Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

raven, jakie masz niemieckie łacza? w tym roku dociągną się zbroje z halo?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

daj spokój z tymi niemieckimi łączami, najlepsze jakie tutaj mogłem dostać dorównuje zwykłemu z Polski (50mbps)

teraz w Polsce mam światłowód 500mbps i w słoikach sobie przywożę samochody do Forzy, zbroje do Halo w 4K, bułki, wędliny itd.

Opublikowano

to ja wole byc biedny ale z szybkim internetem i torrentami

Opublikowano

Ale 50 to tez ładnie popier,dala,  w bitcomecie pewnie jakieś 5-6k wykręca.

Opublikowano

Jak gram w niektóre gry ze wstecznej kompatybilności i porównuje to z wsteczną na Xbox One S, to mam wrażenie, że tu na XONEX zachodzi coś więcej niż zwykła emulacja. Efekty są za dobre - taki upscale nie byłby możliwy. To wygląda czasem jakby wersje emulowane miały odblokowane tekstury, tak jakby ktoś na PC zmienił low na high, bo wzrost ich jakości jest zdumiewający.

W ogóle - emulacja na XONE X to jest perła, paradoksalnie - najbardziej zachwyca mnie właśnie jakość emulacji i to co się dzieje z grami z X360 :D

Microsoft nie zawodzi i po raz kolejny dostarcza najlepszy sprzet do ogrania gier z 360 :obama:

tylko xbox 

Opublikowano

mario w 900p, dopoki nie nacisniesz zadnego guzika, bo pozniej leci na 800, to jest mesjasz a nie

tak

Opublikowano

Pograłem jeszcze w te Gearsy 4K i jakość obrazu i HDR na Panasonicu kopią 4 litery, natomiast oprawa graficzna pod względem technicznym ciągle z tyłu za studiami SONY.

A co będzie przy premierze GoW lub TLoU2? 

będzie to co zawsze z grami na szrota4, beczunia które tlou różni się bardziej i że kratos nie nosi drabin :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Posiadanie gier jest passe

Opublikowano

Duszy w tym filmiku tyle co kot napłakał

Opublikowano

Ile wasza moda na Koxa będzie trwała? Do końca tego miesiąca? Na święta co tam słychać u zielonych? Jak zwykle XBOX z FIFKĄ w zestawie dla wnuszka lub pupcia za dobre oceny w szkole :dynia:

Szanowałbym tego koxa jakby doyebali jakiś mocny lineup, ale serio EMULACJA?

Logika gdzieś wam spyerdoliła do poprzedniej generacji widzę, bo jakbym miał teraz na ekhm, NOWYM SPRZĘCIE pogrywać w gry z zeszłej generacji bo 4k blebleble 60fps (i to nie zawsze :kaz: ) to sprzedałbym to i kupił sobie fiata UNO za 2k z oponami na zime.

Spencer widze nauczył jak Steve Jobs BO ŁADNE TO KUPIE I FAJNE BEBECHY W ŚRODKU.

Boty jak zwykle w formie.

Opublikowano

Ten placz dziecka tak specjalnie? Ze to niby playstation jeczy?

I ladnie to tak przy dziecku mowic?

Opublikowano

Ile wasza moda na Koxa będzie trwała? Do końca tego miesiąca? Na święta co tam słychać u zielonych? Jak zwykle XBOX z FIFKĄ w zestawie dla wnuszka lub pupcia za dobre oceny w szkole :dynia:

Szanowałbym tego koxa jakby doyebali jakiś mocny lineup, ale serio EMULACJA?

Logika gdzieś wam spyerdoliła do poprzedniej generacji widzę, bo jakbym miał teraz na ekhm, NOWYM SPRZĘCIE pogrywać w gry z zeszłej generacji bo 4k blebleble 60fps (i to nie zawsze :kaz: ) to sprzedałbym to i kupił sobie fiata UNO za 2k z oponami na zime.

Spencer widze nauczył jak Steve Jobs BO ŁADNE TO KUPIE I FAJNE BEBECHY W ŚRODKU.

Boty jak zwykle w formie.

Myślę, że nikt się jakoś nie rozpływa nad tym Xbox One X - po prostu obiektywnie to jest bardzo dobry sprzęt, świetnie przemyślany i zrealizowany. W tej cenie - trudno było raczej o coś lepszego. Ciągle są "ale", ale trzeba docenic pierwszy krok MS w kierunku odbudowy marki XBOX, podobno zainwestują w studia first party i exy, więc trzeba czekać. Powiedzmy sobie też jasno - większa część ogrywanych gier to multiplatformy, a jak komuś podobają się exy SONY to albo wybierze PS4/PS4 PRO, albo dokupi sobie drugą konsole do tych exów, zwłaszcza że używki zwykłego PS4 będzie można niedługo kupić za worek ziemniaków.

11 lat temu fanboje SONY pocieszali się, że mają Cella, Blu-Ray i drwili z padów działających na baterie :P To była linia obrony, bo gry multiplatformowe wyglądały gorzej, exów było tyle co kot napłakał a blu-ray irytował koniecznością instalacją większości gier i zaważył cenę konsoli. Na zmianę tego stanu rzeczy trzeba było trochę poczekać, wiec dajmy szanse i nowemu dziecku Microsoftu :P

Opublikowano

Niektórzy oczywiście sprzedali już dobro branży za nieco lepszą graficzkę, niczym typowe pctowe kundelki gdy pańcio nvidia zagwiżdże z nowym szwindelforsem, ale ich liczba jest w granicach tolerancji. Szału nie ma i można powoli już odliczać dni, gdy xboxox zacznie pojawiać się w "Kontrowersyjnym temacie o grach wideo" jako "miał być fajny nowy xbox, a znowu wyszło jak wyszło". Urocza jest wiara botków-roztropków, że MS inwestuje w swoje wewnętrzne studia i że nagle wszystko się odmieni, wyjdą z pełnego zanurzenia w szambie i PS4 nie będzie takim dominatorem, a nawet Switch przestanie się śmiać w twarz marce xbox. Ne, tak nie będzie. Zbudowanie studia od podstaw, danie mu projektów, nadzorowanie go, w końcu stworzenie takiej AAA - wiecie, no, ale o grach first party od tych nowych devów (o ile będą) na xboxa dowiecie się może co najwyżej w połowie przyszłej generacji, o ile marka xbox dożyje. Ale pewnie po drodze i tak inwestorzy, wraz z akcjonariuszami pokręcą nosem i te studia dostaną czapę, albo zaczną robić jakieś śmieszne indory pokroju tego co robi Rare. Jedynym wyjściem MS-u byłoby kupienie gotowych studiów z ich projektami, ale jak przypuszczam nikt poważny już do MS nie pójdzie, bo pokazali jakimi zajeżdżaczami marek i devów są - nie gorszymi od EA. A są tu niektórzy wśród nas, którzy ich bardzo wspierają...

Opublikowano

Boli ? Swędzi ? Piecze ? Sony ssie najbardziej na świecie :sorcerer:

Opublikowano

Boli ? Swędzi ? Piecze ? Sony ssie najbardziej na świecie :sorcerer:

Czuję jedynie jak wasza naiwność łaskocze mnie przyjemnie po jajach ;)

Opublikowano

PS4 + PC to najlepsze combo żeby czuć się spełnionym graczem, trzeba nie mieć godności żeby kupić po raz trzeci śmiechboxa bez eksów no ale z odrobinę lepszymi teksturkami, bo ładniejsze gierki milion razy upgrejdowane z poprzedniej generacji XDDDDDDdd i jeszcze te wrzucanie zdjęć w zakupach growych AHHH TYLE CZEKAŁEM NA TĄ SAMĄ KONSOLĘ ŻE AŻ POLECIAŁEM PO NIĘ JESZCZE RAZ NA PREMIERĘ XXDDdd boże przecież to jest tak żenujące

Edytowane przez mersi

Opublikowano

mityczne studia wewnetrzne sony w tej generacji daly jak dotad jedna swietna gre i ich liczba ogranicza sie do naughty dog gdzie pedaluja, a jeden z dwoch najwazniejszych tam ludzi opuscil juz poklad, reszta dobrych dev wewnetrznych juz dawno zaorana, nigdy kondycja dev wewnetrznych w sony nie byla tak zenujaca jak teraz, nigdy

Opublikowano

sony ma te pare eksow dla ktorych sie trzyma ten strzelajacy plastik ale ten gow na gameplayach wyglada slabiutko :/

Opublikowano

Mnie również GOW nie zachwyca, wyjdzie z tego max 77.

Opublikowano

Jak wyglada kalendarium gier na x? Poza ori do ogrania na ekranie pralki samsunga.

Opublikowano

Będziesz grać na pralce w przerwie między praniem a prasowaniem? Dlaczego nie jak człowiek na TV? A z blantmana się śmialiście, że musiał podczas remontu w garażu grać xdd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.