Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Suweren się wypowiedział  #$$%a!!

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 586,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

W pracy ostatnio 4 moich znajomych kupilo ps4. Na moje pytanie dlaczego nie nowy xbox odpowiedz byla jedna - cena. Szybciej zonke przekonac do wydania 1000zl niz 2000 zl :)Osobiscie nie znam nikogo kto posiada xboxa one. Wszyscy gadaja tylko o ps4. 10znajomych ma ps4 to na 99% twoim zakupem tez bedzie ps4. Mozna sie grami powymieniac, pogadac, przy domowce popisac sie swoimi umiejetnosciami w gierce itd. Microsoft nie ma najmniejszych szans dorownac sony :)

1258227073_by_chastain_600.jpg

I w ten sposób blantman obalił całe Nintendo.

Wiesz blanti, wszystko spoko, ale to bociarnia przyjmuje donga w grotę nestle wymieniając trzeci raz sprzęt w ciągu 4 lat trwania generacji.

żeby nie było to pograłbym z tobą i Karolkiem w coopa takiego np. w Scalebound :lapka:

Opublikowano

Figuś, dzięki za dokładny opis zachowania klapów. Najpierw kupili faty biedaki zwierzaki odkurzacze, potem biedaki zwierzaki slimy, a na końcu człowieki prosiaki :yao:

Nie to co paniska boty. Po facie od razu koks :czezky:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Tu na forum wymienialo się przecież premierowe ps4 na poprawioną, matową wersję, która wyszła jakiś czas później (lepsze chłodzenie).

Opublikowano

Przecież wiele osób z forumka wymieniło też swoje X-faty na One S. O tym nie pamiętacie?

Opublikowano

Czezare,  a ty wiesz w ogóle jak  się wymawia nazwę konsoli  która kupiłeś?

Opublikowano

Ja wymieniałem błyszcząca jak psu jajca premierową PS4 na matową, bo chodziła jak odrzutowiec, a nowa jak złoto i nieporównywalnie ciszej niż poprzednia. A te wymiany Zboxów grubasów na slimki to bardziej kaprys pewnych osób, bo ładniejsza, mniejsza i bez zasilacza no i ten HDR. Ale kto bogatemu zabroni?  :dunno:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

(pipi) plastik za 1000zł a oni logiki w pi,zdzie szukają xD ludzie co pól roku wymieniają telefony za 3k bo coś tam więc te biedackie kartony pod tv wymienić co za problem?

W ogole zachowujecie się jakby wam MS matke zgwałcił, bieda umysłowa, MENTALNA ETIOPIA

Opublikowano

(pipi) plastik za 1000zł a oni logiki w pi,zdzie szukają xD ludzie co pól roku wymieniają telefony za 3k bo coś tam więc te biedackie kartony pod tv wymienić co za problem?

W ogole zachowujecie się jakby wam MS matke zgwałcił, bieda umysłowa, MENTALNA ETIOPIA

Dokładnie. Na nowe ajfony za miliardy monet rzucają się co rok, a tutaj ktoś wymienił konsolę po 3 latach na nowszy model kosztujący trochę ponad 1k i wielkie wypominanie. Podludzie normalnie.

Opublikowano

Wiele osob tez wymienialo paste chlodzaca w swoim ps4 zeby tak nie wylo :pawel:

Opublikowano

z jaką gierką bierzecie nowego xboxa? 

Opublikowano

A o Netflixie to Ty nie słyszałeś?
Opublikowano

Plus Blazkowicz dojdzie ;)d5a975197d4fd68e3fcaa5a6f62571c7.jpg

Brakuje jeszcze cod i bf do pełnego raka.

Mazzeo będzie dumny.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

wolfenstein 2 i  the surge (czekałem na lepszą wersje z 4k hdr)

a potem jeszcze w tym roku evil within 2 , resident evil 7, ac origins i może cod nowy jak będzie dobry.

Opublikowano

zgadzam się żenada ten lineup premierowy XOXa. Microsoft powinien uczyć się od Sony i zaoferować graczom co najmniej podobną ofertę co Prosiak na start.....oh wait....

Opublikowano

tyle gier na wyłączność :obama:

Opublikowano

no ale xox jest tak potężny że to praktycznie nowa generacja więc przydałby sie jakiś tytuł startowy :)

Opublikowano

wolfenstein 2 i  the surge (czekałem na lepszą wersje z 4k hdr)

a potem jeszcze w tym roku evil within 2 , resident evil 7, ac origins i może cod nowy jak będzie dobry.

ale blant, pytanie bylo o nowego xboxa, a nie o tegoroczny lineup pecetowy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.