Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Suweren się wypowiedział  #$$%a!!

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

W pracy ostatnio 4 moich znajomych kupilo ps4. Na moje pytanie dlaczego nie nowy xbox odpowiedz byla jedna - cena. Szybciej zonke przekonac do wydania 1000zl niz 2000 zl :)Osobiscie nie znam nikogo kto posiada xboxa one. Wszyscy gadaja tylko o ps4. 10znajomych ma ps4 to na 99% twoim zakupem tez bedzie ps4. Mozna sie grami powymieniac, pogadac, przy domowce popisac sie swoimi umiejetnosciami w gierce itd. Microsoft nie ma najmniejszych szans dorownac sony :)

1258227073_by_chastain_600.jpg

I w ten sposób blantman obalił całe Nintendo.

Wiesz blanti, wszystko spoko, ale to bociarnia przyjmuje donga w grotę nestle wymieniając trzeci raz sprzęt w ciągu 4 lat trwania generacji.

żeby nie było to pograłbym z tobą i Karolkiem w coopa takiego np. w Scalebound :lapka:

Opublikowano

Figuś, dzięki za dokładny opis zachowania klapów. Najpierw kupili faty biedaki zwierzaki odkurzacze, potem biedaki zwierzaki slimy, a na końcu człowieki prosiaki :yao:

Nie to co paniska boty. Po facie od razu koks :czezky:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Tu na forum wymienialo się przecież premierowe ps4 na poprawioną, matową wersję, która wyszła jakiś czas później (lepsze chłodzenie).

Opublikowano

Przecież wiele osób z forumka wymieniło też swoje X-faty na One S. O tym nie pamiętacie?

Opublikowano

Czezare,  a ty wiesz w ogóle jak  się wymawia nazwę konsoli  która kupiłeś?

Opublikowano

Ja wymieniałem błyszcząca jak psu jajca premierową PS4 na matową, bo chodziła jak odrzutowiec, a nowa jak złoto i nieporównywalnie ciszej niż poprzednia. A te wymiany Zboxów grubasów na slimki to bardziej kaprys pewnych osób, bo ładniejsza, mniejsza i bez zasilacza no i ten HDR. Ale kto bogatemu zabroni?  :dunno:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

(pipi) plastik za 1000zł a oni logiki w pi,zdzie szukają xD ludzie co pól roku wymieniają telefony za 3k bo coś tam więc te biedackie kartony pod tv wymienić co za problem?

W ogole zachowujecie się jakby wam MS matke zgwałcił, bieda umysłowa, MENTALNA ETIOPIA

Opublikowano

(pipi) plastik za 1000zł a oni logiki w pi,zdzie szukają xD ludzie co pól roku wymieniają telefony za 3k bo coś tam więc te biedackie kartony pod tv wymienić co za problem?

W ogole zachowujecie się jakby wam MS matke zgwałcił, bieda umysłowa, MENTALNA ETIOPIA

Dokładnie. Na nowe ajfony za miliardy monet rzucają się co rok, a tutaj ktoś wymienił konsolę po 3 latach na nowszy model kosztujący trochę ponad 1k i wielkie wypominanie. Podludzie normalnie.

Opublikowano

Wiele osob tez wymienialo paste chlodzaca w swoim ps4 zeby tak nie wylo :pawel:

Opublikowano

z jaką gierką bierzecie nowego xboxa? 

Opublikowano

A o Netflixie to Ty nie słyszałeś?
Opublikowano

Plus Blazkowicz dojdzie ;)d5a975197d4fd68e3fcaa5a6f62571c7.jpg

Brakuje jeszcze cod i bf do pełnego raka.

Mazzeo będzie dumny.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

wolfenstein 2 i  the surge (czekałem na lepszą wersje z 4k hdr)

a potem jeszcze w tym roku evil within 2 , resident evil 7, ac origins i może cod nowy jak będzie dobry.

Opublikowano

zgadzam się żenada ten lineup premierowy XOXa. Microsoft powinien uczyć się od Sony i zaoferować graczom co najmniej podobną ofertę co Prosiak na start.....oh wait....

Opublikowano

tyle gier na wyłączność :obama:

Opublikowano

no ale xox jest tak potężny że to praktycznie nowa generacja więc przydałby sie jakiś tytuł startowy :)

Opublikowano

wolfenstein 2 i  the surge (czekałem na lepszą wersje z 4k hdr)

a potem jeszcze w tym roku evil within 2 , resident evil 7, ac origins i może cod nowy jak będzie dobry.

ale blant, pytanie bylo o nowego xboxa, a nie o tegoroczny lineup pecetowy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.