady.. Dobrze że dali radę zrobić nowe pady, i konsole 4k z tymi samymi grami.. Community tak chciało.

Opublikowano

Będzie obniżka prosiaka.

Dziękuje microsoft, że zrobiliście konkurencje na rynku, teraz Sony zagarnie cenowo jeszcze więcej klientów robiąc promocje swoich sprzętów oraz gierek na PS store. 

Co za wspaniały czas egzystowania w królestwie niebieskim :banderas:

:fsg:
Sony

God

Forever

:fsg:

Opublikowano

Teraz najważniejsze by promować tu fakty i prawdę o tym że nie opłaca się kupowac xboxoxa. W najbliższym czasie wpadnie tu dużo przypadkowych ludzi szukających opiniii nt. tego czy warto i co jets lepsze. O Playstation się nie martwię, bo Sony samo zwiększyło prognozy z powodu sprzedaży Playstation - ergo ludzie mają wyebane na nowego xboxa i dalej na potęgę kupują Playstation (a także Switcha na dokładkę). Istotne jest by pojedyncze jednostni nie zostały nagonione przez botów i pracowników MS w tym temacie i nabrali się na psujący branżę i mało opłacalny sprzęt. Może faktycznie dobrze by mi boty nie odpisywały jak Kyo radzi, bo gdy piszę prawdę to każdy post kontra robi niepotrzebny szum, który wprowadza zamieszanie. Nie piszę przecież tego dla Mazzeo czy havena, bo to betony które utonęłyby w powodzi szamba nawet jakby nad głowami czekało osiem helikopterów ratunkowych, tylko piszę właśnie dla tych przypadkowych czytelników tego tematu którzy szukają faktów i prawdy. Także milczeć boty i siedzieć w szambie, ale nie wciągajcie niczemu winnych ludzi, którzy zamiast zrobić jak reszta i zostać przy Playstation i Switchu, to zastanawiają się czy nie popsuć branży kupując tego miałkiego szrota ze stajni Microsoftu...

Opublikowano

wsparlem day 1 :lapka:

Opublikowano

Day One cyfrowo :lapka:

Opublikowano

Teraz najważniejsze by promować tu fakty i prawdę o tym że nie opłaca się kupowac xboxoxa. W najbliższym czasie wpadnie tu dużo przypadkowych ludzi szukających opiniii nt. tego czy warto i co jets lepsze. O Playstation się nie martwię, bo Sony samo zwiększyło prognozy z powodu sprzedaży Playstation - ergo ludzie mają wyebane na nowego xboxa i dalej na potęgę kupują Playstation (a także Switcha na dokładkę). Istotne jest by pojedyncze jednostni nie zostały nagonione przez botów i pracowników MS w tym temacie i nabrali się na psujący branżę i mało opłacalny sprzęt. Może faktycznie dobrze by mi boty nie odpisywały jak Kyo radzi, bo gdy piszę prawdę to każdy post kontra robi niepotrzebny szum, który wprowadza zamieszanie. Nie piszę przecież tego dla Mazzeo czy havena, bo to betony które utonęłyby w powodzi szamba nawet jakby nad głowami czekało osiem helikopterów ratunkowych, tylko piszę właśnie dla tych przypadkowych czytelników tego tematu którzy szukają faktów i prawdy. Także milczeć boty i siedzieć w szambie, ale nie wciągajcie niczemu winnych ludzi, którzy zamiast zrobić jak reszta i zostać przy Playstation i Switchu, to zastanawiają się czy nie popsuć branży kupując tego miałkiego szrota ze stajni Microsoftu...

Ten temat jest zablokowany dla przypadkowych osób xD  Raka by dostały czytając Twoje wypociny. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

#MeToo

tghf.gif

Opublikowano

Ja jednak ośmielę się skomentować wynurzenia Mendrka, ale tylko dwoma słowami: płacz podbiedaka...

EDYTA: Musiałem poprawić ostatnie słowo. Teraz jest prawidłowo.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Sunset pudełko na premierę, a potem cyfra w promocji z dlc :lapka:

Opublikowano

No to w takim razie nie tak zle skoro wszystkie osoby w Polsce które kupiły Xboxa, kupiły tez Sunseta.

Opublikowano

Oczywiście, brane w dniu premiery. 

Opublikowano

Sunsecik kupiony chyba, pół roku przed zakupem samego bonera. Tak to była gra która sprzedała mi tą niedoyebną konsolę. Reszta była tylko takim sobie dodatkiem.

Opublikowano

najlepsza komedia to jest wejsc na forum i zobaczyc 20 paragrafow od jednoplatformowcow na temat wyzszosci ich platformy xD To tak jak onanisci wchodzacy na forum w sprawach seksu i probujacy innych przekonywac ze jechanie na rekawie jest najlepsze xD DO PRACY NIEROBY! Zarobic na 2-3 platformy i wtedy MOZE ktokolwiek was wezmie na serio. A do tej pory #BiedaGaming

Opublikowano

No, a Mazzeo ogral jak był darmowy weekend z grą.

Opublikowano

mazeo omija szerokim łukiem fajne gry

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.