Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

kyo jak chodzi wyszukuje bo mu sie nudzi na forum :(

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Więcej nie szukam :P Sam sobie znajdź.

Opublikowano

Dave był lepszy z tymi teczkami prawdy

Opublikowano

Przyjdziesz Ty kiedy po Plusa w super cenie albo Niera w steelbooku :(

Opublikowano

Kyo ? Zawsze szanowalem, uczynny moderator, wyslucha, zrozumie.

Blantman slaba psycha, tanczy jak mu zagraja i dorabia ideologie do tego.

Opublikowano

Kurde kupił bym tego Koxa ale nie bede grał przeciez w stare gry bo w nie juz grałem.

Opublikowano

Zawsze lepiej niż mieć na jednej półce Xbox One, Xbox One S i Xbox One X jak Sylvan :lmao:

Rozwaliło mnie to zdjęcie. Microsoft sobie ładnie wytresował swoje owieczki, a raczej baranków (goooooooooollllić ich!). Najpierw guwno rozmazane bez gier, później guwno rozmazane bez gier ale z możliwością odpalanie filmów w 4k, a teraz po 4 latach 4k... bez gier. W ciągu 4 lat wydać 6 tysiecy na (pipi)anego śmiecia bez gier :rotfl:. Rozumiem, kupić raz, każdy popełnia błędy, ograc gejloforcagirsy i wy(pipi)ać ten złom na śmieci, ale dawać się zgwałcić trzy raz???

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Moze ma duza rodzine i pare TV w domu ? Nie kazdy ma warunki zeby grac jak ma czas w HC Roomie.

U mnie 360 na biedaTV w malym pokoju i jest uzywany, ostatnio Fallout3 do 3 nocy. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Przyjdziesz Ty kiedy po Plusa w super cenie albo Niera w steelbooku :(

to tylko taki PRANK!1

Opublikowano

Przeciez do tej pory to wszycy pobieraja patche ;D

Opublikowano

Pograłem jeszcze w te Gearsy 4K i jakość obrazu i HDR na Panasonicu kopią 4 litery, natomiast oprawa graficzna pod względem technicznym ciągle z tyłu za studiami SONY.

A co będzie przy premierze GoW lub TLoU2? 6 terafanków ośmieszonych przez 1.8 terafanka :obama:

Ale czego sie spodziewać po partaczach z microsoftu.

Opublikowano

Przeciez do tej pory to wszycy pobieraja patche ;D

Nawet na moim tragicznym necie wszystko szybko pobrało. Magia ms ich ich xbox live. Mam na dysku już hitmana, cuphead czy patche do ac i wolfa.

Opublikowano

Dawno takiego pękania dupsk w CW xD było wiadomo ze na ten tydzień populacja sonydronów zwiększy się.

To chyba juz ten MOMENT na kolejny odcinek Upadku Maz.

jeszcze tylko niech Mendrek wysmaruje posta, aby bylo zrodlo inspiracji

Edytowane przez asax

Opublikowano

@faja

Swietnie, ale wystarczy rzut oka na temat by wiedziec, ze jestes raczej wyjatkiem potwierdzajacym regule.

Poza tym, pewne zamieszanie wprowadzil rzekomy darmowy Gold na pol roku...

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

KOX na pewno do jednej rzeczy się przyda - jako odtwarzacz do filmów 4k. 

Do gier to tylko sony i nintendo.

Wydać ponad 2 kafelki na dekoder do filmów? Wole sobie odpalić netfilxa na Nadkonsoli Królestwa Niebiańskiego i patrzeć jak boty polerują sobie pałki w CW, a zaoszczędzone pięniążki porządnie zaruchać + kupić więcej gierek na konsole do tego przeznaczone.

Co za wspaniały rok dla Sony i Nintendo :banderas:

Opublikowano

Wydać ponad 2 kafelki na dekoder do filmów?

ps2 za 2599 <kaszle>

Opublikowano

Osobiscie podoba mi sie ten KOX, ładnie to sie prezentuje i podobno cichutko chodzi, no ale dla mnie tam nic ciekawego z gier niestety nie ma, wiekszosc i tak moge na PC ograć. Mozliwe ze teraz MS wezmie sie za wlasna doope i zaczna wypuszczac jakies ciekawe pozycje.

Opublikowano

Jaranie sie kuvva wersjami pro konsol, poyebalo totalnie, najwiekszy rak czasow, a ci dumni jak paw, do tego yebane cody i inne scierwa jako popisowki sprzetu, a potem kuvvy prosiakowcy i scorpionowcy pisza w cw gorzkie zale, ze gaming nie tak fajny jak kiedys

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

nawet nie wiecie jak ja szanuję zespół z Microsoftu za układ chłodzenia w nowej konsoli XBOX ONE X, jest po prostu cichutko

okazuje się, że jakimś sposobem całe ciepło jest wysyłane w okolice odbytów posiadaczy PlayStation żeby ich k,urwa piekło niemiłosiernie i w ten sposób ja się mogę cieszyć zupełnie bezgłośną konsolą

tylko xbox

Opublikowano

mario w 900p, dopoki nie nacisniesz zadnego guzika, bo pozniej leci na 800, to jest mesjasz a nie

Opublikowano

Ciebie trzeba skasowac

xD

a to akurat dobre

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.